Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Sampon colorant

Recommended Posts

Salutare!

Poate cineva sa-mi recomande un sampon colorant pentru par? Existau pe vremuri[hot], acum nu prea mai gasesc. Am vazut doar unele in plicuri mov (de la Wella?) - a folosit cineva, chiar functioneaza, cat tin?

As vrea sa incerc si altceva in afara de vopsea ca mi s-a cam deteriorat parul

Mersi![bis]

mmc

"Trebuie sa ne golim de prea plinul Eu, ca sa mai intre in noi un pic de Dumnezeu." Petre Tutea

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 26
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Vreau si io sampon!!!!!!!

Mai spuneti mai spuneti ca e interesant. Eu de cand m-am trezit ca are baiatul astm mi-a fost frica sa ma mai vopsesc pentru ca mirosul acela de vopsea din primele zile il deranjeaza si il face sa tuseasca.

Ce idei imi dati si mie?

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) Povestea-nasterii

Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!!id="size3">

Foarte tare frate - desen de Liviu minunea

si alte desene noi

[:)] Eu folosesc de vreo cinci ani numai Palette si pana acum nu am avut probleme. Ma tine destul de mult, i-mi place ca pot sa-mi schimb culoarea ori de cate ori am chef si nu-mi cade parul, asa cum am patit cand am folosit vopsea, si am crezut ca raman cheala...[bang] Si nici nu pateaza pielea....

[hia]

Eu folosesc un sampon de la John Frieda, e cam scump costa in jur de 8€. Sint ptr par blond si par saten. Iti dau luciu la par si arata f bine, ca si cum ar fi vopsit. Nu stiu insa daca se gaseste in Ro.

In schimb vopsea la plic de la Wella am folosit, e buna,ieftina si tine cam 3 spalari. Se poate folosi si pe post de sampon.

Himmelsduftid="navy">[biz]

calut

Pentru vopsirea parului va sfatuiesc sa folositi o vopsea 100% naturala, cu extracte din plante, culoarea e obtinuta din tincturi de plante si acopera firele albe de par (eu am cam multe).... vopseaua se numeste Color&Soin, e frantuzeasca .. mai multe informatii veti afla pe: http://www.naturadif.com/fr/produits/color.htm (NU E RECLAMA e un sfat util)...

... vopseaua se gaseste in farmacii costa 30 RON iar eu o folosesc de 3 luni si sunt incantata de rezultate + ca are toata gama de culori...

Numai bine! PA!

Kerstin

de mai bine de o jumatate de an sunt la culoarea naturala-brunet..spre negru.imi place sa ma vopsesc,luciul,textura,intensitatea culorii...dar am jurat ca vopsea neagra nu mai pun in cap ,dureaza ani sa o scot si daca vreau roscata..nu mai iese.Asa ca apelez la vopsele din alea care tin pana la 12 spalari-a se citi vreo 8[:D]

Himmelsduft,acum am descoperit si eu gama de care spui,chiar vreau sa-mi cumpar zilele astea,daca zici ca sunt asa bune produsele..abia astept.

Ce mai este fain aici si de mare efect,un sampon cu extract de nuca,da o nunata roscata super...uite ca imi scapa numele acum,poate ma ajuta vreo nemtoaica:)..costa cam 5 euro,la DM.Ma uit azi si va spun exact.Vecina mea il foloseste peste o vopsea blond mai inchis-si juri ca s-a vopsit roscat-mahon.I-am luat si mamei si acopera(relativ) si firele albe-dupa cum spune ea,de la distanta se vede uniform,doar de aproape firele albe sunt ceva mai deschise.

Ma uit si va spun.

Eu sunt vopsita roscat cu Wellaton, dar din cand in cand as dori devin bruneta fara sa-mi fie afectata culoarea initiala.

Se poate asa ceva? Ce sampon trebuie sa folosesc?

Don't talk unless you can improve the silence!

Mami [vampa] & minunea mea [aerob] ( mai 2004) [pegeam]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...