Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Cand stam in funduletz :-)

Recommended Posts

Abia astept sa stea si Oana Dinthoshela[olala] in funduletz,deoacamdata se taraie de zor pe coate(si se deplaseaza asa[:D]) si isi ridica funduletul sus.Ne taram si pe fund,cap si impingem din picioare stand pe spate[:D]In fundulet nu sta inca nesprijinita.Si isi face exercitiile de intarire a muschilor spatelui:vrea tot timpul pe burtica si e semeata cu capul sus[:D]Inca m-am chinuit o vreme s-o conving ca trebuie sa doarma noaptea si sa nu se intoarca pe burta[:D]

Stiu,din ce am citit,ca un bb poate sa stea in fund de la aprox 7 luni si mai tarziu chiar.Dar mai cunosc si un bb care sta in fund de la 6 luni.Asa ca,normal,depinde de la bb la bb.Nu sunt ingrijorata ca fetita mea nu sta inca in fund,are timp[hop]

Acum vin cu intrebarea[bis](curiozitatea mi-e vanitate mare[^]):la ce varsta a stat bebelushul vostru in funduletz?id="size3">

[mamica][9cer]de fetita[bibe] cu funditaid="size3">id="purple">id="Book Antiqua">

Uite atat suntem de mariid="red">id="size3">[il]

[foto] POVESTEA MINUNIIid="green">

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 32
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Salut!

Si eu am asteptat cu mareeee nerabdare sa stea in funduletz....postasem si eu un subiect de genul asta cand Stefan avea 5 luni jumate ca nu stiam daca sa-l pun sau nu intre perne cum imi recomandase doctorita...

In final am lasat copilul in pace, il tineam mai toata ziua in scaunul de masina pt bebelusi(cand nu statea cocotot pe mine) si cam pe la 7 luni jumate as putea spune ca statea bine de tot singurel fara sa mai cada in cap....haha...oricum, al meu a fost cam lenes, abia pe la 10 luni a inceput sa umble de-a busile, cam cu o luna inainte se tara pe jos ca o rama....si tot tarziu a umblat singurel pe la un an si o luna jumate....

Cred ca fiecare copilas are ritmul lui de dezvoltatre, stiu copil care la 5 luni jumate statea in funduletz cum statea al meu la 7 luni....

[loveyou]Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumosid="green">[copil]

id="size2">id="green"> pozeid="red">

Haideti sa-l ajutam pe Alex, haideti la bazar!!

[biz]buna

la noi emilica la 5 luni statea in fundulet fara sa se sprijine de ceva[hop]insa asta de la bebe la bebe eu am vazut si bebe de 8 luni care nu statea prea bine inca se mai sprijinea[:o)]insa cred ca nu a fost pus de mai devreme sa invete sa stea cine stie.....

[hop][hop][hop]

INGERASUL NOSTRU poze

quote:Initial creeata de emaaimee

Abia astept sa stea si Oana Dinthoshela[olala] in funduletz,deoacamdata se taraie de zor pe coate(si se deplaseaza asa[:D]) si isi ridica funduletul sus.Ne taram si pe fund,cap si impingem din picioare stand pe spate[:D]In fundulet nu sta inca nesprijinita.Si isi face exercitiile de intarire a muschilor spatelui:vrea tot timpul pe burtica si e semeata cu capul sus[:D]Inca m-am chinuit o vreme s-o conving ca trebuie sa doarma noaptea si sa nu se intoarca pe burta[:D]Stiu,din ce am citit,ca un bb poate sa stea in fund de la aprox 7 luni si mai tarziu chiar.Dar mai cunosc si un bb care sta in fund de la 6 luni.Asa ca,normal,depinde de la bb la bb.Nu sunt ingrijorata ca fetita mea nu sta inca in fund,are timp[hop]Acum vin cu intrebarea[bis](curiozitatea mi-e vanitate mare[^]):la ce varsta a stat bebelushul vostru in funduletz?id="size3">

[mamica][9cer]de fetita[bibe] cu funditaid="size3">id="purple">id="Book Antiqua"> Uite atat suntem de mariid="red">id="size3">[il] [foto] POVESTEA MINUNIIid="green">
id="quote">id="quote">-EMAAIMEE ai o fetita tare draguta[copil]am avut tupeul si ma-m uitat la albumul tau si mi-a placut mult de oana(sper sa nu gresesc)are niste ochii foarte frumosi[;)]sa va fie sanatoasa si sa va bucurati de ea[pup]INGERASUL NOSTRU poze

