Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Regimul de slabit Scarsdale

Recommended Posts

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Vedeti ca il gasiti si pe prima pagina la Montignac [:D]

Si da, am auzit si eu ca se slabeste bine, dar pur si simplu nu pot manca doar o felie de painica dimineata [:D], imi trebuie mai mult. Cu montignac se slabeste mult mai incet, dar mult mai sanatos. [flo]

Lid="red">iid="blue">lid="yellow">iid="green">aid="purple">nid="orange">aid="pink">id="size4">id="Comic Sans MS">

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Distribuie pe alte site-uri

Eu am tzinut Scarsdale de nenumarate ori.Cu mari succese.Ar fi bine la fel sa fie un mod de viata.Pentru ca in cartea Scarsdale sunt date multe alte alternative de meniu,separate de regimul strict.Asa ca idei sunt.

Cel mai usor am slabit cu Scarsdale.Insa pentru mine cel mai greu a fost ca nu am putut consuma lactate.

Anul trecut am slabit tzinand regulat Scarsdale cam 20 kg.

Cid="red">oid="green">rid="orange">iid="blue">nid="orange">nid="green">aid="red">id="Comic Sans MS">id="size4">

poze cu familionu'

Am gasit si eu cartea cu regimul ,o aveam in casa dar era pusa "bine."

Regimul se afla si pe www.eva.ro.

Se pare ca de luni chiar il voi incepe ,e destul de lejer si diversificat.Doar trebuie avut grija de cantitati.Am sunat-o si pe doctorita mea de la enocrinologie si mi-a confirmat ca este f bun regimul dar sa incerc sa nu depasesc 1000 cal /zi.

Sa vedem ce iese.

Va pup ,Eve

quote:Originally posted by eve44

Am gasit si eu cartea cu regimul ,o aveam in casa dar era pusa "bine."Regimul se afla si pe www.eva.ro.Se pare ca de luni chiar il voi incepe ,e destul de lejer si diversificat.Doar trebuie avut grija de cantitati.Am sunat-o si pe doctorita mea de la enocrinologie si mi-a confirmat ca este f bun regimul dar sa incerc sa nu depasesc 1000 cal /zi.Sa vedem ce iese.Va pup ,Eve

id="quote">id="quote">Daca dr ti-a zis sa nu treci de 1000 cal/zi e dusa cu pluta rau de tot!!!! Iti omori metabolismul in no time! Vei slabi f frumos, dar corpul va intra pe "flacara de veghe" si cand va da din nou de ceva mancare va asimila tot ce poate cu viteza luminii. Mai bine mananci 1500 cal si faci si putin sport si slabesti incet, dar pe termen lung si cu muschi formati (mari consumatori de energie).Carolina, cu Alina (12.11.02) si Ana (9.05.05)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...