Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

fish fingers sanatos pentru copii?

Recommended Posts

I-am dat de cateva ori baietelului meu de 3 ani si 8 luni sa pape peste semipreparat sub forma de batoane si ii place mult dar nu sunt eu prea sigura de cat de sanatos este.

Voi ce stiti?

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) Povestea-nasterii

Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!!id="size3">

Foarte tare frate - desen de Liviu minunea

si alte desene noi

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Si eu ii dau fetitei mele. Are 1 an si 10 luni. Am o strangere de inima tinand cont ca sunt semipreparate, dar ii plac tare mult si e singura forma sub care mai vrea sa consume peste. In plus, daca sunt de calitate - scap si de cosmarul cu oasele de peste.

Mamica de spiridusid="red">

Poze cu Loriana

http://community.webshots.com/user/danielactin

Da pai cam asta e avantajul ca nu are oase si ca ii place gustul. Ieri insa am facut peste congeat file peste care am pus un ardei, o ceapa si usturoi si verdeata si putina apa. Nu i-a placut deloc. Nu mai stiu ce sa mai inventez de mancare la cat de pretentios e.

Iar dezavantajul la tipul asta de peste ar fi ca se prajeste si ca e semipreparat.

Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!!id="size3">

si alte desene noi

Fish finger au o gramada de prostii in el? Ati citit pe spate cam cat sodium contine? Nu e sanatos nici pentru noi, dar pentru aia mici. De ce nu le faceti voi? Faceti ceva ca pentru snitel, luati bucati de cod file care nu are nici oase nici nimic, le dati prin pesmet, ou sau ce mai putei voi acolo si le faceti la copii fish finger, dar nu le mai dati tampeniile alea, nu le mai mancati nici voi ca sunt tare rele

si eu stiam ca fish finger intra la categoria junk food. In plus de asta fiind prajit nu mai intra la categoria mancare sanatoasa. De ce nu incercati supica de peste cu zdrente de ou? se face in 15 minute ai s-ar putea sa aiba succes pestele asa .eu n-am copii asa ca nu bag mana i foc ca e recomandata copiilor dar mie imi place mult si e reteta" chinezeasca" .

se fierbe apa + cateva legume preferate maruntite + pestele( Cod) + sare [eu pun vegeta in loc de sare sau sos de soia dar se poate folosi si sare doar] la sfarsitul fierberii se adauga un ou batut doar pe jumatate si se amesteca repede ca sa se imprastie oul si sa se formeze zdrentele

Mersi mult de sfaturi. o sa incerc supica si pestele pane facut in casa.

Michelle pai pestele e recomandat copiilor, e foarte sanatos si o supa facuta asa cum spui tu chiar nu are cum sa strice. Singurele probleme sunt sa nu existe oase in peste si sa fie gustul agreat de copii. Sincera sa fiu eu nu m-am gandit la supa pentru ca mie nu prea imi place pestele oceanic, iar supa din el nici atat. Imi place insa ciorbica de peste de apa dulce dar asta are prea multe oase ca sa ma risc sa ii dau copilului.

si alte desene noi

Si David e innebunit dupa orice forma de peste...dar fish fingers le evit...chiar nu mi se pare ca au gust de peste...mai ales cele mai ieftine...

Oricum e foarte simplu sa faci tu "fish and chips"...mie imi plac tare mult...cu muuulta lamaie!!!

Si David e fan...

Iau in fiecare zi viata de la capatid="purple">id="Book Antiqua">id="size3">

Sinzi, Radu[avion]si David[marinar]

Si eu zic ca nu e prea sanatos, dar daca i le dai rar nu cred ca pateste ceva. Eu peste ii fac lui Matei asa (si ii place la nebunie): somon bucati, le pun intr-o tavita in care am pus in prealabil putin ulei de masline. Pun putin sos de soya deasupra, adaug legume, de obicei morcov, cartof si praz si pun deasupra fie felii de rosii fie rosii conservate, facute sos (cu robotul de bucatarie). Pun putina sare, daca vreti sa fie cu mai mult sos adaugati putina apa, pun capacul si la cuptor. E foarte bun!

Michelle, am sa incerc reteta ta,suna foarte bine.

Ganguriciul

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...