Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Nou stil de viatza (80)

Recommended Posts

Nou stil de viatza: 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79 Albumul nostruid="red"> [bis] Au slabit anul trecut (2005): [bis]id="orange"> 1. Cami - 15 kg2. Crystina - 10 kg3. Sigrid, Mariana - 9,5 kg4. Delidana, Georgiana - 9 kg5. Miag - 8 kg 6. Mephala, Eftimie, Georgiana, Tzuni - 6 kgid="green"> Clasamentul actualizat (luni, 23 ianuarie 2006): id="red">Si listuta anului 2006:"categoria usoara"- 50 - 60 kgid="green">Klausid="brown"> - 1,58 m : 48 kgid="blue">___48 kg [aerob]......43 kgid="red">Mikid="brown"> - 1,58 m : 52 kgid="blue">____ 52,4 kg [aerob].....47 kgid="red">Sabinaid="brown"> - 1,61 m : 56 kgid="blue">___ 55 kg [aerob]......50 kg id="red">Oana_Sid="brown"> - 1,70 m : 56 kgid="blue">___ ......55 kgid="red">Mephala30id="brown"> - 1,65 m : 57 kgid="blue">___ 57 kg [porc]......52 kgid="red">Ioanaid="brown"> - 1,70 m : 57,5 kgid="blue">___ 57,5 kg [aerob]......54 kgid="red">Roxanaid="brown"> - 1,73 m : 59 kgid="blue">___ 58,5 kg [aerob]......57 kgid="red">Georgianaid="brown"> - 1,64 m : 59 kgid="blue">___ 59 kg......55 kgid="red">Camiid="brown"> - 1,65 m : 62 kgid="blue">___ 62 kg ......55 kgid="red">Alipiticotid="brown"> -1,50 m : 62 kgid="blue">___62 kg [aerob]......50 kgid="red"> Delidanaid="brown"> - 1,72 m : 66 kgid="blue">___ 65,5 kg [flo]......64 kgid="red">Tzuniid="brown"> - 1,78 m : 67 kgid="blue">___ 66,6 kg [porc]...... 60 kgid="red">Mihaelaid="brown"> - 1,74 m : 69 kgid="blue">___ 68,6 kg [aerob]......64 kgid="red">"categoria medie" - 70 kg id="green">Miagid="brown"> - 1,60 m : 70 kgid="blue">___ 71,5 kg [porc]......50 kgid="red">Puskinid="brown"> - 1,67 m : 70 kgid="blue">___ ......65 kgid="red">Crystinaid="brown"> - 1,60 m : 73,5 kgid="blue">___ 73 kg, 72,5 kg [flo]......55 kgid="red">Marianaid="brown"> - 1,65 m : 74,5 kgid="blue">___ 74,5 kg [aerob]......65 kgid="red">Dariaid="brown"> - 1,74 : 82 kgid="blue">___ 77 kg, 76,5 kg [flo]......60 kgid="red">"categoria grea" - 80 -90 kgid="green">Mamicadulceid="brown"> - 1,77 m : 89kgid="blue">___ 86,7 kg, 87,4 kg [porc]......75 kgid="red">Eftimieid="brown"> - 1,70 m : 89 kgid="blue">___ 88 kg, 87 kg [flo]......85 kgid="red">Sigrid26id="brown"> - 1,68 m : 93 kgid="blue">___ 92 kg, 91,9 kg [aerob] ......70 kgid="red">_____________________________________________________________"Categoria gravidutze":id="green"> [floare3]Zuziliciid="brown"> [gravi], Nastadid="brown"> [gravi] si Dianaid="brown"> [gravi] _____________________________________________________________________Carmenid="brown"> si[copil]Iustinid="green"> (5.06.2004)id="navy">Album Iustin

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 156
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Feteleeeeeeeeeee,

Io nu pot tine pasul cu voi mama. Ca lipsesc o zi - doua de pe aici si am de citit romane. In afara de asta, am si un inamic pe cap care imi sta acu in brate. Nu ma lasa deloc sa respir. Mi-au plecat servitoarele acasa acu vreo ora, Ioana e la o party, tati tre' sa apara (ca s-a dus sa o duca pe Ioana) si io-s singura cu Emi care nu tace o secunda si care vrea tot timpul ceva de facut. Asta e weekendul meu [bang][bang].

So... in primul rand vreau sa urez si io "La multi ani!" fetelor: Mihaela si Ioana. Stiu ca e cam tarziu - imi cer scuzele de rigoare.

Am musafiri la masa in seara asta, asa ca voi manca. Am terminat de bucatarit: pasta cu sos alb si tuna si salata multa, iar ca desert am facut prajitura de visine. Deci asta imi va fi meniul pe seara asta...

Dimineata am papat cereale cu lapte, iar la pranz doar legume si o supa de taitei.

Cu cantarul... nici eu nu ma pot lauda ca as fi slabit, dar cel putin nu am luat nik in plus. Voi vedea luni dimineata pentru ca intr-adevar, ala e relevant. Cred ca trec din nou printr-o perioada de stagnare pentru ca nu am mancat prea mult, nu am sarit calul cu dulciuri si am facut si sport zilnic.

Despre WW, pot sa spun ca imi place cum suna... dar nu stiu daca ajuta la mine pentru ca dupa cum pot citi din meniurile voastre, in cele mai multe zile mancati mai mult decat mine. Cred ca m-as ingrasa. Dar Ioana mea vrea sa incerce ea un ww. Va tin la curent.

