Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Slujbe de ingineri in Ro?

Recommended Posts

Buna tuturor,

Ati putea sa ma ajutati cu informatii in ceea ce privesc locuri de munca pt ingineri in Romania.

Noi suntem plecati de aproape 6 ani, dar ne gandim daca ar fi sa venim inapoi, daca se mai gasesc slujbe pt ing. De ex noi, unu suntem electric iar celalat mecanic.

Acum stiu ca sunt site-uri cu slujbe, dar din experienta de aici, nu tot ce e postat e si valabil.

De aceea va rog, daca puteti cei care lucrati ca ing, sau cunoasteti, cam care mai e situatia?

Multumesc mult, si numai bine tuturor.

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Buna!

cred ca situatia difera f. mult de la domeniu la domeniu, de la oras la oras.

Si eu si sotul suntem ingineri telecomunicatii; anul acesta a fost o adevarata "explozie" pe piata locurilor de munca in acest domeniu, se pare ca sunt f. multe locuri disponibile, iar salariile s-au marit binisor ; cu ceva ani experienta gasesti lejer ceva cu 600-1000 euro/ luna (considerat un salariu bun in Romania).

Sa vedem ce o sa se intample la anul, cand se presupune ca ne vom integra in U. Europeana [:D]

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

sper sa nu fie interzis daca iti dau niste linkuri ale unor site-uri destul de serioase

www.bestjobs.ro

www.ejobs.ro

http://www.lugera.ro/web/lugera_ro/web04.nsf/vdbid/100?Open&id=1&lang=en

Si inca ceva, faptul ca ati lucrat in Canada, ca si cunoasterea f. buna a limbii engleze pot fi atuuri importante pt. voi.Cred ca puteti "migra" si catre alte domenii ingineresti(de ex. daca nu se gaseste ceva in domeniul mecanic)

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Celelalte site-uri nu le cunosc, dar bestjobs este sigur bun. Nu este in niciun caz ca cele de prin State, care au postate sute de joburi fantoma saptamanal.

Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.id="red">

Bazar pentru Alex, un baietel diabetic de 1 an

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...