Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Cel mai frumos lucru din viata : copilul :)

Recommended Posts

Ce poate fi mai frumos decat sa traiesti experienta nasterii si sa cresti un prapadit de copil,frumos,sanatos si plin de viata?Poate,sa cresti doi copii.. [:D]..mda,eu inca sunt la primul si-mi mai doresc,dar pana atunci ma bucur de fecior si savurez fiecare gest,fiecare vorba (chiar daca stalcita),fiecare pas.

E o minune!Si sunt sigura ca pentru fiecare parinte copilul sau e o minune si odata ce il are nu mai concepe viata fara el (sau ea).Cine e de acord?[:)]

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Ai dreptate in totalitate.Cel mai frumos moment a fost cand am vazut-o pe micuta mea.Mi se parea ca are o gurita atat de mare,ca m-am speriat,deja o asemanam cu Loredana Groza.Doar mi se parea.E o minune.A inceput sa gangureasca,mie si lui tati ne-au dat lacrimile de bucurie.Dar un singur bebe mi-ajunge.Am avut o sarcina f.grea.

Alina si bebelusa Alice.[bibe]

scopul scuza mijloacele

Da intr-adevar sunt o minune , mai ales cand ma striga dimineata din patut:ma-ma , te topesti..... .Mie mi-au dat lacrimile atunci cand a ras prima data in hohote iar acum seara cand ma culc imi trec prin fata ochilor toate gesturile dragalase de peste zi. Ma tot uit la manutele ei mici cu gesturi si pozitii inocente ...sau seara la culcare cum ma mangaie pe san atunci cand isi bea laptele si tare as vrea sa nu uit imaginile acestea . Iar cand s-a nascut ce am observat a fost ca nu avea deloc gene iar spatiul dintre degetul mare si aratator era mare ca si cum ar fi trebuit sa aibe un deget si acolo.

Melania [fetita] (14.01.2005) si mama

Cand am vazut-o prima data pe Maria - pe care am asteptat-o cu atat dor - am simtit atata emotie ca mi-au dat lacrimile. Si m-am gandit multa vreme la acele secunde - mirare, bucurie, lacrimi, dragoste - si nu stiam cum sa le descriu.

Si am citit la un moment dat undeva ceva care se potriveste acelor clipe incremenite pentru totdeauna in memoria mea: CAND AM VAZUT-O, TIMPUL S-A OPRIT IN LOC; IN UNIVERS S-AU APRINS LUMINI SI INGERII AU INCEPUT SA CANTE... Pot spune ca a fost un moment magic...

Dupa un an si o luna s-a nascut Alexandra. Neasteptata sarcina. A fost o perioada foarte grea din viata mea (din cu totul alte motive).

Cand am vazut-o pe ea prima data cel mai puternic sentiment a fost de mirare. Si usurare. Nu am mai retrait sentimentele de la prima nastere. Si imi pare rau pentru ea - merita o primire in viata asta mult mai buna. Dar, asta este viata...

As vrea sa stie toata viata lor ca le iubesc cu adevarat. Cel mai important lucru de stiut...

gogutza [hippi], mami de 2 gogoshele

Subscriu si eu! Un copil este cu adevarat o minune. Cand am vazut-o pe Daria prima data a fost cam la 2 ore dupa operatia de cezariana - ma uitam cu un ochi pentru ca daca ii tineam pe amandoi deschisi ameteam [alcool]. Si ea tot un ochisor avea deschis si se uita la mine. Am inceput sa plang. De fericire! Dupa operatie, d-na doctor care mi-a supravegheat sarcina si m-a operat a venit la mine sa vada ce fac, cum ma simt. Nu tin minte nimic din ce mi-a spus. Stiu doar ca am inceput sa plang si am intrebat-o daca Daria este bine - inca nu o vasusem. M-a asigurat ca da si in scur timp am vazut-o. In seara de dupa operatie am suferit cumpli ca nu puteam sa merg s-o vad - era mutata cu 2 etaje mai sus iar eu abia reusisem sa ma dau jos din pat si sa fac 3 pasi pana la usa salonului. Eram indignata de neputinta mea. Si am inceput sa ma revolt pe proaspetele mamici din salon care nascusera cu o zi, doua sau trei inaintea mea si nu se dusesera sa-si vada copiii. Nu intelegeam. Si nici acum nu inteleg. Seara m-am dat jos din pat - la cateva ore dupa operatie, si doctorii de la reanimare si asistentele se mirau ca am reusit. Dar motivatia mea era extrem de puternica - Daria. A doua zi am fost mutata cu ea in salon si o asistenta mi-a adus-o si mi-a pus-o la san. Nu pot sa-i uit fatuca mica, cu ochisorii mari deschisi, se uita la mine si a inceput sa suga.

Mihaela si [copil] Daria (25.04.2005)

Doamne ce sentimente, ce emotii,ce neliniste si ce bucurie am avut cind am facut cunostinta cu minunea vietii mele.Toate realizarile din viata mea au palit in fata fiintei minunate care s-a nascut intr-o primavara friguroasa.

Fiecare ceas, fiecare zi din viata au trecut pentru a creste el mare si frumos, atit de frumos ca toata lumea se mira de frumsetea lui si exclama "Ce copil reusit!" , si inima mea creste de mindrie...

E o minune, si deseori il privesc pierduta si ii observ degetele mici si moi, ochii perfect conturati si buzele ca fragile de rosii. In acele clipe "ma ia cu bine de la inima" si am asa o senzatie de fericire nesfirsita.

csth

Dupa o sarcina foarte grea cu multe zile de spitalizare, la 41 de saptamani, in prima zi a lunii august, la prima ora, l-am vazut pe Eduard. Era atat de frumos, totul era perfect si el tipa ingrozitor de tare. Am nascut prin cezariana, cu multe complicatii dar in momentele alea nu ma durea absolut nimic, plangeam de bucurie, am avut niste sentimente pe care nu le mai traisem pana atunci. Este o minune si un dar sa fi mama ![si-eu]

mami @ bebe Eduard

Citind ce ati scris voi aici m-au coplesit toate emotiile pe care le-am avut de la nasterea lui Robert incoace.Am ramas fara cuvinte,dar nici nu cred ca mai este nevoie de vreunul.Ati spus voi tot! Si va pup pentru asta![pup]

Miha id="red"> [8**] si [comoara] Robert id="blue"> (18 id="purple">nov 2004)id="purple">

[foto]

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bunid="red">id="Comic Sans MS">

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!id="size3">id="green">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...