Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Mamici de septembrie - octombrie 2006 (2)

Recommended Posts

[flo][flo][flo][flo][flo][flo][flo][flo][flo][flo][flo][flo][flo]

Asa a inceput totul :

Cap.1

Asteptam cu nerabdare sa ni se alature si alte [gravi]

[gravi] bb ralucutza id="purple"> DPN [copil] .....

[gravi] bobociu id="purple"> DPN [copil] ..........dr.Badea

[gravi] Cecilia Cid="purple"> DPN [copil] .....

[gravi] Chantalid="purple"> DPN [copil] .....

[gravi] Georoxid="purple"> DPN [copil] .....

[gravi] Pufymicid="purple"> DPN [copil] .....

[gravi] Paps id="purple"> DPN [copil] 1.09.2006, dr.Gliga Flaviu

[gravi] flavia ramona id="purple">DPN [copil] 2.09.2006, dr. Novak Tibor, Szeged

[gravi] Ignaticaid="purple"> DPN [copil] 2.09.2006, dr. Anastasiu

[gravi] Vauvaid="purple"> DPN [copil] 03.09.2006

[gravi] inniid="purple"> DPN [copil] 5.09.2006, dr. Badiu Alexandru, spitalul Universitar (Municipal)

[gravi] RO ANA DPN id="purple">[copil] 6.09.2006, dr. Moisa Anca, Maternitatea Giulesti

[gravi] alina morostes id="purple">DPN [copil] 9.09.2006, dr. Miclea Iuliu, Arad

[gravi] ionicaid="purple"> DPN [copil] 11....19.09.2006

[gravi] floricikaid="purple"> DPN [copil] 13.09.2006, dr. Suciu, maternitatea Polizu

[gravi] Ionela-Roxana id="purple">DPN [copil] 13.09.2006, dr. Zahner Mihaela, Timisoara

[gravi] anangel_lexi id="purple">DPN [copil] 16.09.2006, dr. Cristina Vasiliu, spitalul Universitar (Municipal)

[gravi] acai24id="purple"> DPN [copil] 19.09.2006

[gravi] Leditiaid="purple"> DPN [copil] 19.09.2006, dr. Tutunaru

[gravi] Cricorid="purple"> DPN [copil] 26.09.2006

[gravi] PamELLAid="purple"> DPN [copil] 27.09.2006

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 150
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cine stie sa modifice la mine numele dr. E Novak Tibor, nu Tobor.[pup]

Eu parca am ceva greturi incepand de ieri. Nu prea pot manca, mi-e greu sa ma hotarasc ce sa mananc cand mi-e foame. Nu pot sa spun ca-mi vine sa dau afara, dar parca am o indispozitie la stomac.

Vedeti ca Utrogestanul e compensat. Am vorbit cu asistenta dr mele si mi-a spus ca se da compensat. Azi merg dupa reteta asa ca nu stiu inca cat % e compensat.

[gravi] 7+

[foto]pozici[foto]

inni editeaza te rog si pune si asta Cap.1

in capul listei.Poti da cu quote la mesajul meu si copiezi de la "[url.."sa-ti fie mai usor.

Eu maine merg aici la dr.pana atunci mai ma uitam pe net dupa analize.

Pupici cu lipici.

Editez sa intreb ceva..si-a facut cineva analize la medicover?Sunt seriosi..fac analizele bine?

inni de ce zici ca cei de la cantacuzino nu fac analizele bine?Eu n-am facut decat 2 analize la ei,le-am scris intr-un post anterior,sper ca ala sa fie rezultatul,caci e vb de niste analize destul de importante.Pupici.

POZE

Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!

Salut si eu fetele si cer permisiunea de a ma inscrie in listuta!

Vineri am facut doua teste si au iesit clar pozitive.De asemenea, la analiza beta hcg a iesit valoarea 752.

Asa ca...am concluzionat eu (pt.ca nu am ajuns inca la medic dr.Badea) ca am si eu un "inceput" de bebe...

