Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Naturiste si homeopate (15)

Recommended Posts

Bun venit la un nou capitol, fetele naturiste si homeopate [grup]. Va asteptam cu vesti bune despre sanatate si bebei! [pup]

Discutii despre tratamente naturiste (1) (2) (3) (4)

Naturiste si homeopate (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11) (12) (13) (14)

Lista fetelor "naturale": adimercedes; Alexia 28; Amely; Andrusha; Annaa; auricass; Bianca B; bubulina1; ChrisChris; Costi; danabadiu; danutza_c; dianadi; elenya_m; Fabya; iepurila; ingeras26a; Ioana1971; lachione; libelula; lilicica; marcr; Marrina; Marunzika; mcbeal; mihaipopescu; mioritaus; Mioara2004; Mishulina; Mirga; motzunica; natalia26; pacienta; Rodica (sora Cicutei); roua1; slavmih; SilvanaPopovici; Sole; Speranta; Stepha; Tanya

Lista fetelor "homeopate": alina25; arinna; Carmenita; Costi; Dariana; jubica; lala_1; lilly love; lumit; Maria Carmen; Mi-Ka; mititica; MRL; Musete; OnutzaB; steliana04; Thea m; Uoana

Modelele noastre sunt: ada77; Carmi; crangutalil; danais; Irina71; Mishka; pisoi3; Serj; romaniaau

P.S. Sa imi spuneti daca mai vrea cineva pe lista. Sau sa nu mai fie pe lista.

[cheers].

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 143
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Buna, fetelor, am ajuns si eu in sfarsit la servici, dupa o saptamana de concediu, timp in care mi-am petrecut multe ore pe site, m-am familiarizat cu el. Am fost la un homeopat, la medicul de familie, la ginecolog, la fitoterapeut si m-as mai fi dus la cativa daca m-as fi putut programa si daca mai aveam bani.[bonjovi]

arinnaid="red">,draga mea, poate ar fi bine sa te rogi in fiecare seara. Si eu mi-am propus, dar nu reusesc in fiecare seara, ma voi stradui mai mult.[ruga]

Multumesc, adiid="red">, ca m-ai trecut pe lista.[si-eu]

Vad ca unele fete cauta Agnucaton din Germania. E aceeasi substanta cu cea din Mastodynon, adica Vitex agnus castusid="red">, care este indicata pentru chist si fibrom?

Mioritaid="red">, ce contine periodinul, pentru ce este bun?

[flo]

Daiana

"Singurul lucru mai maret decat puterea mintii este curajul inimii."

Buna fetelor,

Vad ca din ce in ce mai multa lume incepe sa faca tratament cu Mastodynon respectiv cu Vitex Agnus Castus. Exista pe forum un subiect separat unde puteti gasi mai multe informatii legate de acest tratament. Pentru mai multe detalii, va invit aici

Eu luna asta am luat si Mastodynon, si Periodin tocmai pentru a suplimenta doza de Agnus Castus. De azi incep monitorizarea si analizele si voi vedea rezultatele.

Speranta moare ultima!

Cununia noastra

Buna dimineata dragele mele!

adimercedesid="blue">[pup]

libelulaid="blue">Carpiconul este facut din rasina de conifere si are efect antiinflamator deci poti face tratament cu el in combinatie cu Vitex. De restul plantutelor pot sa-ti spun doar ca nu am gasit date clinice despre asocierea lor deci eu nu le iau (le-am luat insa inainte de Vitex pe toate) pentru ca as vrea sa vad cu ochii mei un studiu in care scrie cum actioneaza (nu un prospect). Dar sunt fete care-ti pot spune mai multe, care iau Mastodynon+BU, de exemplu si sigur iti vor raspunde.

Eu iau pe langa Vitex doar Evening Primrose Oil pentru imbunatatirea mucusului cervical fertil, doar pana la ovulatie, 3000 mg/zi.[flo]

AnaMadalinaid="blue"> Cred ca aproape toate stim ce gust au semintele alea tinute sub limba [alcool]. Mie cele de marar mi-au placut atat de mult incat dupa 21 de zile cand am renuntat la ele mi-a parut rau [q]

