Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Calatorie - gripa aviara

Recommended Posts

Ieri seara am vazut o emisiune la TV despre controalele efectuate de politie la intrarea in Germania. De frica gripei aviare, au asprit legea ptr epidemii (Seuchengesetz). Au oprit o masina ce mergea in drum spre Franta si inauntru erau 2 femei si 2 barbati mai in varsta. Erau afara din masina, iar politia controla masina. Au gasit in genti mancare (probabil sandwich-uri), cascaval si ceva muschii de porc si le-au confiscat toate. Deci nu tin cont ca nu e carnea de pasare, ci nu e voie sa fie introdus in Germania nici un fel de mancare. Saracii oamenii aratau la burta ca o sa le fie foame pe drum si ca ptr ei e mancare, dar nu le-au lasat nimic. La urma reporterul la intrebat pe un politist daca nu cumva e cam aspra legea, ca doar oamenii sint saraci si ei ar fi mancat, la care politistul raspunde ca asa e legea, cu toate ca se vedea ca si lui ii parea rau, ca se uita la oamneni cum se vaitau.

De aceea, pentru cei care calatoriti spre Germania, daca nu vreti sa dati banii aiurea pe mancare si sa v-o confiste, mai bine nu luati cu voi, chiar daca la unguri sau romani la vama treceti cu carne de porc, in Germania precis nu.

Mi-a parut foarte rau de saracii oameni, atit drum lung si fara mancare la tine, numai sa dai banii pe drum.

Himmelsduftid="navy">[biz]

calut

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Imi povestea sora mea ca de sarbatoti a plecat la Istambul la niste prieteni.In avion a fost cineva care a avut la bagajul de mina o oala cu sarmale si era pusa deasupra tuturor.

Partea proasta este ca atunici cind a decolat avionul s-a rasturnat oala si a inceput ca curga in capul pasagerilor.

Mie- mi se pare jenant ,sa calatoresti cu avionul si sa te trezesti cu oala de sarmale in cap a unuia care .........[berica]

Asta numai la noi se poate intimpla.

EVE

Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...