cait Publicat Ianuarie 20, 2006 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 20, 2006 Nu stiu daca a mai fost un subiect de acest gen dar eu am aceasta problema de catev aluni buni.Am tot sperat ca av trece dar nimic dimineata cand ma spal pe dinti mereu imi sangereaza.Aveti idee ce poate fi? Cait Home is where heart is...my heart is far away from here.. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxana1974 Postat Ianuarie 20, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 20, 2006 eu am patit asa pe toata perioada sarcinii...s-a rezolvat dupa ce am nascut, de la sine...din pacate nu stiu ce sfaturi sa-ti dau...nu stiu care e cauza gingivitei tale. Ar putea fi lipsa de vitamine sau o cauza hormonala... ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual [^]...id="red">id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
michelle7 Postat Ianuarie 20, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 20, 2006 Eu stiu ca gingiile sangereaza de la gingivita. In romania am folosit Plak Out ( diclugonat de clorhexidina 0,2%) la recomandarea stomatologului. si obligatoriu floss de doua ori pe zi. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dianami Postat Ianuarie 20, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 20, 2006 Sangerarea gingivala se datoreaza frecvent lipsei de vitamina C, mai ales in perioada fara fructe si legume proaspete si...in sarcina. Eu am patit-o cand eram [gravi] si am rezolvat cu comprimate de vit. C si pasta pt. dinti sensibili. Incearca! Mai mult ca sigur vei rezolva problema. Ia doza indicata in prospect, oricum excesul se elimina urinar. Ar fi bine sa faci si un control stomatologic, sa nu se ascunda altceva in spatele sangerarii. Multa sanatate!id="purple"> mamica de superbebelusa (15 iulie 2005) Iulia Anastasia Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ingerash Postat Ianuarie 20, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 20, 2006 si eu am problema asta numai cand ma spal cu o periuta cu perii prea duri sau daca ma spal prea furios pe dinti Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru cã nu se stie [8**]cine se poate îndragosti de zâmbetul tãu!id="size2">id="Comic Sans MS">id="purple"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Donia Postat Ianuarie 21, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 21, 2006 Mie mi-a rezolvat problema asta ata dentara, folosita la spalatul de dinti de seara. Cand m-am lenevit si nu am mai facut-o un timp iar au inceput sa imi sangereze gingiile, asa ca ma straduiesc sa o folosesc cat de cat regulat. Un igienist dentar te poate invata cum sa folosesti ata de dinti corect si merita! Culmea e ca stomatoloaga la care mergeam in tara niciodata nu mi-a recomandat chestia asta, ci tot felul de alte leacuri care nu au avut nici un succes. Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
heny Postat Ianuarie 21, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 21, 2006 Eu am avut problema sangerarii gingiilor in ultima sarcina. Stomatologul mi-a facut un detartraj si de atunci problema mea s-a rezolvat. Cauze? Habar n-am! Heny Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniella4 Postat Ianuarie 21, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 21, 2006 Si eu am inceput sa am pb. asta! Nu m-am gandit ca poate fi lipsa de vit. C. Multumesc de pont! Daniella, mama lu' Alexis Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Natasa Postat Ianuarie 21, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 21, 2006 Trebuie sa faci un detartraj, sa folosesti ata de dinti si o pasta buna. Eu folosesc Sensodyne si Parodontax. N-am mai avut problema asta de cind am grija asa si ma chinuisem multi ani cu ea. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sandyprs Postat Ianuarie 21, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 21, 2006 Lipsa de vitamine pe care le gasesti cel mai mult in fructe este cauza.Am avut si eu o asemenea pb dar am rezolvat-o.Trebuie vitamina B2,C si nu numai.Succes Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.