mami nov-dec 04 Publicat Ianuarie 20, 2006 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 20, 2006 CAPITOLUL 102id="blue">[colegi] Gala puradeilor nostriid="red">id="red">id="size4"> [colegi] Gala Sarbatoritilorid="size4"> [colegi]P.S. Puradeii care nu se gasesc in nici o gala, sa-si roage mamicile sa trimita pozele sau linkurile la poze lui fulguletz (aiciid="blue">) pentru Gala puradeilor nostri si lui try (aici sau aici) pentru Gala sarbatoritilor. Daca va nemultumeste ceva, spune-ti in gura mare ca nu avem cum sa ghicim.id="size1"> Mamici [mamica]de 42 si 45 [fetita]id="size2">IrinaA ______________ 20 oct_____ Ioana MariaCamys2000 ________ 21 oct_____ Catalina NicoleEla2001 ____________ 22 oct_____ Diana AndreeaJasmine ____________ 26 oct_____ RaduEle _________________ 26 oct_____ Ana DenisaRoserb _____________ 29 oct_____ Mihnea AndreiNcristina ____________ 29 oct_____ Teodora Andreea + Alexia MariaMoss _______________ 31 oct_____ Alexia StefaniaSiminna _____________ 1 nov_____ MariaBits _________________ 1 nov_____ Kenzoelilenus _____________ 2 nov_____ AnaAd_rianna ___________ 3 nov_____ Bianca Cristina & Tudor AndreiDiana 2004 _________ 4 nov_____ AndreiTry _________________ 5 nov_____ AlexMiria Cristina ________ 5 nov_____ Maria DamianaLoreena ____________ 5 nov_____ Carla Maria for2nity _____________ 6 nov_____ Alexia CristinaAndreap ____________ 7 nov_____ Maria AlexandraHannen _____________ 8 nov_____ IsraLaura Miu ___________ 8 nov_____ Ioana BiancaHena _______________ 8 nov_____ Mihnea IoanDaniela_Sb __________ 8 nov_____ Mihai Danielbuterfly _____________ 9 nov_____ Robert-LucianSimonacip _________ 10 nov_____ Davidoana69us __________ 11 nov_____ IlincaVivian ______________12 nov_____ VictorDidutza ____________ 12 nov_____ Daria + DennisAuras80 ___________ 14 nov_____ Medeea TeodoraCassandra _________ 14 nov_____ Dragos AndreiEliza5 ______________ 15 nov_____ AlexandruAime _______________ 15 nov_____ Vladimir AndreiLumi81 _____________ 15 nov_____ Andrei CosminDama ______________ 18 nov_____ David AndreiMiha _______________ 18 nov_____ Robert Dena _______________ 17 nov_____ Katrhryn Rhiannamiag _______________ 18 nov_____ Roland VladimirTrinity ______________ 19 nov_____ Selina AlexandraDanamunti _________ 19 nov_____ Eric GabrielMiraklucker _________ 20 nov_____ DariaMihaela Ema_________20 nov_______DariusDanette ____________ 23 nov_____ Iris MiriamGandacelu __________ 25 nov_____ IoachimMisticgirl ____________ 25 nov_____ Nicholas AlexandruDutzi _______________ 25 nov_____ Iustinimpreuna ___________ 25 nov_____ SaraMiche ______________ 26 nov_____ DariusDescultza ___________ 26 nov_____ AndreiIonela Roxana ______ 27 nov_____ EmilyPaxela _____________ 27 nov_____ Silviu IonutFlorypop ____________ 27 nov_____ Andreimate _______________ 27 nov_____ Christian GabrielOnitza ______________ 28 nov_____ Paul Constantin Madachan ___________ 29 nov_____ Edward Florinklumea_blondy ______ 29 nov_____ RaresFulguletz ____________ 1 dec_____ David AndreasMadalinaP ___________ 1 dec_____ EdisLuminita B ___________ 2 dec_____ Tudor Andrei Karmen24 ___________ 3 dec_____ Maria BiancaMona B ______________ 5 dec_____ Vlad AndreiEveline ______________ 5 dec_____ Andreea BiancaFelis ________________ 6 dec_____ Mihai CristianF.anomis ____________ 6 dec_____ Olivia MariaRaluca.gabriela ______ 7 dec_____ Maria AlexandraOlga_Stan ___________ 7 dec_____ Iosefina MariaOnut ________________ 8 dec_____ Rares MihaiAdka _______________ 8 dec_____ Rares Cristianbumbacel ___________ 9 dec_____ Tudor MihaiAnne-Mary __________ 9 dec_____ Teodor AlexandruAlinatent ___________ 10 dec_____ HoriaMikimi _____________ 12 dec_____ AlexanderMonica-Elizabet _____ 16 dec_____ Ruxandra MariaElean75 ____________ 17 dec_____ MariaOtiliaV _____________ 18 dec_____ Ana-Mariaanacezara _________ 20 dec ____ paula cezaraOany ______________ 21 dec_____ Riana-IoanaMieke ______________ 21 dec_____ AnnaCecilia C ___________ 22 dec_____ AlexiaCarmen ____________ 22 dec_____ Daria