Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Par decolorat si uscat....Help!

iga

Recommended Posts

• Răspunsuri 44
  • Creat
  • Ultimul răspuns

In septembrie anul trecut, m-am hotarat sa schimb culoarea parului....si cum eram bruneta, nu-mi ramanea decat sa ma decolorez. Am stat 6 ore in coafor pt decolorare, spalare, tratamente, vopsire, spalare...nu am ajuns la un rezultat stralucit. Culoarea parului meu este maro inchis acum.....dar in schimb, cu toate tratamentele lor mi s-a ars parul.

Am descoperit un balsam pe baza de lapte si miere pt par degradat si tratat chimic care mi-a regenerat parul. Il gasesti la Body Shop in Mall si este vreo 30-40 lei. E super. Merita incercat.

Distribuie pe alte site-uri

hm...ai putea sa incerci un supliment de vitamine, asta va ajuta cu siguranta.

si daca poti, masca cu ulei de masline: pe parul ud pui uleiul de masline, apoi iti infasori capul cu ceva (o punga, un prosop) si stai cu chestia asta pe cap toata nopatea. face minuni. asa ca daca esti dispusa sa te chinui intr-o noapte de wkend...si cind te scoli te speli frumos si gata!!! faci tratamentul asta o data pe saptamina cca 6 saptamini si rezultatul e garantat!!!

succes!!!

mama domnisoarei Cristina [majoreta] (28.09.1993)

Eu am avut o cretina de coafeza care, desi se lauda cu premii peste premii, timp de un an de zile mi-a ars parul luna de luna, la fiecare vopsire. Imi recomanda masti de la Wella, profesionale, care n-au avut nici un efect( sau, mai bine zis, le strica ea tot efectul cind ma vopsea, desi folosea tot produse Wella profesionale). In fine, parul meu ajunsese intr-un hal fara de hal cind am ajuns pe mana unei tipe pricepute...mi-a facut tratament cu produse Joico timp de 1 luna de zile, iar acasa am folosit sampon si masca Klorane ptr par uscat. Parul si-a revenit dupa aceasta luna de tratament.

Si eu am probleme cu parul.E destul de uscat , probabil din cauza ca-l tot intind cu placa.Periodic folosesc si eu ulei de masline si face bine.Acum sunt foarte incantata ca mi-am schimbat samponul si balsamul si e super.Mi-am cumparat din gama Dove-cel albastru inchis pentru regenerare.E foarte moale parul si nu-l mai simt atat de uscat.

ali

Subscriu pentru gama Dove cea albastru inchis. Eu folosesc samponul si masca pentru par. Iar dupa clatire laptele de protectie pentru par, tot de la Dove, cel care se aplica fara clatire. Si parul e mult mai moale si se aseaza frumos.

Dar daca zici ca ti-ai decolorat parul, trebuie pe langa masti si multa rabdare sa-l lasi sa creasca si sa-l tai cate un pic in fiecare luna, pana scapi de portiunea decolorata. Obtii nuante frumoase si deschise de blond si cu vopsea, incearca sa nu il mai decolorezi.

Iulia

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...