Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Cum se prajesc chiftelutele ?

super mami

Recommended Posts

• Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul răspuns

eu in primul rand nu folosesc faina la chiftele.

carnea tocata o amestec cu condimente,un ou,morocv razuit,verdeata tocata .fac cu mana putin unsa cu ulei chiftelute mici si le coc in ulei incins.

cat ulei nu -ti pot spune ca eu pun la ochi asa cat sa fie fundul tigaii acoperite cu ulei ca sa nu se arda.

Distribuie pe alte site-uri

Eu nu le prajesc, de cand cu piatra la vezica biliara a sotului[bang]. Le fac pe toate cum a zis osna, fara faina, si le pun in tava de la cuptor. Le las la foc mic si le intorc cand pe o parte, cand pe alta.

Nu am sesizat vreo diferenta.. poate doar ca nu mai sunt asa pline de ulei ca la prajit.

Asa pot da si la copii.

Da, la cuptor le fac si eu mai nou si ies minunate si pufoase, fara prea multe grasimi si pitica mea le adora.[bis]

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004

[foto][iepu]Almaid="teal">,poze noiid="teal">,si mai noiid="teal">,cele mai noiid="teal">,nou-nouteid="teal">,

[foto]poze yahooid="teal">

Povestea Almeiid="red">

Undeva pe aici e o intrebare postata de mine, tot cu referire la chiftele. Dupa ce am urmat sfaturile fetelor au iesit ok.

Dar sa va spun belea: am trimis sa-mi cumpere intr-o zi condiment Fucs, de care fusesem super incantata, si negasind, a venit cu Maggi... pofta de chiftele! A fost urgie! Sa nu va prajiti si voi, ca m-am prajit eu destul! Intelegeti ce vreau sa spun! M-a intrebat sotul: "Asta numesti tu chiftele?" I-am dat dreptate si mi-am insusit critica!

Asa ca cititi in urma si succesul va fi garantat!

Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...