NicoleIoana du ___________ 22 dec_____ Bianca AlexandraViovio ______________ 22 dec_____ Cristiana BiancaGreieras ___________ 22 dec_____ EvaMamaluidavid ______ 24 dec_____ DavidCookie _____________ 24 dec_____ Sabina Ioanadana danen ________ 26 dec_____ Jaqueline StephanieBobita _______________ 1 ian_____ Amina Ioanaid="size1">[flo][flo][flo] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aime Postat Ianuarie 20, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 20, 2006 'neata! Vladut aseara a avut vizionare TV. S-a culcat ca de obicei la 22.00, a dormit tun pana la 11.30, cand s-a trezit. Radea, avea chef de joaca (asat e bine, nu?...faptul ca nu plangea?). Eu aveam o durere de tartacutza, si ma culcasem....ei, ce sa dorm...l-am luat in pat cu noi, si-am zis ca adoarme, ash...da de unde, arata la TV cu degetelu' si ...l-am deschis. Culmea ca pe Jetix erau desene, desi era vreo 12 noaptea...INtre noi, in fund asezat, noi prefacandu-ne ca dormim...a stat asa pana la aproape ora 1 , cand s-a lasat usor pe mine si-a adormit. Asta ce-o mai fi? MonaB asta e o alta problema, nici Vladut nu sta singur, max 5 min...apoi vien dupa mine. Acum sunt dupa o repriza de strans oale, casatroane si alte cele din bucatarie. se joaca el, da' sa fii acolo, prezenta. Asta cred ca tine de puterea lor de concentrare, dar, din pacate, si de dependenta fata de noi. Ma consolez cu gandul ca va creste si va vrea sa stea si singur . aime si [copil] Vladimir, 1an+id="size1">id="blue"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eveline Postat Ianuarie 20, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 20, 2006 Buna ziua la toata lumea! Aseara iar am avut parte de partida de urlat la ora 2, de data asta nu stiu de ce, sus ii iese un dintisor dar a spart gingia, eu stiu ca dupa ce sparge nu ar mai trebui sa doara, dar mai stii....Altceva prin gurita nu pare sa mai fie. Cat despre venitul dupa mine....e culmea. Cand n-am treaba nici nu ma baga in seama, cand am si eu ceva de facut (mancare, sau calcat, sau altceva) atunci e ca un catelus printre picioarele mele, mi-e si frica sa mai fac ceva, cand o vad cum se invarte prin jurul meu si eu am oale pe foc sau fierul fierbinte... Si cel mai mult vrea sa ne plimbam prin casa:intinde manuta si facem ture de ametesc (apartamentul meu nu-i tocmai mare) asa ca ma invart prin el de nu mai pot. Si am mai observat ceva, poate este cazul si la voi: o parte din timp bianca nu a vrut sa mearga decat daca se tinea de ceva (mobila, pereti) sau intindea mana sa io iei de mana...daca nu i-o dadeai acolo ramanea unde se terminase peretele sau incepea sa planga. Ei, intr-o zi am luat-o de manuta si incet i-am tras manuta dintr-a mea si i-am dat in loc o papusica mai mare (ulterior am incercat cu alte obiecte) si ea a strans-o tare cu ambele maini si a inceput sa mearga singurica....in mintea ei se tine de acel obiect si nu cade....taaare dulce a fost dar si tare prostuta mai e[il][il][il]iubita! Va pup pe toate! Ana si Bianca-iubita pozele iubitei, 1 an, craciun 2005 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ncristina Postat Ianuarie 20, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 20, 2006 Buna fetelor! Sper ca va mai amintiti de noi. Desi scriu rar, incer sa tin pasul cu voi si sa va citesc in fiecare zi. Am vazut multe pozici, aveti niste copilasi superbi si haiosi. M-am minunat ce meniuri variate si bogate servesc bebeii vostri. Noi continuam sa fim fitoase si sa tinem la silueta. Meniul nostru zilnic (pentru fiecare printesa in parte) se compune din lapte cu cereale dimineta si seara (250 ml), fructe (ori un biberon plin din pulpa+suc de portocala, mar si banana, ori o banana si suc de portocala), iaurt simplu, iaurturi cu fructe Danonino, cascaval sau branzica almette cu painica. Masa de pranz ne da cel mai mult de furca. Printre meniuri (un singur fel la masa, asta ca sa nu ne pierdem siluatele[;)]) se numara ciorbite de pui sau vitel acrite neaparat cu bors, ardei umpluti cu carne de pui, pilaf, perisoare