Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Viata in Germania: pareri, sugestii

Recommended Posts

Hallo Deutchland!

As vrea sa va intreb, pe cele care locuiti in Germania, cum va impacati cu viata aici. Ce pareri si experiente aveti in ceea ce priveste serviciul, studiile, limba germana etc, si daca stiti sa ma sfatuiti cum sa ma "socializez" cu succes aici. M-am mutat in Germania impreuna cu sotul doar cu putina vreme in urma, si deocamdata nu cunosc pe absolut nimeni aici in afara de sot.

M-ar interesa multe lucruri - oportunitati de servici (in IT in special, dar nu numai), de studii, si stiu doar generalitati in ceea ce priveste cultura si stilul de viata. Deocamdata incerc sa avansez cat mai repede cu limba germana, unde sunt doar incepatoare.

Voi cum v-ati descurcat?

Si nu in ultimul rand, e cineva pe-aici din Düsseldorf? Ar fi excelent sa am aici o prietena cu care din cand in cand sa bantui prin magazine, sa povestim, sa mergem impreuna la o cafea sau la un suc, la patinuar sau in alte locuri dragute cand suntem singure si avem timp. Daca se gaseste cineva in aceeasi situatie si oras ca si mine, sa-mi scrie pe adresa de e-mail!

Orice informatie, sfat, sugestie sau hint despre viata aici e binevenit!

Va multumesc anticipat si va pup! [floare3]

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...