Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Sugestie jucarii specific romanesti?

Recommended Posts

Sunt intr-o mare dilema.... O buna prietena din Israel ne-a vizitat anul trecut si a cautat sa cumpere jucarii specific romanesti pt copiii ei (fetita de 4 ani si baietel de 6 ani) dar din cauza ca a stat destul de putin timp nu am reusit sa gasim nimic. Eu i-am promis ca ii gasesc eu si ii trimit, dar iata ca ma gasesc intr-un impas: nu am nici cea mai vaga idee ce jucarii (romanesti) sa cumpar.

In speranta ca totusi exista ceea ce caut eu, astept cu mare mare curiozitate (si interes, de ce sa nu recunosc) sugestiile voastre.

Va multumesc mult de tot

Alina si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

teledon, 4000 de euro, lumina ochilor pt Alina

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cuburi sunt si aici, si de lemn si de plastic si de burete si din materiale textile...Eu cred ca acea mamica s-a gandit la ceva specific romanesc... Ce parere ai de niste puzzle cu personaje din povesti romanesti? Sau carti cu povesti din folclorul romanesc, frumos ilustrate? Sau niste papusi din carpa (nu e obligatoriu, pot fi si din plastic) imbracate cu costume nationale (sau ceva de genul asta)? Asta e ce mi-a trecut prin minte, daca-mi mai vin alte idei, iti spun! Spor la cautat!

Dar ea nu a spus cam ce si-ar dori?

"Sufletul n-ar avea curcubeul daca ochii n-ar avea lacrimi..."

draga alina,gasesti jucarioare pur romanesti la magazinele de arta lemnului(ex. cel din Militari de la pta. Veteranilor)-acolo poti gasi patuturi de papusi din lemn,trusa cu scule pt. baieti(ciocane,clesti,etc)tot din lemn cu masuta de lucru(mie-mi place la nebunie asta,la vara ii cumpar si baiatului meu una),trenulete,broscute testoase,lego.sunt dragute si acceptabile ca pret.mai sunt si papusile aradeanca,cred ca le gasesti la Unirea,imbracate in costume populare...

...if you know what I mean.(proverb american :-D)id="Book Antiqua">id="red">

Ce inseamna jucarii specific romanesti? Sa fie made in Romania? O papusa romaneasca e buna? Poate vrea jocuri gen piticot in limba romana.

Exista de exemplu la Veteranilor un magazin cu obiecte din lemn si au si jucarii(mie mi-a placut foarte mult un trenulet).

-Fluiere din lemn (atentie la urechile parintilor)

-pasari din ceramica, care se umplu cu apa si scot niste triluuuuri (idem pentru urechi)

- o cutie din care iese un sarpe

- un joc de sah din lemn (asta e favoritul sotului)

Papusile de la artizanat sunt bune numai de tinut in vitrina caci cusaturile de la haine nu sunt rezistente deloc.

Mik.

Dragele mele dragi...va multumesc din suflet pentru ajutor! Magazinul de la Veteranilor este chiar f aproape de mine (cum Dumnezeu nu m-am gandit la el???). Cred ca am sa le iau mai multe jucarioare, in speranta ca le voi face placere copilasilor scumpi.

Daca mai aveti sugestii...nu va sfiiti :))

Multe pupaturi pentru prieteni dragi virtuali[pup][pup][pup]

PS Eu ma gandisem si la papusile acelea vrajitoare, cu maturi si palarii tuguiate...credeti ca le plac fetitelor???

Alina si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

teledon, 4000 de euro, lumina ochilor pt Alina

quote:Originally posted by alina023

PS Eu ma gandisem si la papusile acelea vrajitoare, cu maturi si palarii tuguiate...credeti ca le plac fetitelor???Alina si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)teledon, 4000 de euro, lumina ochilor pt Alina

id="quote">id="quote">acuma depinde si de gusturi,fetitei mele nu-i plac:-)...if you know what I mean.(proverb american :-D)id="Book Antiqua">id="red">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...