Evident ca aam si o intrebare pt.voi:as vrea sa fac o ecografie sa vad daca totul e in regula...aceasta ecografie se numeste transvaginala? ca sa stiu cand ma programez ...sa nu ma fac de ras!

Va urez o zi buna si ma mamici si la bebici![pup]

m

Gata flaviaid="blue">...s-a modificat numele doctorului.Imi cer scuze, nu stiu daca eu l-am stalcit sau asa era scris dinainte.Nu mai conteaza.

Leditiaid="blue">...din auzite stiu de analizele la Cantacuzino.Eu personal nu am facut nimic acolo.Mi-au spus si mie vreo 3 pers.Acumaaaa...nu stiu ce sa zic.Daca ti-au iesit bune, stai linistita, ca ce am auzit eu sunt de genul :nu aveam nimic dar mi-a gasit x..si y...si la repetarea analizelor se dovedea ca nu este microbul respectiv..nici pomeneala.

La Medicover, parerea mea este ca le fac bine.Am facut acolo si eu si sotul meu si au iesit bune.

Va las ca tr sa plec la munca.Va pupicesc pe toate.

quote:Originally posted by inni

Gata flaviaid="blue">...s-a modificat numele doctorului.Imi cer scuze, nu stiu daca eu l-am stalcit sau asa era scris dinainte.Nu mai conteaza.

id="quote">id="quote">N-ar fi exclus, sa-l fi stalcit eu. Imi cer scuze, Flavia!Pe mine ma asteapta dr astazi. Am niste emotii uriase...daca totusi nu e sarcina si m-am bucurat degeaba???Floriciko, tu pe unde mai umbli? Cum te mai simti?I wish I were an angel...Poze diverse

Fetelor, nu e cu suparare. Doamne fereste, pt atata lucru. Stati linistite.

Anangel_Lexi, nu te stresa ca e bb si ii faci rau. Mai tarziu sa vii sa ne spui cati mm are bb tau si cum e totul. Noi te asteptam cu vestile bune.

Nu am reusit inca sa merg dupa reteta de Utrogestan, dar o sa va spun cat e compensat maine.

Nu prea sunt prezenta la servici, ca norocul ca de maine vine o alta secretara si doar doar va fi bine sa mai fie cineva cu capul pe umeri pe aici.

[q] Mi-e dor de aia mica a lui soramea. Daca nu face varicela nici zilele astea intrerup carantina, ca deja nu mai pot, nu i-am vazut de aproape o luna.

[gravi] 7+

[foto]pozici[foto]

Ma bucur ca s-au inmultit burticile de septembrie-octombrie, sa dea Dumnezeu sa rezistam pana la sfarsit toate. Eu sunt mai pesimista pentru ca am pierdut anul trecut o sarcina, dar nu vreau sa stric atmosfera de bucurie si speranta care este printre noi.

Flavia cred ca incep greturile si pentru tine. Eu am probleme mari in a alege ce sa mananc in fiecare zi.

Ma bucur pentru fetele care inca nu trec prin greturi, mancati cat mai puteti.

Eu am programare la doctor de-abia saptamana viitoare, poate o sa auzim si o inimioara.

Va pup si aveti grija mare de voi. Cum va descurcati cu serviciul? Mie imi este foarte greu si cu greturi si cu munca, desi stau la birou si nu depun efort.

Ignatica

Anangelid="purple">Eu sunt aici, am scris si la capitolul treecut ca am fost la dr si mi-a confirmat sarcina, dar poate ca nu ai citit. Fiind prea mica, inca nu mi-a spus DPN, dar mai merg peste 10 zile la el si atunci aflam tot. oricum ma bucur ca bebe e la locul lui si ca nu imi da batai de cap, greturi si altele....mananc chiar ca un porcusor si cred ca deja am pus 1-2 kile pe mine ca eu mancam ca o vrabiuta inainte[:D] Dar nu imi fac probleme....Am pofte, pe care sotul mi le satisface....ce sa mai ...e o perioada minunata si ma bucur din plin de ea!

Abia astept sa vii de la dr! La ce ora ai?

Nunta

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...