Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Tratament stomatologic in sarcina

Recommended Posts

• Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul răspuns
CARMEN mie mi s-a spart un dinte cand aveam 26 sapt de sarcina si bineanteles ca m-am dus disperata la dc stomatolog.Dar nu a vrut sa imi faca nimic la el mi-a zis ca este mult de lucrat si sa astept pana dupa ce nasc.Deci nu a vrut sa-mi faca nimic.Dar intradevar asta era o lucrare mai complexa,cred ca asta a fost si motivu pt care nu sa bagat.oricum nu te speria mai bine intreabal pe dc tau daca este ok ce ti-a facut stomatologu.succes si pupici[pup]
Distribuie pe alte site-uri

De obicei in primul trimestru trebuiesc evitate tratamentele de orice fel,nu numai cele stomatologice.Daca totusi este nevoie neaparata se indica un anestezic numit articaina.Apoi se poate folosi ca anestezic lidocaina(=xilina) simpla.

Daca esti din bucuresti,iti recomand pt alte extractii sa mergi la facultatea de stomatologie.Acolo chiar esti in siguranta.Aia stiu clar cand sa se bage si cand nu,si ce sa-ti recomande daca nu se baga.

Vivighe, stii sigur ca merge xilina simpla? Eu nu am gasit nicaieri. As mai avea de facut o extrctie simpla si scoaterea unui nerv+ tratament si i-am dus lidocaina, dar spray si ea a zis ca asa ceva nu foloseste....( am facut o extractie...live, fara anestezic!)...

...si mai sunt si in zalau...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...