Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

reclama buna,reclama proasta

Recommended Posts

• Răspunsuri 21
  • Creat
  • Ultimul răspuns

De ce nu pui tv-ul pe mute cand sunt reclame? Eu profit de pauze sa ma duc la baie, sa mai fac cate ceva. Sau imi iau ceva de citit si cat tine publicitatea citesc.

Reclame penibile pentru mine sunt cele care imi arata ca eu ca gospodina ar trebui sa ma preocup pana imi storc creierii de igiena vasului de wc, de mirosul din baie, de prospetimea rufelor si de cat de repede si multe farfurii spal cu un detergent de vase. Astea mi se par degradante pentru ca nu ma pot identifica cu ele. Nu suport reclamele la margarina pentru ca mi se pare o sub-mancare(un fel de manea a mancarurilor) si o super-ipocrzie sa vina Andreea Marin si sa-mi spuna ca ea mananca paine cu margarina.

Reclame bune? Orange are reclame bune si ma tot intreb cat ii costa. Dar merita...

Distribuie pe alte site-uri

Una dintre reclamele care imi plac cel mai mult este aceea de la Connex-Vodafone-daca am aprinde toti luminile in acelasi timp,daca am sari toti in acelasi timp....e super.

Ma gandesc si revin.

Uite si niste subiecte unde s-a mai discutat aici , aici si aici

Puternic nu este cel care ii domina pe ceilalti,ci cel care isi stapaneste furia-Lao Tseid="size2">id="red">

Reclama bune? A avut Conexu una acum cativa ani (cu camila si Ejipt daca mai tineti minte...). Reclame proaste? Multe, in special la bauturi alcoolice (Red Bull este penibil in mai multe variante, Ardaf cu Bitang suna extrem de fals). Daca ar fi sa vorbesc despre o reclama care reflecta o realitate crunta romaneasca , atunci Unirea este cea care a facut-o , in mai multe randuri. Si putem continua la nesfarsit, doar ca si aceste comentarii, din pacate, sunt tot reclama...

Daaaaa... reclama la Connex cu camila... uitasem de ea... super reclama... Mai imi plac si reclamemel de la Altex [:D] ... cu halatu' si cea cu razboiul stelelor... Mai sunt... dar nu mi le aduca aminte acu' [:D]Reclame proaste sunt o gramada... Mai este una, dar parca nu la Red Bull, la un alt fel de energizant... nu-mi amintesc... care ma scoate din sarite... parca e un drogat ala din reclama... mie impresia aia mi-o lasa... (cu inima care puseaza in ritmul muzicii... mda... cand o mai vaf dau un edit la mesaj [:D])

id="right">id="size1">id="right">id="size1">

O stiu si eu pe aia Elyanne si tot la un drogat ma duce cu gandul. Nu am retinut produsul ca ma irita.

Reclamele pe care le urasc de-a dreptul sunt alea la Modafen, medicamente contra racelii, sunt groaznice!

Imi plac reclamele de la apa Dorna, era una anul trecut cu un metrou "facut" din apa, imi place si melodia, imi plac mult cum sunt facute.

Cristina si [zana] Ale (30.09.2004)id="violet">[foto]

Mie imi plac cele de la Schweppes, mi se par pline de umor. Si mai imi pac cele de la Heineken, in care sticla/capacul/lichidul sugereaza tara in care esti. Mi se par geniale. Dar poate ar trebui spus ca nu beau nici Heineken nici Schweppes asa ca degeaba imi plac reclamele lor.

Reclamele de cel mai mare prost gust posibil mi se par cele de la Unirea, dar din pacate recunosc Romania in ele din toate punctele de vedere [}:)]. Ma mai enerveaza cea noua la Elite, de cand si-au schimbat denumirea in Selected (pe calculator, cea cu panglica, tipa etc), este infiorator de lunga si nu are nici cap nici coada si nici sens.

`Would you tell me, please, which way I ought to go from here?'

`That depends a good deal on where you want to get to,' said the Cat.

`I don't much care where--' said Alice.

`Then it doesn't matter which way you go,' said the Cat.

`--so long as I get somewhere,' Alice added as an explanation.

`Oh, you're sure to do that,' said the Cat, `if you only walk long enough.'

id="blue">id="size1">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...