sinzi_ana Publicat Ianuarie 16, 2006 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 16, 2006 Cum se manifesta sinuzita?? Sotul meu acuza dureri de nas, masea (cea de sus) si o parte din ochii...el tot spune ca e o simpla raceala si durerea o trateaza cu nurofen... Oare ar putea fi sinuzita? Ca stiu ca trebuie antibiotic... Sa ii dau "dupa ureche"??? Ca nu prea il pot convinge sa mearga la un dr... Iau in fiecare zi viata de la capatid="purple">id="Book Antiqua">id="size3"> Sinzi, Radu[avion]si David[marinar] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anyc79 Postat Ianuarie 16, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 16, 2006 nu pare a fi sinuzita. Ar trebui sa aiba urechile infundate si sa nu mai aiba miros. "numai un om destept isi poate permite luxul de a face pe prostul" Pozele noastre Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anyc79 Postat Ianuarie 16, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 16, 2006 Eu a facut sinuzita cand eram insarcinata in 4 saptamani. Curgea nasul, nu mai aveam miros, urechi infundate si dureri in cerul gurii incat nu puteam pune capul jos pe perna. Tratament am avut ampicilina injectabil 1/6 ore 3 zile. In continuare am avut o sapt ampicilina pastile. Asta la femeile insarcinate. In rest se face moldamin injectabil sau augmentin pastile, depinde cat e de grav. Ar mai fi in farmacii si Sinupret atat drajeuri cat si sirop si e din plante. "numai un om destept isi poate permite luxul de a face pe prostul" Pozele noastre Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sim Postat Ianuarie 16, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 16, 2006 Sinzi_ana sotul meu a aflat ca are sinuzita dupa o durere foarte puternica in arcada dreapta. Pana atunci mai trecuse prin dureri de cap, pe care le punea pe seama enervarii, stari de raceala aparute din senin...dar de fapt avea sinuzita de ani buni, iar el credea ca trece printr-o viroza. Cred ca cel mai bine ar fi ca sotul tau sa mearga la doctor, pentru ca poti tine in frau sinuzita, chiar de-ar fi sa fie asta cauza durerilor pe care le are. Nu te-as sfatui sa-i dai antibiotic fara sfatul unui medic... Multa sanatate! Mami Simona si printesa Ruxi [zana] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
olim Postat Ianuarie 16, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 16, 2006 Dureri groaznice de cap, febra, dureri de urechi, puroi mult mai ales pe sinusuri, ai impresia ca ai capul de o tona, poti sa iti spui ca suntem experti in sinuzita amandoi, saptamana trecuta a facut sotul si acum am eu. Sa ia antibiotice si mai ales bixtonim, care este foarte bun si ajuta la desfundarea cailor respiratorii, dar sa nu abuzeze, ca apoi nu mai are efect.Pe langa astea, pat , somn si multe lichide. Multa sanatate.[cool] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sinzi_ana Postat Ianuarie 16, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Ianuarie 16, 2006 Si...sinuzita se ...ia????? Nu stiu nimic despre ea...sau cum o "dobandesti"? Iau in fiecare zi viata de la capatid="purple">id="Book Antiqua">id="size3"> Sinzi, Radu[avion]si David[marinar] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniella4 Postat Ianuarie 17, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 17, 2006 Din cate stiu nu se ia, o faci pe cont propriu!!![:D] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
olim Postat Ianuarie 17, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 17, 2006 NU SE IA, DAR GRIPA SE MOLIPSESTE. Eu am inceput sa fac in primul an de faculta, caci pana atunci nu am facut niciodata, si nici acum nu imi explic de ce.Eu sunt racita( nu foarte des), fac si sinuzita, asa ca daca sotul e bolnav, urmatoarea sunt eu.De fiecare data se intampla la fel.Noi o facem ca sa ne solidarizam, la bine si la rau cum a zis popa la nunta[:-)))][:-)))] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.