Granula de argila o ungi cu unguent de galbenele, nu o introduci foarte adanc iar dimineata o scoti cu degetelul. In timp capeti experienta[:D]

dianadiid="blue"> Ce-ar fi sa dai si ziua CM in care ai facut analizele si valorile normale de pe buletinul de analiza. Nu toate laboratoarele au aceleasi valori normale si trebuie facuta o comparatie. Progesteronul nu l-ai facut? [flo]

mioritaauid="blue"> Ma bucur ca ai reusit sa mai intri pe aici dar aflu ca ai din nou probleme cu sangerarile [q]. Eu iau Vitex de 400 mg, 3capsule/zi. Asa se ia 3-4 luni la inceput si apoi se scade doza la 1 capsula /zi. Am vrut de la inceput sa fie ceva numai cu VAC. Din astea am gasit in SUA. Daca aveam pe cineva in Germania, Agnucaston imi luam, dar n-am gasit. Tu iei Periodin care are si Evening Primrose Oil care se ia numai pana la ovulatie pentru ca produce contractii uterine si-i faca rau lui [copil]. Pe de alta parte nu e cazul tau dar nici nu-ti pot spune sa iei mai multe tablete de Periodin pe zi. Iar EPO ajuta si la PMS.

Saptamana asta o sa-ti mai dau cateva link-uri pe care eu le consider interesante. Si te vei hotari cum faci mai departe. Dar daca e urgent cu achizitionarea cred ca trebuie sa nu pierzi ocazia si sa-ti cumperi Agnucaston. Din cate am citit eu pe site-ul celor de la BIONORICA costa o cutie cu 90 de tablete, si se ia 1/zi, 19,95 euro (sunt cutii si cu 30 si cu 60 de tablete).

Rezultatele mele le vei vedea cu siguranta daca vei mai intra pe DC si peste un an. Eu sunt hotarata sa continui tratamentul cel putin 12 luni.[pup][pup][pup]

arinnaid="blue"> Informatiile din formula as au cam ramas in urma. Mastodynon-ul e produs de BIONORICA - Germania.

Trebuie doar sa crezi!

marrina

Daianaid="red">

Periodinid="green">

Caracteristici:

Combinaþie specialã de vitamine, minerale, oligoelemente ºi plante a fost conceputa special pentru femei. Conþine un extract dintr-o plantã rarã, Vitex Agnus-Castus, care este folositã de mult timp în medicina alternativã pentru tratamentul tulburãrilor premenstruale ºi afecþiunilor ginecologice. Periodin regleazã periodicitatea ciclului menstrual ºi ajutã în cazuri de sindrom premenstrual. Este util ºi femeilor aflate la menopauzã, pentru diminuarea manifestãrilor neplãcute provocate de reducerea nivelului hormonal ºi este convenabil în tratamentul acneei de origine hormonalã.

compoziþie:

Fiecare tabletã conþine:

VITAMINA B6 10,0 mg VITAMINA C 50,0 mg

VITAMINA E – Naturalã 33,6 mg LECITINA 14,1 mg

CROM 100,0 mcg MAGNEZIU 47,0 mg

SELENIU 50,0 mcg Evening Primrose –ulei(GLA 10%) 650,0 mg

Vitex Agnus – Castus 250,0 mg (concentraþie 10:1)

dozare:

O capsula zilnic

quote:Originally posted by arinna

[brMarinna,id="red">

...m-ai confundat, eu n-am treaba cu Formula As!Si nici cu mastodinonul...

Daianaid="red"> [pup]

id="quote">id="quote">

Posibil sa te fi confundat [biz] dar nu tu ii raspunsese-i Daianeidi la capitolul trecut:

"Pe piata romaneasca, Vitex agnus castus se gaseste sub forma produsului „Mastodynon”, realizat de laboratoarele PlantExtrakt Cluj." [flo]

Buna, fetelor..imi puteti da un sfat?..am inceput trat cu tinctura de BU si am o dilema..se poate lua pe perioada ovulatiei sau trebuie intrerupt?..ultimul meu CM a fost foarte lung (40 zile), cred ca datorita unei dereglari, pentru ca am intrerupt de curand AC, pe care le luasem cam 3 ani ..asa ca nu am nici cea mai vaga idee cat de lung e CM acum, care e perioada ovulatiei..daca intarzie motivat..sau nemotivat..:))...poate trebuia sa mai astept pana se stabilizeaza?..cine imi poate da un sfat?[flo]

Marrinaid="red">,

...ba da, dar a fost o coincidenta, luasem citatul pentru Daiana si nici nu retinusem in mod special ca e din formula as...stiu ca ea s-a mai inspirat de acolo, si e interesata de Mastodynon si de aceea am crezut ne confunzi[:)]

Pana la urma e facut si la Cluj si in Germania, ca nu mai inteleg nimic...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...