Dupa ce ti-am citit povestea nasterii si am lacrimat de emotie,iti pot spune ca fiecare copil are ritmul sau de dezvoltare.Al meu baiat a stat singurel in fundulet pe la 6luni si jumatate,a mers la 1 an,dupa ce l-am vazut ridicat in picioare pe la 7 luni,iar despre primul dintisor...pe la 10 luni...asa ca ...nu exista o regula.Nu-ti mai spun ca alti copii la varsta fiului meu arata unde sunt ochii,gura si nasul ,iar el abia face din manuta "la revedere".Dar este sanatos si iubacios,ceea ce pe mine ma multumeste pe deplin.[mamica]

Ema mea sta bine in fundulet fara sprijin de la 6 luni jumate. Acum la 7 luni jumate merge de-a busilea si sta si in 4 labute - isi ridica funduletul si isi trage piciorusele sub ea, ea haioasa foc.Sta si in picioare tinandu-se de patut, in schimb nu avem nici un dintisor si nici semne ca or sa apara prea curand nu sunt.

quote:Originally posted by hanako2004
quote:Initial creeata de emaaimee

Abia astept sa stea si Oana Dinthoshela[olala] in funduletz,deoacamdata se taraie de zor pe coate(si se deplaseaza asa[:D]) si isi ridica funduletul sus.Ne taram si pe fund,cap si impingem din picioare stand pe spate[:D]In fundulet nu sta inca nesprijinita.Si isi face exercitiile de intarire a muschilor spatelui:vrea tot timpul pe burtica si e semeata cu capul sus[:D]Inca m-am chinuit o vreme s-o conving ca trebuie sa doarma noaptea si sa nu se intoarca pe burta[:D]Stiu,din ce am citit,ca un bb poate sa stea in fund de la aprox 7 luni si mai tarziu chiar.Dar mai cunosc si un bb care sta in fund de la 6 luni.Asa ca,normal,depinde de la bb la bb.Nu sunt ingrijorata ca fetita mea nu sta inca in fund,are timp[hop]Acum vin cu intrebarea[bis](curiozitatea mi-e vanitate mare[^]):la ce varsta a stat bebelushul vostru in funduletz?id="size3">

[mamica][9cer]de fetita[bibe] cu funditaid="size3">id="purple">id="Book Antiqua"> Uite atat suntem de mariid="red">id="size3">[il] [foto] POVESTEA MINUNIIid="green">
id="quote">id="quote">-EMAAIMEE ai o fetita tare draguta[copil]am avut tupeul si ma-m uitat la albumul tau si mi-a placut mult de oana(sper sa nu gresesc)are niste ochii foarte frumosi[;)]sa va fie sanatoasa si sa va bucurati de ea[pup]INGERASUL NOSTRU poze
id="quote">id="quote">Mersic mult,nici cu Emily a voastra nu imi e rusine,e o dulce[il].Nu e vb de tupeu sigur ca poti sa te uiti la poze,de aceea sunt publice,nu[:D]?Ca puteam sa le las pe private daca nu vroiam sa fie vazute.Iar despre pozele cu mancare inca salivez[papica] [pofta] ca eram la un fel de regim [grasa] [:D] [bang].Trebuie sa mananc ecler[:I] [:)]de aseara vroiam amandoi si eu si sotul.

quote:Originally posted by anda74

Dupa ce ti-am citit povestea nasterii si am lacrimat de emotie,iti pot spune ca fiecare copil are ritmul sau de dezvoltare.Al meu baiat a stat singurel in fundulet pe la 6luni si jumatate,a mers la 1 an,dupa ce l-am vazut ridicat in picioare pe la 7 luni,iar despre primul dintisor...pe la 10 luni...asa ca ...nu exista o regula.Nu-ti mai spun ca alti copii la varsta fiului meu arata unde sunt ochii,gura si nasul ,iar el abia face din manuta "la revedere".Dar este sanatos si iubacios,ceea ce pe mine ma multumeste pe deplin.[mamica]

id="quote">id="quote">Sunt intru totul de acord.Ma bucur ca ti-a placut poveste Minunii mele mici[il]Noi avem dinti de la 5 luni si un pic si acum se pare ca iar avem show mare ca ne dau cei de sus,se simte la mana incisivul superior stang,sper sa sparga gingia mai repede ca am o maraita acasa[il]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...