Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Simptome (4)

Recommended Posts

• Răspunsuri 155
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Chantal, FELICITARIid="size3"> id="red">pt sarcina![bis][bis][bis] Multumim pt simptomele enumerate, suntem avide de informatii si 'sorbim' fiecare cuvintel, crede-ma![flo] Sa-ti traiasca sotiorul si sa va bucurati de bebelus la timpul cand va veni pe lume! Ai vreo banuiala in ce zi a fost ovulatia?

Georoxid="red">, tin pumnii si pe mine ma mananca sfarcurile si sanii s-au ingreunat, asa ca visez si eu la o zi de septembrie![flo] Apropo, vezi ca si setea excesiva e tot un simptom de sarcina![pup]

Ciciutaid="red">, pana la spermograma si laparoscopie si inseminari mai ai putintel si ce frumos ar fi ca cm sa nu mai vina si sa le dai uitarii![pup] Apropo, astenoteratospermie este binisor, nu e chiar atat de grav, al meu are oligospermie... si am tras ceva pana acum... poate se incheie si asteptarea asta...

Katerynaid="red">, daca testul de sange este 0 este exclusa sarcina, cam din ziua cand embrionul se implanteaza (incepand cu ziua 11 dupa ovulatie) el incepe sa secrete hcg care este detectat in sange, de aceea pe buletinul de analiza scrie : intre 0 si 5 negativ. Imi pare rau pt prietena ta, poate luna viitoare sa fie cu noroc!

Alexiaid="red">, pana nu vin uratii inca mai e loc de speranta![pup] Cu dureri usoare de burtica ma confrunt si eu, dar nu le dau atentie!

Pamelaid="red">, am citit la alt subiect ca ai un test pozitiv, nu-l impartasesti cu noi? Eu ma bucur din tot sufletul pt tine![bis]

Fetelor, inarmati-va cu rabdare si cu teste, urmeaza niste zile importante! Pupici![pup]

Distribuie pe alte site-uri

Chantal felicitari!!!

Acum faci parte din[gravi].

Ce mult mi-am dorit si eu sa spun ca sint [gravi], dar nu a fost sa fie.[bang][bang][bang]

Azi dimineata mi-au venit uritii[q][q][q]

Fetelor, va urez ca simptomele voastre sa se adevereasca si in sept-oct sa aveti toate cite un[copil]

Pupici[pup]

Alunitaid="red">[pup], imi pare rau, eu asteptam ziua de duminica sa faci testul... Dar stii ceva? Toate care nu reusim luna asta o luam iar de la capat, si uite-asa trecem pe rand la gravidute![flo]

Lianaid="red">[flo], si tu sa vii cu vestea IIid="red"> tot aici, promiti?[pup]

Avalonid="red">, multumesc pentru incurajari, dar cred ca deja nu mai imi trebuie nici un test, pentru ca sanii sunt grei si tensionati, am o usoara stare de disconfort general, somnolenta excesiva, foame mai mult decat de obicei, setea asta care ma dispera, mers des la toaleta, deci...daca nu sunt [gravi], atunci ce poate fi ? Oricum testul il fac sambata sau duminica. Imi pare rau ca nu am net acasa, ca sa va impartasesc vestea atunci. Mai aveti putina rabdare pana luni. Eu m-am decis sa merg la Dr. Tutunaru, dar am auzit ca ar cere si un test de sange, este adevarat sau este doar un zvon?

Sper sa se adevereasca si la tine simptomele si sa ai un bebelus! Astept vesti ! Tu pe cand faci un test ? [pup]

Chantal id="red">felicitari din toata inima! Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos si frumos ! [bis][bis][bis]

Alunita id="red">nu dispera, o noua luna, un nou inceput !

Pamella ce noutati mai ai pentru noi ?

[pup] tuturor! O zi excelenta pentru ca meritati !

Fetelor, imi cer scuze ca dau buzna asa, dar simt ca innebunesc, si am nevoie de parerile voastre.

Eu am o nelamurire, si anume: sanii nu ma mai dor deloc de vreo 2 zile, sunt ziua 30 si nici urma de rushi. Usoare intepaturi la ovare de maxim 3-4 ori pe zi, dar numai atat. Intrebarea mea este: sa sper ca e de bine? Sau sa nu imi fac sperante desarte? Sincera sa fiu nu mi s-a mai intamplat pana acum sa apara durerile de sani care sa fie atat de mari, sa treaca si sa nu apara invazia rosie. Mi se pare ca m-am mai si ingrasat un pic, si spun asta dupa pantalonii pe care i-am luat inainte de Craciun si care acum mi se par cam fixi in talie. Ce parere aveti? Stresul asta ma omoara? Imi vine sa plang din orice, sunt nervoasa si debusolata, si noaptea sunt agitata si nu pot dormi si am o stare continua de oboseala. Oricum vreau sa ma tin tare pe pozitii si daca nu am nici un semn pana pe 26 ianuarie fac un test. Va rog, ajutati-ma!!!!!!!!!!!!

catalina

Catty, Alexia28, nu trebuie sa disperati! Atata timp cat nu se intrevede nimic la orizont, aveti toate drepturile sa sperati! La mine e deja a treia zi de intariziere si absolut nici o sansa de urati! De obicei dupa ce ma durea burtica, a doua zi ma invadau! Acum nimic!

Catty , cred ca la tine sunt semne de [gravi]! Si pe mine ma intepau ovarele, de credeam ca acum imi vine. Dar nu au mai venit. Ai rabdare pana pe 26, nu mai este chiar atat de mult! Foarte important: Nu mai fi stresata, nu te mai gandi la urati daca nu te invadeaza si vei vedea ca totul va fi foarte bine. [pup]

Alexia, chiar nu ai nici o speranta de [copil]? Speranta moare ultima. [pup]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...