de pui, mamaliguta cu branza, piure, DAR....mancam ca pasaricile, ciugulim putin. Altfel, desi nu ne plac in mod deosebit dulciurile suntem innebunite dupa ciocolata[:D], asta nu inseamna ca mancam.... Cat priveste somnul...dormim toata noaptea de la 10-10.30 pana la 7-7.30, se intampla sa ne mai trezim o data pe noapte pentru o portie de laptic, DAR...printesele dorm separat, adica una cu mami si una cu tati. Se intampla sa se trezeasca una din ele plangand ca a visat urat si inevitabil o trezeste si pe cealalta si se indemna la plans si nu le putem linisti usor...si am hotarat asa. Acum asta e! Vedem noi mai tarziu[:D]! Alfel se asteapta dimineata una pe alta, se cauta, se pupa, se iubesc, se musca, se mangaie si se bat. Cat despre fontanele, Alexia o are inchisa, Teodora inca nu. Si inca nu avem destul curaj sa mergem singure in picioare. Fac cativa pasi si cand isi dau seama ca sunt singure se lasa in genunchi si merg in genunchi[bang]. Dar ne facem noi curaj si maine-poimaine o luam din loc[bicla]. Va pup pe toate si pe bebelusii vostri, felicitari fetelor insarcinate (va invidiez pentru burticile vostre, dar....atat deocamdata[:D]). Sper sa intru mai des, am pus si pozici noi de la aniversarea de un an cand am rupt si turtele. http://photos.yahoo.com/ph//my_photos Cristina, mami de printesa Alexia si printesa Teodora (29.10.2004) http://community.webshots.com/user/christinutza Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ncristina Postat Ianuarie 20, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 20, 2006 Am uitat sa va spun ca avem cate 8 dintosi si cate 2 masele[:D] http://community.webshots.com/user/christinutza Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eveline Postat Ianuarie 20, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 20, 2006 Ncristinaid="red"> ti-am vazut fetitele si m-am indragostit.....asemenea dulcete, si inca in dublura....daca as avea baietel as veni in petit da eu tot cu fetita ma laud...oricum sa-ti traiasca, sunteti o familie superba! Ana si Bianca-iubita pozele iubitei, 1 an, craciun 2005 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariussimiuc Postat Ianuarie 20, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 20, 2006 Buna dimineata! Se poate spune asa la ora asta?[;)] Asta noapte pe la o bucata cand m-am trezit l-am gasit pe Robert fara pantalonii de la pijama pe el.Buimaca de somn ma intrebam oare ce s-a intamplat?Oare am uitat sa imbrac copilul? Dar el a ramas fara izmene pe el de la atata foiala! Deci,va puteti imagina cam cum se manifesta copilul meu! Miha id="red"> si [comoara] Robert id="blue"> (18 id="purple">nov 2004)id="purple"> [foto] Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bunid="red">id="Comic Sans MS"> Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!id="size3">id="green"> Dimineata n-am vazut ca s-a deschis capitol nou si am scris in cel vechi.Acum l-am mutat de acolo aici si sper sa fi facut bine ce am facut. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniela_sb Postat Ianuarie 20, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 20, 2006 Cristinaid="red">, e gresit link-ul de pe yahoo. Am vazut doar 4 poze de la aniversare cu Alexia (pe webshots) :(. Oricum e o scumpete. mamica lui Danutzid="blue"> din 8 nov 2004 Home is where your head is.id="blue"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniela_sb Postat Ianuarie 20, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 20, 2006 Ce se intampla azi pe aici cu atata liniste? Monica, Felis, Ele, Aime? Cineva? mamica lui Danutzid="blue"> din 8 nov 2004 Home is where your head is.id="blue"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paxela Postat Ianuarie 20, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 20, 2006 Cristinaid="red">,nici eu nu pot vedea pozele de pe yahoo, in schimb am vazut doua printese frumoase pe webshoot[olala] Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004) poze party 1 an Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.