super mami Publicat Ianuarie 21, 2006 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 21, 2006 Cum sa le prajesc ca sa nu iasa pietre ? De bune sunt bunute, dar la prajit se intaresc rau. Cum trebuie sa fie uleiul...cat ulei...cata faine ...? Multumesc mult...si daca se poate sa-mi raspundeti mai ca la prosti asa ar fi bine. Alexandra si Isabelita Isabel Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
osna Postat Ianuarie 21, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 21, 2006 eu in primul rand nu folosesc faina la chiftele. carnea tocata o amestec cu condimente,un ou,morocv razuit,verdeata tocata .fac cu mana putin unsa cu ulei chiftelute mici si le coc in ulei incins. cat ulei nu -ti pot spune ca eu pun la ochi asa cat sa fie fundul tigaii acoperite cu ulei ca sa nu se arda. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emicris Postat Ianuarie 21, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 21, 2006 cred ca in mult ulei,insa eu am alta problema,oricat as incerca sa le fac rotunde,la prajit tot se turtesc,si nu arata ca in reviste.asteptam sfaturi. mamica de zmeu Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monagan Postat Ianuarie 21, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 21, 2006 se prajesc in ulei incins. Daca sint cu faina sint putin tari dupa prajire, dar se inmoaie, nu-ti fa probleme. MG [flo] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super mami Postat Ianuarie 21, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Ianuarie 21, 2006 Ahaaa, o sa incerc si eu fara faina. Dar ulei putin sau sa le acopere...cu capacul pus...fara capac ...? E vreo smecherie ? Mmmm, ce pofta mi s-a facut... Alexandra si Isabelita Isabel Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
osna Postat Ianuarie 21, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 21, 2006 pai eu fara capac le prajesc ca daca sunt mici se fac imediat. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adriana Postat Ianuarie 21, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 21, 2006 Eu nu le prajesc, de cand cu piatra la vezica biliara a sotului[bang]. Le fac pe toate cum a zis osna, fara faina, si le pun in tava de la cuptor. Le las la foc mic si le intorc cand pe o parte, cand pe alta. Nu am sesizat vreo diferenta.. poate doar ca nu mai sunt asa pline de ulei ca la prajit. Asa pot da si la copii. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
osna Postat Ianuarie 21, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 21, 2006 adriana buna idee cu ele la cuptor.o sa incerc si eu.[flo] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danyce Postat Ianuarie 21, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 21, 2006 Da, la cuptor le fac si eu mai nou si ies minunate si pufoase, fara prea multe grasimi si pitica mea le adora. Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004 [foto][iepu]Almaid="teal">,poze noiid="teal">,si mai noiid="teal">,cele mai noiid="teal">,nou-nouteid="teal">, [foto]poze yahooid="teal"> Povestea Almeiid="red"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hristina Postat Ianuarie 22, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 22, 2006 Undeva pe aici e o intrebare postata de mine, tot cu referire la chiftele. Dupa ce am urmat sfaturile fetelor au iesit ok. Dar sa va spun belea: am trimis sa-mi cumpere intr-o zi condiment Fucs, de care fusesem super incantata, si negasind, a venit cu Maggi... pofta de chiftele! A fost urgie! Sa nu va prajiti si voi, ca m-am prajit eu destul! Intelegeti ce vreau sa spun! M-a intrebat sotul: "Asta numesti tu chiftele?" I-am dat dreptate si mi-am insusit critica! Asa ca cititi in urma si succesul va fi garantat! Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005) http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.