delsim Publicat Ianuarie 21, 2006 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 21, 2006 O persoana foarte draga noua (adica, verisoara mea) isi va sarbatori majoratul saptamana viitoare.Problema este ca nu stim ce sa-i luam.Vrem ceva asa , sa-i ramana, ceva mai iesit din tiparele cadourilor obisnuite.Parca nu as vrea haine, parfumuri ...chestii care "se consuma" in timp.Ne-am gandit la o bijuterie ceva, dar si parintii mei tot asta ii cumpara, si de la parintii ei a primit deja un lantisor si acuma chiar toata lumea sa-i cumpere bijuterii...Nu prea am alte idei....poate ma ajutati voi! Delia "Ceea ce suntem contribuie mai mult la fericirea noastra decat ceea ce avem." Schopenhauer Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alinutza00 Postat Ianuarie 21, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 21, 2006 iti dau si eu cateva idei..dar fac parte tot din categoria consumabilelor 2 bilete la un super concert sa ii sponsorizezi tu un curs de lb straine sau dans...sau vizita la un stilist(coafor)Fetele la 18 ani tin destul de mult la imaginea lor.. daca ii cunosti pasiunile si preferintele ei ....asta e un pct de plecare alinutza si david nazdravanul (11 mai 2004) http://community.webshots.com/user/alinutzza77 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moniland Postat Ianuarie 21, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 21, 2006 Delsimid="red"> si eu inclin spre "cadourile" indicate de alinutza. Chiar daca nu am 18 ani mie mi-ar place sa primesc si un abonament la o super sala de fitness. Monica Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniella4 Postat Ianuarie 21, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 21, 2006 Depinde mult si de pasiunile fetei. Poate si-air dori un animalutz de companie (pisica, catel, iguana, testoasa etc) Un mobil mai performant? O camera sau un aparat foto? Niste carti interesante? Daniella, mama lu' Alexis Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eve44 Postat Ianuarie 21, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 21, 2006 Ii mai poti lua un ceas mai de firma,acum pe lumea asta sunt bijuterii si bijuterii.Poti cumpara ceva superb de la B&B Collection ,au chestii super dragute . Bafta! EVE Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ingerash Postat Ianuarie 21, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 21, 2006 delsim, vrei sa-ti spun cam ce am primit eu pe la maj? [il]carti - ca sunt cititoare inraita [il]tot felul de cani care de care mai traznite [il]jucarii de plush [il]bijuterii de argint - o fata nu are niciodat prea multe [il]lumanari parfumate - sunt super [il]fular din-ala mitzos flocos[:D] cum se poarta acuma [il]tot felul de chestii traznite de la gasca- prezervativ, chiloti cu inscriptii, bete parfumate pe a caror cutie scrie cannabis, cafea 3 in 1 ca sa ma trezesc la viata cireasa (ciresele) de pe tort - aparat foto digital si cd+dvd writer aaaaa si o gramada de chestii care reprezinta ingerashi bineinteles si felicitari traznite depinde si de ce bani dispui si cat de apropiata esti de sarbatorita sper sa te ajute mesajul meu Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru cã nu se stie [8**]cine se poate îndragosti de zâmbetul tãu!id="size2">id="Comic Sans MS">id="purple"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.