lucians Publicat Ianuarie 20, 2006 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 20, 2006 Gravidutele sau proaspetele mamici si nu numai poate-mi raspund si mie la urm. intrebare:Ce stiti despre herpes in timpul sarcinii? Sunt in sapt.a-14-a si m-am procopsit c-un herpes pe una din fese.Mentionez ca nu e prima oara.Imi apare o data pe an sau chiar la 2 ani.Ce ghinion ca-n momentul asta sa apara!Sa-mi fac probleme?Astept raspuns de la voi.Va pupic! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carminabulina Postat Ianuarie 21, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 21, 2006 luciansid="red"> - din cate stiu eu este periculos sa iti apara acest herpes cand nasti si doar daca este localizat in zona vulvei, pe labii, pe langa labii, chiar la intrarea in vagin. Dar in astfel de cazuri se face cezariana si bebe nu va fi infestat. Acum la tine pe fesa, ce sa zic? esti sigura ca e herpes si nu vreun furuncul? Oricum e bine ca ai avut manifestari ale bolii ca in felul asta ai anticorpi...Daca poti sa faci rost de revista "Copilul meu", Noiembrie 2005, nr.11 acolo scrie mai multe despre herpes. si sanatate multa tie si lui bebe.! poze carmina http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cypocs Postat Ianuarie 21, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 21, 2006 si eu fac cam tot asa .Din ce am citit eu in 1000 de carti si pe net daca nu e prima infectie din viata ta cu acest herpez , atunci e inofensiv .In rest Carmina are dreptate. ALIA 23saptamani http://tickers.TickerFactory.com./ezt/d/1;10042;30/st/20060515/dt/7/k/9ad9/preg.png Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucians Postat Ianuarie 22, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Ianuarie 22, 2006 Multumesc pt raspuns!Poate mai primesc si altele... Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucia_cs Postat Ianuarie 23, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 23, 2006 Exact cum spuneau si fetele, anumite probleme pot aparea in momentul in care ai o eruptie in timpul nasterii. Din pacate nu poti stii exact daca ai sau vei avea o eruptie (uneori e posibil sa nu ai nici un simptom), de aceea, anumiti doctori (cel putin aici) incep administrarea de antibiotice (sigure in sarcina) din saptamana a 36-a. Asa se asigura ca virusul nu e activ in acea perioada. Prin acest fel, poti naste natural fara nici un risc pt bebe. In cazul in care ai o eruptie in zona canalulu de nastere (cred ca asa i se zice) in timpul nasterii, pentru siguranta se face cezariana si astfel bebe nu va contacta virusul. Sarcina usoara in continuare si nu te ingrijora. _______________ Aici poti face viata unui copil mai acceptabila!id="blue"> Noi ajutam pe unii, altii ajuta pe altii, astfel toti pot fi ajutati! Lucia sotia lui Csaba Poze Bunnyid="size1"> [iepu] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishi Postat Ianuarie 23, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 23, 2006 eu am citit si rscitit pe tot netul ca herpesul (genital) ca la el ma refer, poate dauna in primul trimetru (ceea ce nu e cazul tau) cat si in ultimul. e adevarat ce spun fetele ca se poate transmite la nastere la fat daca se naste normal. n-a zis nimeni nimic despre tratamentul lui in timpul sarcinii. eu am citit ca poti folosi aciclovir crema, in nici un caz pastile sau injectii, doar crema. eu am citit toate astea cand am facut o alergie la lenjerie care nu era 100% bumbac si ma speriasem tare rau. am fost la 2 dr si au zis sa stau linistita. esti sigura ca e herpes? cum se manifesta? calatoria lui[copil] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pepsi Postat Ianuarie 31, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 31, 2006 eu, fac herpes pe gura de cind ma stiu! gravida fiind am facut f des, si nu s-a intimplat nimic, eu stiu ca herpesul genital este periculos! http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sgflavia/album?.dir=/f878 http://community.webshots.com/user/pepsidominic Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shihana Postat Martie 12, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 12, 2006 Si eu m-am pricopsit cu un herpes genital acum vreo 2 ani de zile. Acum sunt in 19 saptamani si se pare ca iar mi-a erupt..Tot ce fac eu este sa-mi aplic o data sau de doua ori pe zi aciclovir( euvirox) crema pe leziune si in 2- 3 zile dispare..Sper sa nu-mi mai apara deloc in acest an.. Oricum tu stai mai bine cu localizarea, asa ca nu cred sa fie vreun risc.Succes! sarcina usoara in continuare! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.