Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

cum se face frisca?

Eseea

Recommended Posts

fetelor, va rog, ajutati-ma! Cum se face frisca?

Am incercat acum vreo 2 saptamani cu smantana Danone si....nu a iesit nimic, in afara de o smantana dulce, pe care evident am aruncat-o![:(]

Acum vreau sa fac o prajitura de aici de pe forum si iar am nevoie de frisca!

Deci, cum se face?

Stiti vreo smantana mai potrivita pt frisca?

Bat cu telul sau cu mixerul?

smantana sa fie rece din frigider sau tinuta la temperatura camerei?

zaharul se pune tot de la inceput sau treptat, pe masura ce bat?

Please[:)]

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul răspuns

in romania cumpar smantana dorna,dulce ca este speciala pt frisca.

si o bat cu mixerul cateva minute pina se ingroasa.ii pun si zahar vanilat uneori.intaritor de frisca nu prea folosesc.

am patit ca am incercat sa bat frisca la robot si nu stiu din ce cauza mi s-a taiat toata si a trebuit sa o arunc.

Multumesc mult Osnaid="red">! Deci Dorna zici? Scrie pe ea ca e speciala pt frisca? ( ca il trimit pe sot la cumparaturi[:D])? Mai pun si zahar daca zici ca e dulce deja?

Aaaaaaa...si FELICITARI!!! Am vazut ca esti graviduta![bis][bis][bis] ( si eu astept asta de mult timp...offff id="size1">).

noi cumparam frisca hulala (sper ca nu e reclama [ups]) si cand o batem [mariaj][:D](rece de la frigider) adaugam intaritor

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru cã nu se stie [8**]cine se poate îndragosti de zâmbetul tãu!id="size2">id="Comic Sans MS">
id="purple">

multumesc fetelor de urari.

essea este smantana dulce asa scrie pe ea ca aia este buna de frisca.eu de la artima o iau.este lichida adica nu ca aia de sarmale ,acra care o scoti cu lingura din cutie.

hulala nu este frisca vegetala fetelor? sau are si smantana pt frisca??

quote:Originally posted by Eseea

Multumesc mult Osnaid="red">! Deci Dorna zici? Scrie pe ea ca e speciala pt frisca? ( ca il trimit pe sot la cumparaturi[:D])? Mai pun si zahar daca zici ca e dulce deja?Aaaaaaa...si FELICITARI!!! Am vazut ca esti graviduta![bis][bis][bis] ( si eu astept asta de mult timp...offff id="size1">).

id="quote">id="quote">Eseea, ma bag si eu cu comentariile mele pe aici: La Dorna smintina dulce exista de 2 feluri: cutie rosie (32% grasime) si cutie verde (nu tin minte procentajul, dar oricum sub 20). Ei bine, cea care e perfecta pentru frisca e aceea mai grasa, adica la cutie rosie.Si da, mai pui si zahar, caci dulce nu inseamna ca e si indulcita.------------------Numai bine,Natalia si bebe Vlad (22.06.2004)P.S.: Nu intrati aici daca tineti cura de slabire!id="blue">[;)]

Fetelor sunteti niste dragute! Multumesc mult.

Deci, concluzia mea este urmatoarea: cea mai buna e Dorna id="red">rosie. Si este lichida, nu? ( nu am cumparat pana acum decat Danone, pt diverse mancaruri, de aia nu am habar cum arata celelalte[ups]...).

O bat asa rece de la frigider, cu mixerul, zaharul pus in ploaie..E bine asa?!

PS Chiar o prajitura de-a ta, Balbinaid="red">, vreau sa fac...Lady's fingers...mi-a lasat gura apa, esti mare maestra![flo] ( eu sunt chiar incepatoare..)id="size1">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...