tomecica Publicat Ianuarie 18, 2006 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 18, 2006 Tinand cont ca aproape in fiecare dimineata imi beau cafeaua cu voi si in aproape in fiecare seara ma duc la culcare doar dupa ce mai deschid putin forumul DC as vrea ca aici sa va salut . acesta va fi intotdeauna subiectul pe care-l voi deschide de cite ori voi intra pe DC. moderatori -daca nu se poate , puteti inchide . luminita:mami de 2 scorpiute;ADRIANA-STEFANIA[7 ani] si ALEXIA-MARIA [1 an] " ASA CUM APA NU POATE RAMANE IN VARFUL MUNTELUI , NICI SUPARAREA NU POATE RAMANE INTR-UN SUFLET MARE" LAO TZE fotografii si DESENELE ADRIANEI Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Guestus Postat Ianuarie 18, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 18, 2006 "acesta va fi intotdeauna subiectul pe care-l voi deschide de cite ori voi intra pe DC. moderatori -daca nu se poate , puteti inchide..." Si eu ii rog pe moderatori sa pastreze acest subiect la loc de cinste. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lulu75 Postat Ianuarie 18, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 18, 2006 Salut DC si din partea mea! Luminita si [copil] Andrei Tudor (16 august 2005) Bazar pt Alex Andrei id="red">id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
heny Postat Ianuarie 18, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 18, 2006 Daca tot am deschis si eu acest subiect, salut DC !!! Heny Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raza de soare Postat Ianuarie 18, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 18, 2006 Salut, [dc] ! Totusi, nu cred ca voi saluta atat de des... mai las si pe altii... Raza de soare Il iubesc pe cel mai bun ! ... Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lorelei_19 Postat Ianuarie 18, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 18, 2006 nanana, tomecica draga, din pacate nu merge chiar asha. daca fiecare membru ar deschide cate un subiect in care sa salute dc-ul... [help] Te salut si eu pe tine din toata inima si-ti multzumesc de intelegere [flo] "Unde exista dragoste, exista si Dumnezeu" - Tolstoi Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.