Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Sarcina si razele

Recommended Posts

Sunt insarcinata si am implinit 16 saptamani. Ma simt bine, si am fost linistita in privinta sanatatii viitorului meu copil, pana cand am aflat astazi ca daca esti insarcinata nu numai ca nu ai voie sa faci raze, dar nici sa intrii in cabinetul medical unde se fac raze. Atunci mi-am amintit ca, chiar in primele saptamani (sau zile?) de sarcina (adica dupa conceptie), am intrat intr-un astfel de cabinet, desi pentru cateva secunde, cand l-am insotit pe tatal meu ca sa-i faca raze la picior.Am fost la medicul ginecolog, la ecografie, si medicul mi-a spus ca pana acum totul e in regula, dar atunci inca nu aflasem despre treaba aceasta si nu l-am intrebat inca. Va rog sa-mi scrieti ce parere aveti despre acesta.
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul răspuns
Ildiko, nu cred nici eu ca pot fi probleme, mai ales ca nu ai fost expusa direct, ci ai intrat in cabinet in timp ce nu functiona aparatul. Se pare ca e putin exagerata chestia...am citit chiar ca se pot face si radiografii dentare daca ai sortul de protectie si ca radiatia ar fi de 40 de ori mai mica decat cea solara...asa ca iti dai seama ce sanse sunt sa fi fost radiata...stai linistita...
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...