Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Urgent! Durere abdominala acuta cu somnolenta!

Recommended Posts

Andei s-a plans de durere de burta de cateva zile, dar de regula cand facea prostii. De azi dimineata il doare cumplit, are gaze si e somnolent, a adormit in bratele mele desi nu a facut asta de la cateva sapt. Are un a n si 9 luni si a avut o angina si o adenoidita purulenta tratate dupa sfatul medicului.La medic mergem numai dupa amiaza. Ati patit? Ajuta-ti-ne cu un sfat!Nu are scaune moi sau multe, nu varsa, nu are febra.
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Din cate stiu eu, durerile abdominale acute sunt cazuri de urgenta.

Pentru ca poate fi vorba de o apendicita care netratata la timp poate da in peritonita. Mai ales daca spui ca il doare de mai mult zile.

Poate ca nu e nimic grav, dar paza buna trece primejdia rea.

Somnolenta arata ca e ceva in neregula cu el.

Parerea mea e sa il duci imediat la un medic.

In general, daca e apendicita, durerea trece cand pui ceva rece pe locul respectiv si nu ceva cald, dar nu e obligatoriu.

Poate fi si o ocluzie intestinala. Oricum, durerile abdominale pot avea diferite cauze, dintre care destul care pot fi urgente chirurgicale.

Sanatate si sa treaca totul cu bine.

Sanziana & Marina (03/10/2004)

http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sanziana72/album?.dir=mail&.src=ph

Be carefull of what you wish for, cause you might get it! / Ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa primesti!

Carmen, a mincat cumva care ii putea provoca gaze?!Asa am patit noi acum un an, din cauza gazelor nu putea sari ca deobicei si-mi spunea ca o doare!Asta poate fi o explicatie cu durerea de burtica, cu starea de somnolenta nu stiu ce sa zic!Dar dupa parerea mea poate a facut o indigestie,atunci cind e apendicita are temp. mare, stari de voma ,si nu suporta sa il apesi in zona respectiva!Incearca sa il duci totusi la un control ptr. linistea ta sufleteasca!Numai bine si sanatate puiului tau!

simona

carmen , nu vreau sa te sperii, dar matei al meu , tot asa ,avea dureri abdominale si adormea la mine in brate si avea hernie inghinala.cand se strangula avea astfel de stari si dupa ce se trezea isi revenea.cel mai bine este sa-l duci la doctor.eu am fost la chirurgie de si-au dat seama ,ca pediatra punea durerile pe seama racelii.

multa sanatate

oana si matei(12 NOV.2003)

Am fost la pediatru si zice ca nu e nici o problema cu organele interne: apendice sa ficat. Se simteau gaze in stomac si a mancat ieri numai 3 linguri de ciorba de fasole cu vreo 6 boabe.Mi-a dat espumisan si dupa ce am venit a adormit iar, desi dormise de la 21-9 azi dimineata, intre 9-11 reprize scurte..in brate, de la 12,30- 15 si la 17 a vrut iar in pat.Are si o bronsita si poate de aici somnolenta.

Oana, dar la voi nu a aparut umflaturi daca era hernie?Pe el il doare undeva sus burta, imi arata stomacelul, nu zona inghinala..spune-mi mai multe despre simptomele voastre, te rog!

Sanatate multa si ma bucur ca medicul a spus ca totul pare a fi in regula.

Numai ca tu ziceai ca a mancat ieri fasole, iar dureri de burta ar avea de cateva zile. Ar trebui totusi sa il supraveghezi sa vezi cum evolueaza. Iar fasole uscata nu prea e bine sa dai inainte de 3 ani pentru ca e prea greu de digerat pentru un copil mic.

Bidiloi, temperatura apare la apendicita numai daca a perforat, altfel simptomele difera de la copil la copil. Tocmai de asta e greu de pus un diagnostic la copii, pentru ca de obicei nu respecta simptomele scrise in carti [:D]

Cand am avut apendicita pe la 8 ani, vreo 3 zile la rand ma trezeam dimineata si ii spuneam mamei ca ma doare, dar nu foarte tare, dar dupa vreo doua oare de la trezire imi trecea.

A treia zi m-am trezit la fel, doar ca de data asta ma durea ceva mai si m-am asezat instinctiv cu burta pe cada, ca sa o tin la rece. Cand m-a vazut mama, si-a dat seama ca e apendicita, asa ca m-a dus repede la spital. Dar pana am ajuns acolo imi trecusera toate durerile. M-a palpat chirurgul si pe mine nu ma mai durea nimic. Pana la urma au zis ca ma opereaza, dar ca nu e urgent. Numai ca mama a insistat sa ma opereze in ziua respectiva, pentru ca a avut un frate care i-a murit copil fiind de apendicita.

Mai mult la insistentele ei m-au operat pana la urma in ziua respectiva. Iar la iesirea din operatie medicul i-a spus mamei ca a avut dreptate sa insiste, pentru ca daca nu ma operau atunci, ar fi perforat si puteam face septicemie.

De acord cu tine oana_r, poate ca nu ar fi rau sa il vada si cineva de la chirurgie pentru ca are alta experienta.

Multa sanatate si sa va faceti bine.

Sanziana & Marina (03/10/2004)

http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sanziana72/album?.dir=mail&.src=ph

Be carefull of what you wish for, cause you might get it! / Ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa primesti!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...