Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Inhibator al poftei de mancare - stie cineva?

uki

Recommended Posts

sunt deja in pragul disperarii, in sensul in care incerc sa slabesc si nu reusesc, si nu am prea multe kg in plus...

am insa un apetit cand vine vorba de "rontzait'...si nu stiu ce sa fac

am tot cautat, am gasit niste produse, dar sunt tare scumpe...

daca am voie, spun si de unde...

stie cineva alte solutii care sa ma ajute sa nu ma gandesc mereu la ...papa?[bang]

is tare pofticioasa, si mai mananc si seara tarziu cu sotul meu...[:D]

astept parerile voastre, inainte sa comand ceva...cine stie, poate ce imi veti spune imi va fi de ajutor!

ps. stiu ca tre' sa fac miscare, insa incep bine, si obosesc imediat, ma dor toate "matele"[bang]...

multumesc mult![flo]

[:)]Mariuca(31 dec.2003)[:)]id="blue">id="Script MT Bold">id="size2">

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 47
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Si eu sunt in situatia ta cu diferenta ca eu am incercat si scumpe si ieftine dar nu au mers.

Singura care ma ajutat a fost vointa.

Seara cand sotul meu manca eu plecam in alta camera sau rontaiam un mar sau o portocala.

Si secretul ca sa nu-ti fie foame e sa bei multa apa sau ceai.

Familia meaid="green">

Razvanid="green">

Iti trebuie o tona de vointa. Incearca sa te gandesti la altceva decat la mancare.

Si bea multa apa (se umple stomacul) sau cate un ceai caldut (efect de satietate garantat)

Don't talk unless you can improve the silence!

Mami [vampa] & minunea mea [aerob] ( mai 2004) [pegeam]

Itzi trebe o soacra care sa stea pe capul tau continuu, shi cum vrei sa maninci ceva, sa-tzi reprosheze iar maninci?? nu te mai saturi odata, o sa te faci cit balena!! o sa datzi faliment shi fi'miu o sa vina sa stea la mine, graso!!! [:D]

[*]Iren dubla mamicaid="red">[zana] Bogdanelu nazdravanuid="blue"> [aerob] si Julia turboid="purple">[majoreta][*]

decembrie

degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.id="purple">

Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada

id="navy">

of, Iren mama...dar stau deja cu maica-mea, si face cat 5 soacre[bang]

acum pe bune! in afara de vointa (de care stiu), si apa plata cu lamaie... ce poate sa mai fie?

daca nu, maine, am sa comand niste pastile de la calivita...pentru inhibarea poftei de mancare si arderea grasimilor! o fi bine, o fi rau, tre sa incerc si asta...[V]

sunt tare mahnita, cand ma gandesc...cu banii astia9is destul de scumpe produsele lor), as putea manca fructe si legume, si alte chestii sanatoase...insa acum nu ma atrag...

eu am perioade, cand zic: GATA!

si perioade cand zic; eee, lasa, am timp, stiu ca pot...is tare increzatoare, dar ma inmoi pe parcurs[:(!]

nu, eu trebuie sa ma internez intr-o clinica, sa fiu legata de pat, sa nu mi se dea mancare, reviste, pc, tv...nimic[sm], apa, paie si bataie!

o mica perioada de ... detentie!

cred ca is putin... dusa[hippi]

...of, si mai vroiam si bebe, anul asta...[q]

sa ma iertati...[:(]

[:)]Mariuca(31 dec.2003)[:)]id="blue">id="Script MT Bold">id="size2">

quote:Originally posted by dpop

iren, [:-)))]. si unde se gasesc asemenea specimene de inchiriat?

id="quote">id="quote">Nu shtu, da intreaba fetele de la topiku ala cu soacrele, sigur din atitea s-o gasi una conform descrierii [:D][*]Iren dubla mamicaid="red">[zana] Bogdanelu nazdravanuid="blue"> [aerob] si Julia turboid="purple">[majoreta][*]decembriedegetzeii In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.id="purple">Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada id="navy">

Pastilele care zici ca sunt f scumpe se numesc Reductil (Sibutramina), inhiba centrul foamei, sunt foarte eficiente, dar numai pe perioada in care le iei.

Daca reusesti sa te controlezi(la a manca ma refer) fara sa dai atatia bani pe ele, ar fi foarte frumos, unde mai pui ca ti-ai putea lua niste cizmulite de bani!

Poti sa incerci cu Crom (Bio-crom sau alta varianta), e recunoscut ca intevine in metabolismul glucidelor;

Bea multe lichide;

Gimnastica aerobica ai incercat?

Si ai grija sa nu fii deprimata din alte cauze si sa-ti tratezi depresia mancand! Atunci ar putea ajuta ceva gen prozac.

Succes!

sandra

quote:Initial creeata de uki

sunt deja in pragul disperarii, in sensul in care incerc sa slabesc si nu reusesc, si nu am prea multe kg in plus...am insa un apetit cand vine vorba de "rontzait'...si nu stiu ce sa facam tot cautat, am gasit niste produse, dar sunt tare scumpe...daca am voie, spun si de unde...stie cineva alte solutii care sa ma ajute sa nu ma gandesc mereu la ...papa?[bang]is tare pofticioasa, si mai mananc si seara tarziu cu sotul meu...[:D]astept parerile voastre, inainte sa comand ceva...cine stie, poate ce imi veti spune imi va fi de ajutor!ps. stiu ca tre' sa fac miscare, insa incep bine, si obosesc imediat, ma dor toate "matele"[bang]...multumesc mult![flo][:)]Mariuca(31 dec.2003)[:)]id="blue">id="Script MT Bold">id="size2">

id="quote">id="quote">Cand ti se face foame, du-te bea o cana de apa. Multe fete nu isi dau seama ca de fapt organismul cere apa si nu mancare si uite asa se pun kg in plus. Apa, nu ceai, sucuri sau alte minuni. APA! 2 litri de apa pe zi!!! Si o sa vezi ca nu o sa iti mai fie asa de foame. Iar seara tarziu cu sotul tau manaca o salata sau legume fierte, dar nu manca un pranz chiar inainte de culcare, ca stomacul nu poate procesa asa de repede... Cand iti e pofta de dulce, ia o lingurita de scortisoara pulbere. E foarte buna la gust si taie pofta de dulciuri. Iar sport nu fa pana nu mai poti, ci incepe cu 15-20 de minute si adauga treptat cate 10 minute dupa ce ti se obisnuieste organismul cu miscarea si inca 10 minute dupa aceea si tot asa pana ajungi la perioada de timp dorita."The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...