Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

E normal -matrimoniale ?! (2)

Recommended Posts

Prima parteid="size1">

Evident, adusca id="red">.... deciziile le iau singura, dar am vrut sa aflu mai multe pareri si sa povestesc cuiva ce mi se intimpla [flo].

Prietenii nostri.... sint prieteni comuni, mai mult sau mai putin impartiali.

O parte din oamenii pe care ii cunosc chiar s-au apucat sa imi trimita [il] cind au aflat ca ne-am despartit, poate, poate iese ceva....

Iar parintilor in principiu nu vrea sa ma pling, pentru ca au si ei saracii problemele lor. Nu le mai trebuie si ale mele, ca doar n-am ajuns la 30 de ani sa le amarasc lor viata.

Asa ca, mi-a facut bine "brainstormingul" de pina acum de aici de pe forum. M-ati ajutat sa privesc ceva mai " la rece" problema si ati fost alaturi de mine! Tx! [flo][flo][flo]

Elise

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Ce am vrut eu sa spun este ca nu ai nici o scuza sa stea pe net iar daca stau inseamna ca situatia de acasa nu le mai convine si vor o schimbare.

Nu trebuie privit numai cazul uni barbat ca mai sunt si femeile care fac la el.

Cait

Home is where heart is...my heart is far away from here..

Elise, imi pare rau pentru ce ti se intampla, dar cred ca esti pe punctul de a face o mare greseala. Am citit subiectul tau de astazi http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66609, si spui acolo ca vrei sa incepi tratamentul pentru fertilizare in vitro. Acum??? Si ca la FIV va fi una din putinele ocazii in care te va mai vedea sotul. Elise, daca iti doresti asa de mult un copil, gandeste-te in primul rand daca ii poti oferi copilului o familie unita si fericita, asa cum merita orice copil. Mai mult nu vreau sa zic, sint sigura ca deduci sicelelalte intrebari.

Vali, [copil] Alexandra (30.03.2003) si [copil] Ioana (28.09.2004)

fetele meleid="purple">

quote:Originally posted by vali02

Elise, imi pare rau pentru ce ti se intampla, dar cred ca esti pe punctul de a face o mare greseala. Am citit subiectul tau de astazi http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66609, si spui acolo ca vrei sa incepi tratamentul pentru fertilizare in vitro. Acum??? Si ca la FIV va fi una din putinele ocazii in care te va mai vedea sotul. Elise, daca iti doresti asa de mult un copil, gandeste-te in primul rand daca ii poti oferi copilului o familie unita si fericita, asa cum merita orice copil. Mai mult nu vreau sa zic, sint sigura ca deduci sicelelalte intrebari.Vali, [copil] Alexandra (30.03.2003) si [copil] Ioana (28.09.2004)fetele meleid="purple">

id="quote">id="quote">Vali... culmea e ca m-am gindit.Problema e ca eu nu mai am prea multe sanse de a face nici macar FIV + ICSI daca nu ma grabesc.Nnu cred ca are vreo legatura cu matrimonialele, de aceea n-am postat aici: uite detaliile pe alt topic: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66616Elise

Nu vazusem celalalt subiect, acum l-am citit. Daca hotararea ta de a face acum fiv nu e sub influenta ultimelor evenimente din viata ta ci din ratiuni medicale, nu stiu ce sa-ti mai spun, iti doresc sa-ti dea D-zeu intelepciunea necesara.

Vali, [copil] Alexandra (30.03.2003) si [copil] Ioana (28.09.2004)

fetele meleid="purple">

Elise, prin grele momente treci!!!

Te-ai gandit ca poate sotul tau isi doreste un copil in ideea ca il vei primi in viata ta inapoi?E posibil ca acest copil sa-l schimbe foarte mult si sa va regasiti linistea pe care o meriti.

Pot fi construite multe scenarii.Ideea principala este ca trebuie sa cantaresti bine si sa pui in balanta beneficiile si riscurile.

Stiu ca iti doresti foarte mult un copil.Sa de-a Dumnezeu sa ai acel copil....asa cum iti doresti.

Toate cele bune!

M.P

Elise nu iti pot da sfaturi si nici nu este corect, dar eu cred ca pentru a avea un copil si pentru a putea reusi cu aceste tratamente trebuie sa ai liniste sufleteasca si echilibru.

Trebuie sa decizi ce este mai bine pentru copil in primul rand si apoi pentru tine. Asa imi pare mie corect pentru ca micul om nu are cum sa se exprime.

Eu te sfatuiesc ca aceste lucruri sa le discuti cel mai bine cu un preot. Imi permit sa iti sugerez Schitul Darvari...

Vali, Mirunaa, Aiuras, multumesc mult.... si eu sper sa am acest copil.

Aiuras: nu stiu nimic despre Schitul Darvari: paote poti sa imi dai tu mai multe detalii.

Eu ma gindeam sa merg la biserica la care ne-am cununat, ba chiar am fost pina la poarta intr-o seara. Dar amintirea asta ma doare si nu stiu daca o sa am curaj sa intru acolo prea curind.

Eram foarte tineri si fericiti si siguri pe dragostea noastra cind i-am trecut pragul...si uite ce a iesit.

Multi prieteni m-au sfatuit sa caut ajutorul la un preot.

Alti prieteni m-au indrumat la psiholog.

Din pacate, am facut psihologie citiva ani buni si stiu despe ce este vorba... putin probabil sa ma ajute mai mult decit sint eu singura capabila sa ma ajut pe mine insami acum.

La un preot vreau totusi sa merg.

Desi voi face FIV.

Si biserica este impotriva.

Si cu toata credinta mea, imi e greu sa renunt la speranta de a avea un copil doar pentru ca preotii spun asta.

Cred ca Dumnezeu stie mai bine.

Daca va vrea sa mi-l dea, mi-l va da.

Daca nu, pot sa fac eu toate FIVurile si ICSI din lume, nu va fi sa fie.

Elise

Elise nici o clipa sa nu te gandesti ca un copil trebuie sa apara doar intr-o familie unita si fericita cum ti-au sugerat alte fete.Daca ar fi asa jumatate dintre copilasii de pe DC n-ar fi trebuit sa se nasca[:D]. Multe dintre mamicile de pe DC pot sa-ti confirme ca se creste mai bine fata tata de exemplu decat cu un tata betiv , sau abuziv ( stiu ca nu e asta situatia ta) .Oricum in lume sunt femei care n-au fost casatorite si care apeleaza la o banca de sperma. E dreptul tau sa-ti doresti sa ai un copil si atata timp cat esti la o varsta rationala nu vad de ce ar trebui sa fi sfatuita sa te mai gandesti. Daca aveai 20 de ani te trimiteam si eu la psiholog ( glumesc) , asa , te sfatuiesc doar sa crezi in visul tau si sa nu fi stresata ca stresul incurca.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...