Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Sotiorii nostri, bata-i norocul!

Recommended Posts

Ira, scuze, dar trebuie sa te contrazic...sotul meu este roman, a fost cocolosit de mamica lui, dar de cand ne-am casatorit totul se face in echipa: curatenie, mancare, copil, facturi, tot...chiar as putea spune ca face mai multe decat mine, fiindca sunt lucruri la care eu sunt 100% antitalent si nu prea ma are ca partener, cum ar fi: absolut orice reparatie necesara in casa sau zugravitul. Si nu pot spune ca el este exceptia fiindca si fratele meu, care la randul lui a fost super cocoloshit de catre mama (intre timp mama s-a mutat in alta tara si am ramas doar noi trei), s-a dat pe brazda si face totul cot la cot cu noi, asta dupa ce o perioada (scurta) imi tot repeta ca e treaba femeii sa faca mancare, curat, calcat, spalat, etc, dar i-am spus ca daca viitoarea lui sotie o sa-i accepte asta e problema ei, dar, in cazul meu (eu fiind singura femeie din casa), daca stam impreuna toti avem aceleasi drepturi si aceleasi obligatii...a durat putin acomodarea cu noile responsabilitati dar acum suntem o echipa perfecta...spre ex. cand unul gateste ceilalti ori curata zarzavatul sau condimenteaza carnea sau spala vasele,sau cand facem curat, unul aspira, unul sterge praful iar celalalt spala gresia si faianta, si tot asa...

Parerea mea este ca gresim atunci cand dam vina pe parintii barbatului deoarece toti care suntem parinti vom proceda, mai mult sau mai putin, la fel, iar acest "invat" are, cu siguranta, si "dezvat".

Oana si bebe Andrei (18.02.2005)

Mai aproape de implinirea visurilor!!!

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Archived

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru răspunsuri ulterioare.

• Adaugă...