Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Yves Rocher

Recommended Posts

Ieri am fost in oras sa caut un cadou si am intrat si in magazinul Yves Rocher. Nu mi s`a parut ca ar avea preturi mari, comparativ cu alte nume mari in ale cosmeticii. Bine, mai sunt si produse cu preturi ceva mai piperate (ca peste tot), dar una peste alta eu zic ca preturile sunt accesibile.

Voi ce parere aveti? Ati folosit produse Yves Rocher? Cum vi s`a parut comparatia pret-calitate?

Stiti vreun produs mai deosebit care a avut rezultate excelente?

Va astept la discutie [cheers]

Sid="blue">evdiklEid="blue">rim arasiNid="blue">da en Sid="blue">evdigim kim bilIid="blue">yor musuNid="blue">?id="Comic Sans MS">id="red">

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 56
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Da o cautare pe forum, s-a mai discutat de yves rocher....

Eu folosesc de ceva ani creme de a de zi si noapte de la ei cu pro-rethynol si sint ff. multumita. Parfumurile nu m-au incintat, tot la laura biagiotti am ramas[:D]. Masca de 3 minute cu piersica iar e buna, solutia de curatat tenul si am mai folosit shilouett 3 in 1(nu mai stiu exact denumirea[:D]) crema pt. celulita si vergeturi, eu am fost multumita de ea si mai ieftina fata de alte creme de acelasi gen chiar si ce am vazut pe piata din RO. Geluri de dus, rujuri iar bunicele, oja nu mi-a placut. Altceva nu mai stiu ce-am mai incercat de la ei[:D].

toate cele bune

narcisa

[cavaler] Patrick 2906.2002 [zana] Vivien 27.01.2004

concediu noiembrie Marea Baltica

eu sunt fan yves rocher. mi-am cumparat din strainatate gel de dus, rujuri, sampon, parfum si o crema. mie mi-a placut ca au o gama "naturala", adica ei se lauda ca au putine chimicale in rodusele lor, si ca se bazeaza pe extracte din diferite plante/fructe, whatever.

crema am dat-o cadou, asa ca nu stiu cum e, dar gelul de dus (de piersica) este excelent! iti lasa gura apa cand il mirosi :).

si rujurile sunt f bune. in schimb parfumul nu prea, miroase excelent, dar nu tine prea mult, maxim vreo 2 ore cred. samponul era tare matasos si delicat (adica asa era spuma, nu lasa parul uscat), si ala mi-a placut tare, si eu am un par ultra-sensibil si uracios, asa ca, pentru par normal cred ca e excelent.

iar pretul este intr-advar destul de piperat, dar nu exagereaza decat la cremele lor super-anti-riduri pe care nu le cumpar oricum.

Eu am multe parfumuri de la yves Rocher primite la o prietena din belgia (mama ei conduce un magazinYR)..am multe parfumuri ,cel mai mult imi place nature si cantate (care din pacate nu se mai fabrica), Ode a la joie a la vie .. (sorry daca nu am scris corect ) si un gel de dush foarte persistent.. eu sunt incantata de aceasta firma

[zana]Anderrusha Nice To Meet You ...Here

"Nu e important ce ti se intampla ci cum reactionezi la ceea ce ti se intampla"

quote:Originally posted by bumbacel

Unde este magazin Yves Rocher in Bucuresti?Mie-mi place la nebunie Pur désir de Lilas, apa de toaleta, si am mai avut si ceva de magnolie, nu mai retin numele.bumbacel [mamica] ingerasului Tudor (9.12.2004)Poze

ajutati-l pe mihaita!...[floare3]id="Tahoma">
id="quote">id="quote">Magazine YR gasesti in Mall-Vitan, nu stiu daca si in Plazza Romania, dar gasesti si in aripa Splai in Unirii, chiar la Parter"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)id="red">

Hallo!

Eu una cumpar de aici produse Yves Rocher, fac comanda prin internet. Avantajul aici este ca la fiecare comanda mai mare de 10€ iti poti alege un cadou, din 3. De obicei o gentuta ptr ustensile machiaj, un parfumel, un rucsac etc.

Eu cumpar de acolo rimel Yria, roll-deo Jardins du Monde, sampon Hamamelis, preferata mea e crema de zi/noapte/fata/ochi Pro-Retinol. Referitor la pret, eu aici nu as fi luat o crema de la o alta firma, asa compacta ca Pro-Retinol care sa coste 8€.

Au in general produse bune, eu insa nu as cumpara parfumurile, chiar daca atunci cind primesc vreo mostra imi plac cum miros. Gasesc la aceleasi preturi alte parfumuri mult mai fine.

Himmelsduftid="navy">[biz]

calut

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...