Acu tre' sa inchei pentru ca vine tati - am auzit poarta - dar promit sa revin cu o reteta f. f. interesanta pe care am capatat-o de la admina noastra de retea de la scoala. Tipa a slabit aproape 20 de kile intr-un an si cred ca asta e ideal... fara a se infometa sau abtine de la anumite mancaruri.

Revin.

Numai bine,

Mamamariana

http://community.webshots.com/user/mamamariana4

Buna fetelor!

Bine ai venit Olive shi spor la slabit! Pai cam atat itzi trebuie...poate doar tzinta la care vrei sa ajungi. Mephala se ocupa de listutza..te va trece ea. Inca o data spor la slabit![flo]

Meniul meu azi:

-trei felii toast cu o cana de ceai

- pilaf cu legume shi pui shi un castravete in otzet

- o patrazica de cioco

-seara: nu shtiu

Va urez un weekend placut shi statzi cat mai departe de tentatzii!

PUPICI!

Cristina si [copil] Lilly Elisa (27.10.2003)

quote:Originally posted by mamamariana

Feteleeeeeeeeeee,Io nu pot tine pasul cu voi mama. Ca lipsesc o zi - doua de pe aici si am de citit romane. In afara de asta, am si un inamic pe cap care imi sta acu in brate. Nu ma lasa deloc sa respir. Mi-au plecat servitoareleid="red"> acasa acu vreo ora, Ioana e la o party, tati tre' sa apara (ca s-a dus sa o duca pe Ioana) si io-s singura cu Emi care nu tace o secunda si care vrea tot timpul ceva de facut. Asta e weekendul meu [bang][bang].http://community.webshots.com/user/mamamariana4

id="quote">id="quote">Draga Mamariana,am shi eu o rugaminte la tine (in sperantza ca nu te vei supara). Daca vorbeshti intr-adevar de persoane care te ajuta in casa ai putea cumva folosi alt cuvant?!..pe mine personal ma zgaraie pe creier. Te rog!Cristina si [copil] Lilly Elisa (27.10.2003)

Buna

Am uitat sa marturisesc abaterea de ieri, o inghetata. Asta tinind cont ca pina atunci am fost extrem de cuminte si deci nu cred ca se va cunoaste la cintar.[:D]

Azi am fost la sala, n-am mai putut rabda, parca ma maninca pielea.[:D] Imi lipseste sportul... Ca tot ma intrebai tu Crystina, cam cit imi ia sa-mi revin la forma de dinainte, ei bine m-am simtit de parca nu facusem nici o pauza insa am luat-o usurel pentru ca inca nu mi-am revenit de tot cu spatele. Am facut asa:

- mers pe jos pina la sala 25 minute

- incalzire, vreo 10 minute

- bicicleta eliptica, 30 minute la viteza ceva mai mica decit de obicei

- exercitii de intindere, 5 minute

- [greutati], 5 minute, cu greutatea la jumate fata de cit fac de obicei

- [bicla], 15 minute

- 10 minute exercitii de intindere

- mersul pe jos pina acasa, 25 minute.

Sper ca nu va avea efecte negative asupra spatelui, dar asta voi vedea miine dimineata.

Bun venit Olive! Pe linga dimensiuni va trebui sa te cintaresti in fiecare luni dimineata pe stomacul gol si sa ne spui greutatea care va fi trecuta in tabel saptaminal. Daca te ingrasi primesti un [porc] in dreptul numelui, iar daca slabesti o [flo]. Noi postam si meniul zilnic, asta ne ajta sa stam departe de tentatii si sa ne gindim bine inainte de a minca vreo "interzisa"[:D]. Tu urmezi o dieta anume? Faci sport?

Cateii meiFotografie

Draga Cristina, cu placere as folosi, dar nu-mi vine altul in minte acum. Dar daca iti face bine, nu voi mai scrie nimic despre ele aici pe forum. Banuiesc ca ai un motiv... ca de altfel e un cuvant romanesc si unul destul de des folosit chiar si in vorbirea curenta.

Musafirii inca nu mi-au plecat - am venit o fuga sus, la etaj sa vad ce fac copiii. Am mancat destul de mult si am bagat si desert (juma' de portie) pe care as fi putut sa il evit. Dar voi iesi la o plimbare cu tati sa mai ard ceva din calorii.

Delia, ai luat vreun medicament? Ai facut ceva anume de te-a mai lasat spatele? Sau a trecut cu timpul??? Si pe mine ma mai doare din cand in cand, dar dupa ce incep sa ma misc imi trece. De ex. daca stau mult la calculator, cand ma ridic parca am 90 de ani. Chiar si dimineata cateodata ma trezesc cu durere de spate si/sau picioare si dupa ce ma misc si fac ccc cateva exercitii, imi revin. Oare ar trebui sa le zic doctorilor???

Olive, bine ai venit si la cat mai putine kg.

Am promis ca revin cu dieta - dupa ce-mi pleaca musafirii.

Numai bine,

Mamamariana

http://community.webshots.com/user/mamamariana4

Buna ziua si de la mine !

Bun venit Olive si la cat mai putine kg !

Meniul meu: lapte de 1,5 p, paste su rosii si masline si cascaval de 6 p, seara habar nu am inca.

O zi faina tuturor si o duminica placuta maine ! Dimineata vin la raport !

[pup][pup]

________________________________________id="red">

Daria & [majoreta]Giulia (2004 08 16)id="red">id="Trebuchet MS">

[floare3] Haideti la bazar sa-l ajutam pe id="red">ALEXid="blue"> !id="red"> [floare3]

[foto] Supercopiii iulie/august 2004id="size2">id="red">id="Times New Roman">[colegi]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...