Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

colectionati ?

Recommended Posts

Cind eram mica , colectionam ba pachete goale de tigari , ba cutii de bere , reviste etc. Acum nu mai am nimic din toate aste .Mai strind diferite reviste , dar din lipsa de spatiu in cele din urma le dau.

voi colectionati ceva??

luminita:mami de 2 scorpiute;ADRIANA-STEFANIA[7 ani] si ALEXIA-MARIA [1 an]

" ASA CUM APA NU POATE RAMANE IN VARFUL MUNTELUI , NICI SUPARAREA NU POATE RAMANE INTR-UN SUFLET MARE"

LAO TZE

fotografii si DESENELE ADRIANEI

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 33
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Daaa, revistele culinare, dar mai ales felicitari si vederi (asta de vreo 20 de ani si nu ratez sa cer daca sunt undeva si-mi place vreuna). Nu pot arunca sticlutele de parfumuri, intodeauna las un pic in ele sa am motiv sa nu le arunc.

Am uitat de timbre, desi o fac muuult mai rar.

Si am o cutie cu prospecte de la toate medicamentele care au intrat in casa si au fost folosite[alcool]

Editez: colectionez pixuri, am la mine vreo 10 de la noi de firma si le dau la schimb daca mi se pune pata [:I]

Si animale de plus, oricate as avea nu-mi ajung, cica le cumpar acum Giuliei [hot]

________________________________________id="red">

Daria & [majoreta]Giulia (2004 08 16)id="red">id="Trebuchet MS">

[floare3] Haideti la bazar sa-l ajutam pe id="red">ALEXid="blue"> !id="red"> [floare3]

[foto] Supercopiii iulie/august 2004id="size2">id="red">id="Times New Roman">[colegi]

A, tomecica, bun subiect. Eu pusesem un topic Clubul Colectionarilor http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61456 gandindu-ma ca or sa fie mai multi amatori. Dar n-au prea fost.

Ca sa scriu si aici, eu colectionez scoici mititele si pietricele deosebite (am si cateva semipretioase), servetele, monezi, etichete de haine (nu pe toate ), cartele telefonice... in copilarie am colectionat timbre (aveam f multe, acum mi-a ramas doar un clasor) si bineinteles surprize de la gumele de mestecat.

Researchers have discovered that chocolate produces some of the same reactions in the brain as marijuana. The researchers also discovered other similarities between the two but can't remember what they are[:D] id="navy">

TIMBRE - si eu am colectionat dar uitasem de ele. aveam citeva clasoare si faceam si schimb de timbre.

cred ca ii voi spune si fetitei mele despre timpbe dar oare se mai gasesc?/? unde ??

dar clasoare pt timbre??

luminita:mami de 2 scorpiute;ADRIANA-STEFANIA[7 ani] si ALEXIA-MARIA [1 an]

" ASA CUM APA NU POATE RAMANE IN VARFUL MUNTELUI , NICI SUPARAREA NU POATE RAMANE INTR-UN SUFLET MARE"

LAO TZE

fotografii si DESENELE ADRIANEI

Cum picat subiectul asta,tomecicaid="red">!!!!

Tocmai azi dimineata;stiti dupa ce te trezesti cand nu-ti vine sa te dai inca jos din pat si stai pe ganduri inca vreo ora(n-am mai facut asta din copilarie si acum ca tot sunt cu burtica profit de ocazie); imi aduceam aminte de cat eram eu de colectionara pe la vreo 11-12 ani.Faceam colectie de pixuri,timbre,vederi,bani,servetele.Camera mea era un dezastru spunea mama[:)]Dintre toate am mai ramas doar cu o colectie de care sunt foarte mandra si pe care o port dupa mine pe unde merg,colectia mea de bani din toate tarile(doar bani de hartie,la monezi am renuntat pentru ca erau prea grele)Si cum spuneam tocmai azi ma gandeam daca tata mai are colectia mea de vederi,aveam foarte multe si unele erau foarte vechi.Vi le-as darui cu palcere,Iubikaid="red"> si mamagiulieiid="red">...

Ubiid="red"> as avea niste monezi pentru tine daca vrei si am putea face schimb si de bani de hartie.Ce zici?

[gravi]16

mamica incepatoare si bebelin

poze cu noi

Si eu cand eram mica colectoinam timbre, aveam o gramada, mama mea erachiar disperata.

Acum am un obicei mai ciudata.Oriunde ma duc imi cumpar o cana de lapte.Deja am 45, iar al meu e disperata.Imi plac la nebunie, si niciodata nu repet sa folosesc cana.Am doua din Palma de mallora( mi-am cumparat-o eu ) sui una din Danemarca( mi-a adus-o sotul)[:D].

In general sunt pictate cu imagini din zona respectiva.Imi sunt tare dragi toate.Al meu zice ca putem deschide o cofatarie cate avem, dar el mi-a ADUS O GRAMADA[zz].

Mai adun si ursi de plus, dar din astia nu am decat vreo 15, toti primiti de la sotul.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...