asi Publicat Ianuarie 16, 2006 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 16, 2006 Sotul meu are o barba foarte aspra si deasa si un ten sensibil. Din cauza reprosurilor mele ca e tot timpul barbos , vrea sa isi cumpere un aparat electric de ras si sa se faca zilnic. Voi ce spuneti merita?Sau dam banii degeaba? Familia meaid="green"> Razvanid="green"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
olim Postat Ianuarie 16, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 16, 2006 Draga asi. Al meu are probleme foarte mari cu tenul, in sensul ca se irita foarte tare dupa barbierit.Am incercat cu foarte multe masini si masinute, inclusiv cu ultimul de la Braun, pe care am dat o gramada de bani si tot degeaba[:(][V] I-am cumparat si tot felul de creme si de masti si tot degeaba. Am ramas la clasicul Gilette si la barbieritul o data pe saptamana de 2 ori in cel mai rau caz. Si eu chiar m-am obisnuit asa, ba chiar imi place. Acum foloseste aparatul de la Gillete cu baterii si merge bine. Asta e parerea mea si iti spun din experienta sotului. [bis] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asi Postat Ianuarie 16, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Ianuarie 16, 2006 Al meu se face la 3 zile dar mie nu imi place ca inteapa groaznic iar sa isi lase barba e exclus. Ce fel de aparat e ala cu baterii? Familia meaid="green"> Razvanid="green"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CristinaT Postat Ianuarie 16, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 16, 2006 Sotul meu nu a suportat aparat electric de ras. A zacut prin baie pana s-a ales praful de el. 6 ani - 14 februarie 2006 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rufus Postat Ianuarie 16, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 16, 2006 De cand ma stiu m-am barbierit greu si dureros. Masina electrica nu m-a ajutat. http://community.webshots.com/user/tora97 "EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MariaDia Postat Ianuarie 16, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 16, 2006 Prietenul meu are un ten foarte sensibil asa incat nu suporta sa se barbiereasca mai des de o data sau doua ori pe saptamana. De curand insa, a avut posibilitatea sa incerce un aparat de ras electric de la Phillips. A fost atat de multumit, incat am dat o groaza de bani sa il aiba pe al lui. Si am luat unul procopsit care are acumulator si se poate pune sub jetul de apa si la care se adauga un saculet cu gel de ras si astfel alicarea e mai usoara. Crede-ma nu e fudulie dar pe acest aparat l-a incercat si, chiar daca e mai scump, pe asta l-am cumparat.A avut atatea probleme cu pielea si acum e atat de multumit de cum se simte... La toate astea se mai adauga si un aftershave deosebit (in sensul ca dupa ce ca e o groaza de bani, nici nu se gaseste marca respectiva in RO)si, mai nou, un gel de ras de la aceiasi firma. Cu aparatul e foate multumit mai ales ca poate sa se rada sub dus. Si o face cam la doua zile. Si e OK pielea. Bafta la cumparaturi, daca o fi cazul! MariaDia Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emilyjeuly Postat Ianuarie 16, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 16, 2006 quote:Originally posted by MariaDia De curand insa, a avut posibilitatea sa incerce un aparat de ras electric de la Phillips. A fost atat de multumit, incat am dat o groaza de bani sa il aiba pe al lui. Si am luat unul procopsit care are acumulator si se poate pune sub jetul de apa si la care se adauga un saculet cu gel de ras si astfel alicarea e mai usoara. Crede-ma nu e fudulie dar pe acest aparat l-a incercat si, chiar daca e mai scump, pe asta l-am cumparat.A avut atatea probleme cu pielea si acum e atat de multumit de cum se simte... Cu aparatul e foate multumit mai ales ca poate sa se rada sub dus. Si o face cam la doua zile. Si e OK pielea. Bafta la cumparaturi, daca o fi cazul! MariaDia id="quote">id="quote"> si al meu tot cu acelasi gen de aparat se barbiereste si este foarte multumit! el trebuie sa se barbiereasca zilnic pentru ca serviciul este de asa natura. mie imi place la nebunie ca nu zgarie! Emily Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste http://photos.yahoo.com/emilyjeuly http://daisyPath.com/days/060715/0/1/+1/1 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ileana Postat Ianuarie 16, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 16, 2006 Interesant...ce aparat este asta? ileana Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.