catrinadil Publicat Ianuarie 20, 2006 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 20, 2006 In primul rand vreau sa-mi cer scuze in fata administratorilor ca postez aici aceste subiect dar este fff urgent!!! Mariuca in aceasta seara este din nou in operatie... Da! Din pacate, in urma primei operatii pe care a suferit-o acum cateva zile facea febra fff mare, drept pt care medicii au decis ca in aceasta seara sa o bage din nou in sala de operatii. Se pare ca bending-ul catre vena pulmonara nu era strans suficient (dupa spusele lui Soni, care tine legatura cu ea zilnic prin telefon si ne informeaza si pe noi)... Teodora a ajuns la capatul puterilor... Plange si in seara asta, cand a aflat ca fetita tr din nou operata, a lesinat... Avem nevoie de cineva care locuieste in Bologna sau in apropiere, care sa mearga la spital sau cel putin sa o sune si sa o sustina moral... E tanara, singura si disperata! Va rugam sa nu o lasati! Cine vrea sa dea o mana de ajutor, va dau nr de tel pe PM ...Lacrimile unui copil sunt lacrimile unei natiuni, suferinta lui e suferinta lumii..... CRACIUN DE VIS Ajutati-o pe Bella,Mariuca,si Robert,si ei au nevoie de noi!!! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nematics Postat Ianuarie 20, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 20, 2006 pune mesajul si pe forumul romanilor din Italia "Trebuie-n viata sa te grabesti incet de vrei la timp sa-ntirzii - Pavel Stratan, Amintiri din Copilarie, III" Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruxandra_sb Postat Ianuarie 21, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 21, 2006 quote:Originally posted by nematicspune mesajul si pe forumul romanilor din Italiaid="quote">id="quote">Da, neaparat !!Bafta.Ruxandra & Matei (4 ani) & sotul drag Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soni Postat Ianuarie 21, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 21, 2006 FETELOR RUGATI-VA PT MARIUCA!! Eu tel de doua sapt in fiecare zi aseara a stat din trei ore in operatie azi dim teo nu mai avea glas i au zis ca a facut ENDOCCARDITA si este riscul sa piarda daca nu se stabilizeaza tensiunea polmonara .Eu sint la 500 km chiar dac zbor pina acolo ce pot face?? continui sa tel sint terminata si tremur toata!! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreea_tx Postat Ianuarie 21, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 21, 2006 Doamne nu se poate. Ajuta-le sa-si revina. Teo suntem alaturi de tine si ne rugam pentru Mariuca.Trebuie sa reuseasca. andreeat Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruxandra_sb Postat Ianuarie 21, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 21, 2006 Mariuca [flo], sa te faci bine. Ruxandra & Matei (4 ani) & sotul drag Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alessia105 Postat Ianuarie 21, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 21, 2006 [ruga]Doamne Ajuta si pazeste!!!!id="red">id="size4">[ruga] Va pupam dulce pe toate si pe toti,va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE![bis] Alessia[vampa], Benny (02.03.05) si Sebi (16.01.98) Arata ca esti OM!Putin poate insemna ptr o fetita minunata...VEDEREA! ____________________________________________________________________________________________________ Specialii 2005 , Poze de pitici voinici ____________________________________________________________________________________________________ "Traieste ca si cum ai muri maine. Invata ca si cum ai trai vesnic". - Gandhi Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrruzza Postat Ianuarie 21, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 21, 2006 Mariuca, sa te faci bine![flo]Teo, multa putere si curaj![flo] mamica lui Rares(10.03.2005) http://community.webshots.com/user/andrruzza ________________________ "Neasteptatul se produce intotdeauna" Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxana1974 Postat Ianuarie 21, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 21, 2006 Off prin cate trebuie sa mai treaca mititica, Doamne Ajut-o pe Mariuca, Teo, curaj!!! ...ce pacat ca sunt asa de departe... ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual [^]...id="red">id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirelaV Postat Ianuarie 21, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 21, 2006 [ruga] eu altceva nu mai pot spune. aflasem de la irina ceva mai devreme pe messenger de mariuca..m-a lasat fara cuvinte. nu vazusem aici postarea.. [flo] Mid="blue">iid="red">rid="blue">eid="red">lid="blue">aid="red">Vid="blue"> pupicei pe burticeiid="pink">id="size1"> Racusori Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi. id="size1">id="navy"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.