Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Sotiorii nostri, bata-i norocul!

Recommended Posts

• Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul răspuns

mai eu fac alergie cand aud cuvantul "ajutor" pt ca asta implica faptul ca femeia e cea care trebuie sa faca si el, in cel mai fericit caz, ajuta... ori mie nu mi se pare corect.. gospodaria ca si restul lucrurile trebuie facute (in cdt normale) de catre amandoi...

noi facem curat+cumparaturile mari, impreuna, saptamanal, in wk; pt cumparaturi mai mici, depinde cine are mai mult timp si in drumul cui se afla magazinele alea...de gatit gatim cu randul; masa depinde; dc el o pune eu o strang si invers; vasele le spala masina; de acolo le scoatem tot prin rotatie... rufele de regula le intind eu, dar nu e regula;

tu ce anume ai vrea sa faca sotul tau?

Distribuie pe alte site-uri

Porumbita dupa parerea mea nu e chiar asa. Nu pot exista intr-o casa doi soti ca sa se priceapa fa fel la orice. Dupa parerea mea activitatile casnice trebuie facute de cel care se pricepe mai bine la ele si celalat sa ajute. Uite prietenul meu e f. priceput la bucatarie si gateste f. bine si odata eram sa ne certam din cauza unei retete! Eu fac spanakopeta intr-un fel (greceste, bunica-mea e grecoaica) iar el stia sa o faca turceste pt ca e turc… (difera putin)… in rest aspira, calca, spala… e f. gospodar.

ok, sa fie cum zici tu.. atunci unu se pricepe la gatit si celalalt face curat in casa.. dc imi zici ca nici asta nu se poate, iti zic sorry, da' se invata...

ma indoiesc ca toate tipele care s-au casatorit au fost as in ale gospodariei de la bun inceput... cum au invatat ele pot invata si ei...

Cred ca s-a mai discutat despre asa ceva, cu un titlu "Cum va domesticiti barbatii".

Desi suntem de peste 2 ani impreuna, sunt o novice in ce priveste treburile casnice. Sotul meu gateste foarte bine. Asadar, el gateste cel mai des, eu pregatesc masa si de strans, strange cine poate. Eu fac curat el face cumparaturile cele mai mari (cu sau fara lista, e incredibil de responsabil). Amandoi punem rufe la spalat. Ma ajuta si la impaturit si calcat.

Toate lucrurile se impart asa cum ni se pare noua mai convenabil pentru amandoi. Cand el era singurul care muncea (mai mult de un an), nu il lasam sa puna un deget pe nimic (doar in bucatarie i-am lasat mereu un loc [:D]). De cand suntem amandoi ocupati, mereu face ceva cand el e acasa iar eu muncesc seara. Mereu ma lasa sambata sa imi vad de ale mele, pe cand el duminica nu renunta la traditia meciului de fotbal.

Cred ca atat drepturile cat si responsabilitatile trebuie impartite. Oricine poate sa faca. Poate mai greu e cu vrutul.

... words are tools...

Sotul meu gateste, face curat cot la cot cu mine, se ocupa de copil, plateste facturile, e "creerul" familiei, sau manager[:D].

Daca nu ar fi fost el, nu stiu cum m-as fi descurcat.

Insa sotul meu nu e roman. Zic asta pt. ca barbatii romani au, in general, alta educatie. Sunt cocolositi de mame si in felul asta li se inhiba autonomia. Unii din ei considera chiar umilitor sa impinga un carut, sa spele vasele sau sa dea cu mopul. Eu cred ca 8 barbati romani din 10 nu participa in treburile gospodaresti.

Am observat aceasta filosofie a barbatilor in special la popoarele mai...defavorizate[:D], arabi, europeni de est, sud americani. Acolo unde inca femeia este desconsiderata.

id="right">

Ira , multa dreptate mai ai. NU am sa incep sa judec , critic sau discriminez, dar opinia mea e aceeasi, ca diferentele culturale, de educatie si civilizatie se observa in cadrul familiei.

Nici sotul meu nu e roman. Si la un moment dat, dupa ce a petrecut cativa ani in Romania, uitandu-se la un meci, mi-a dat o replica faina la rugamintea mea de a ma ajuta cu ceva prin casa "Dar de ce sa fac eu draga? Aici, la voi, nu te-a invatat mama ta ca barbatul e stapan si tu trebuie sa il servesti, sa ai grija de el, de casa si de copii fara sa te plangi? [pahar] [papica] [xinpat] [spala] [vampa] [:D] " Astea au fost spuse razand, si desigur ca eu i-am replicat, ca daca voiam asa barbat ma maritam cu tata [bruta] si ca nu degeaba l-am ales pe el in locul altora [bis]

In orice conditii insa eu consider ca il ai asa cum il cresti. E mai complicat daca mama lui l-a crescut altfel, dar orice invatz are si dezvatz [:D] [cheers]

... words are tools...

buna intrebare, insa nu prea am ce raspunde...

Cateodata aspira si atat.

Cel mai tare ma enerveaza in week-end, cand is pusa si eu in priza, gatesc, aspir, spal, intind rufe, invat cu cel mare, o mai tin in brate pe aia mica fiindca e ca o mimoza si se tot supara, omul ca orice barbat sta frumos in pat, se uita la TV si ma intreaba foarte la un moment dat ca de [xinpat] nu am timp? ca el tocmai are chef... Imi venea sa-i trag un sut in mijlocul chefului[mariaj]

[pup]Gabi+Robert 20.05.1997[box]Lili 17.05.2002

pozici poze iarna 2005/2006

Sotul meu face curatenie mult mai bine decat mine! IN schimb eu spal vase, fac mancare, ma ocup de flori,,fac cumparaturi, masina spala haine. DE fetitza ne ocupam amandoi, desi ziua mai mult eu, care sunt acasa. E un om minunat si ne completam tare bine la toate. SUnt norocoasa.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...