Elise Publicat Ianuarie 18, 2006 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 18, 2006 Pls, pls... spuneti-mi daca a facut cineva de pe aici ICSI cu succes - stiu ca la FIV simplu rata este cam de 35%...dar la ICSI?! E mai mica, e mai mare? Elise Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tabitha Postat Ianuarie 19, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 19, 2006 elise id="red">draga, eu sunt un exemplu de esec, dar cunosc o familie in care sotul avea azoo, au facut biopsie testiculara, ICSI, si acum au o fetita de vreo 2-3 luni de zile. Deci se poate. Bafta multa ![pup] Tabitha Si maine e o zi Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Elise Postat Ianuarie 19, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Ianuarie 19, 2006 Tabitha, tu ICSI ai facut? Unde? Elise Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tabitha Postat Ianuarie 19, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 19, 2006 Eliseid="red">: am facut ICSI, dar nu in tara, ci la o clinica in strainatate. Asta e. Exista insa si cazuri de ICSI reusite, chiar daca sotul are azoo, asa ca fii optimista. Tabitha Si maine e o zi Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Elise Postat Ianuarie 19, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Ianuarie 19, 2006 Multumesc. [flo] Cred ca o sa incerc...pina iese ceva. Si pina o sa fiu eu primul caz fericit de ICSI de aici si o sa postez la "povesti de succes" Stii tu...ca mai vb. de asta.... o sa tot incerc pina la 70 de ani, daca e cazul si m-or tine banii si sanatatea. Elise Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luli Postat Ianuarie 19, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 19, 2006 Elise - noi am facut ICSI cu oligoastenospermie severa si am reusit in sensul ca s-a prins, dar... nu a fost sa fie Behind every love is a great story Luli Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Elise Postat Ianuarie 19, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Ianuarie 19, 2006 quote:Originally posted by luliElise - noi am facut ICSI cu oligoastenospermie severa si am reusit in sensul ca s-a prins, dar... nu a fost sa fieBehind every love is a great storyLuli id="quote">id="quote">Pai de asta imi e si mie cel mai frica.... Sa imi fac 1000 de sperante si dupa aceea sa constat ca s-a dus.Desi se poate intimpla la fel de bine la o sarcina normala.Elise Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luli Postat Ianuarie 19, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 19, 2006 Elise - eu datorita tratamentului cu menogon trebuia sa fac tratament impotriva sindromului de hipercoagulabilitate dar nu am facut pentru ca am ascultat doctorul... eu neavand antecedente... si acum va tb sa fac, asta e. Orice interventie prezinta riscuri insa diferenta e la costuri, uneori cele sufletesti sunt mult prea greu de dus.... Behind every love is a great story Luli Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Elise Postat Ianuarie 20, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Ianuarie 20, 2006 Luli... ai dreptate, e foarte mare investitia sufleteasca. Eu nici n-am inceput inca tratamentul (e EL in investigatii, inca) si tot nu pot sa ma gindesc la altceva. Mai am putin si devin medic: am citit toate tratatele de specialitate in RO sau Eng. de pe net... si de la toti prietenii mei care sint medici. Am ajuns chiar la concluzia ca e mai importanta virsta mea decit calitatea gigeilor lui pt. reusita ICSI, deci imi vine sa-i spun sa-si intrerupa investigatiile, sa mearga la taiere si SA O FACEM ODATA. O sa mai am rabdare vreo saptamina. Nu mai mult. Si daca o sa reusesc , si daca nu, echilibrul meu sufletesc oricum a disparut in neant.... Si am vreo 2 ani numai de cind tot astept bb. Sint femei care fac asta de 10 ani. Nu stiu cum or rezista.... Elise Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mi-Ka Postat Ianuarie 20, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 20, 2006 luliid="red">, scuza-ma ca te intreb, dat de ce "nu a fost sa fie"? Ce s-a intamplat dupa? Sa inteleg ca datorita tratamentului cu menagon trebuie sa faci tratament si pentru hipercoagulabilitate? Te intre pentru ca mie nu mi-au iesit analizele bine la timpul Quick si mi s-a recomandat tratament cu anticoagulante orale. Mi-ka Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.