adelapop Publicat Ianuarie 19, 2006 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 19, 2006 am o mare dilema. cand am ramas insarcinata aveam foarte mare grija la alimentatie...sa fie cat mai naturala, sanatoasa si nutritiva. in timp toata lumea care ma vedea imi spunea sa nu ma stresez ca trebuie sa mananc de toate etc si uite asa am inceput sa mananc si sarmale si slaninuta si sa beau un pahar de bere [alcool] sau de vin sau cola o data la 2 zile - ceea ce in mod normal nu consumam voi ce parere aveti? cum va alimentati in perioada asta? [gravi]13+ Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Darria Postat Ianuarie 19, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 19, 2006 Adela, bine ai venit. Sarcina si nastere usoara. Un strumf sanatos. Uite ca mai e un subiect pe aceasta tema: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66443&whichpage=1 Dupa mine slaninuta, sarmalele(daca sunt cu carne de porc si nu vita - doar muschi si cu ceapa calita), cola(chiar daca e un pahar la doua zile) nu fac parte din alimentele sanatoase. Asa ca papa tu cum papai inainte, nu asculta ce spune unu si altul, e mai bine pt. strumf si in afara de asta nu soliciti si placenta. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oana_B Postat Ianuarie 19, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 19, 2006 Continuati la link-ul indicat de Darria[flo] Oana_B [foto] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.