Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Greutatea de la eco idem greutatea la nastere???

Recommended Posts

• Răspunsuri 50
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Hai sa sparg eu gheata si sa-ti raspund. La noi a fost asa, la ultima ecografie facuta in 39 de sapt bebe cantarea din calcule cca 3,900 kg. La nastere (adica peste vreo 4-5 zile, nu mai tin minte precis ca a fost demult [:D]) bebe a avut 4,200 kg. Asa ca a fost mai maricel si umflatel [;)].

Nastere usoara si bebe sanatos!

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana [hia] mama lu'[copil]Radu Stefanid="size3"> (Fecioras de 2003)id="Trebuchet MS">id="green">

[foto]Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)

Distribuie pe alte site-uri

La noi a fost invers, cu vreo 5 zile inainte dr. a estimat vreo 3.250 (la 37 sapt) si Katja s-a nascut cu 3.000 fix. Totusi problema a fost ca placenta mea era mai matura decat sarcina si e posibil sa nu o fi hranit bine in perioada respectiva...nu stiu exact.

Sarcina usoara si bebe perfect! id="Comic Sans MS">id="green">

Ioana [gravi]23 saptamani [baietel] si [zana] Katja(30 martie 2004)id="Comic Sans MS">id="blue">

poze cu mami, tati si katjaid="Comic Sans MS">

Pai si la mine tot de Iosup este vorba. Este oricum super ecografist. Oricum, diferentele sunt mici, nu ai de ce sa iti faci probleme.

Sarcina usoara in continuare, nastere usoara si bebe perfect![pupid="Comic Sans MS">id="green">]

Ioana [gravi]23 saptamani [baietel] si [zana] Katja(30 martie 2004)id="Comic Sans MS">id="blue">

poze cu mami, tati si katjaid="Comic Sans MS">

Depinde cine iti face ecografia. In cazul meu atat Iosup cat si medicul meu au estimat corect, insa, am citit si destule cazuri in care copilul a avut la nastere o diferenta mare de greutate fata de cea estimata, deci, totul depinde de medic...

Crinuta si [copil] Rayan

Ioana...[pup]..si eu il apreciez pe Iosup f tare..numai ca 200 g la noi sunt

importante tare...

Eu trag de sarcina asta..cu mii de probleme...si e posibil ca foarte curind sa nasc...

Ideeea e ca daca trecem de 2500..trecem pragul prematuritatii..asa mi s-a spus...

De aia ma tot intreb..cum e cu estimarile astea...

[pup] toate burticile si mamicile

Nicole

35+

Ca si celelalte fete iti spun ca foarte important este medicul care iti face ecografia.Cu 2 zile inainte s-o nasc pe Alexia mi-a spus ca are 3200 gr si am nascut-o cu 2850 gr, la 35 sapt si 3 zile.Este perfect sanatoasa si nu a avut nici un fel de probleme. Curaj, o sa fie bine oricum va fi!

Mihaelaid="purple"> si [copil]Alexiaid="red">- Mariaid="red">26 august 2004id="purple">
id="right">id="size1">Multumirea aduce fericire chiar si in saracie. Nemultumirea aduce saracie, chiar si in bogatie. - Confuciusid="size1">

Asa de destindere a atmosferei, dr Iosup mi-a spus si mie, in luna a 5-a, ca o sa am fetitza, mi-a dat si poza pe care scria "vulva" [:D]....si zau ca am baiat cu putza!!![bis]

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana [hia] mama lu'[copil]Radu Stefanid="size3"> (Fecioras de 2003)id="Trebuchet MS">id="green">

[foto]Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...