Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Cand stam in funduletz :-)

Recommended Posts

• Răspunsuri 32
  • Creat
  • Ultimul răspuns
  • 2 weeks later...

noi vineri implinim 7 luni si inca nu stam in funduletz bine,ne mai rasturnam intr-o parte...de abia astept sa te anuntz ca sta nesprijinit[:)]id="blue">

[mamica][9cer]Anca &id="size3">id="Arial Black">[copil]Alex[bibe]id="blue">id="size5">id="Script MT Bold">

Asa s-a nascut o mare iubire ...id="Arial Black">id="violet">

Varsta lui Alexid="violet">id="Arial Black">

Pozeid="violet">id="Arial Black">

...incep sa intzeleg ca nu-ntzeleg nimic...

pavel stratan

id="right">id="violet">id="Times New Roman">
Distribuie pe alte site-uri

La 6 luni a inceput sa stea in fundulet singur. Inainte de asta facea abdomene, s-a ridicat singur in carucior unde a descoperit ca se poate tine. Eu nu l-am pus niciodata in fund intre perne.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi! [:)]

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Matei (7 luni si 1 saptamana) nu sta prea bine in fundulet. Adica se apleaca ff mult in fata...si asa sta! Dar nu prea mult...caci pica in nas sau intr-o parte!! M-am ingrijorat putin....avand in vedere ca fetita mai mare statea bine in fundulet la varsta asta (imi amintesc ca pe la 7 luni si un pic am lasat-o pe jos, pe o paturica...asta de frica sa nu cada din pat[:D]) Tin minte ca foarte rar cadea pe spate sau in fata! Asta e...bebelusii sunt diferiti, sper sa stea si grasu' asta macar la 8 luni bine in fund![:D]

Ma gandesc ca fac o greseala tinandu-l prea mult in scaunul de masina (si la 90 de grade, si la 45)? In scaun sta mereu sprijinit de speteaza si nu face nici un efort sa stea singurel, nesprijinit? Si cum il pun sa stea nesprijinit, sta putin si apoi pica in nas!! Uff!! Cred ca ar trebui sa-l tin mai mult nesprijinit, nu? Sa depuna si el efort sa stea in fund, nu? Ca sa i se intareasca muschii...

Ca sa-mi fie mai usor, il tin cam mult in scaunul de masina....avand in vedere ca am si un copil mai mare de care trebuie sa ma ocup...Voi ce spuneti?

Inca ceva: e cam dolofan...se apropie de 9 kg...poate si din cauza asta?....

[pis]_Ella, [copil]Emma & [bibe] Matei

Povestea nasterii lui Matei ;)

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58237

http://community.webshots.com/user/emmaandreea

Deschide bratele spre schimbare, dar nu-ti pierde din valorile tale.

quote:Originally posted by pisi_ella

Matei (7 luni si 1 saptamana) nu sta prea bine in fundulet. Adica se apleaca ff mult in fata...si asa sta! Dar nu prea mult...caci pica in nas sau intr-o parte!! M-am ingrijorat putin....avand in vedere ca fetita mai mare statea bine in fundulet la varsta asta (imi amintesc ca pe la 7 luni si un pic am lasat-o pe jos, pe o paturica...asta de frica sa nu cada din pat[:D]) Tin minte ca foarte rar cadea pe spate sau in fata! Asta e...bebelusii sunt diferiti, sper sa stea si grasu' asta macar la 8 luni bine in fund![:D] Ma gandesc ca fac o greseala tinandu-l prea mult in scaunul de masina (si la 90 de grade, si la 45)? In scaun sta mereu sprijinit de speteaza si nu face nici un efort sa stea singurel, nesprijinit? Si cum il pun sa stea nesprijinit, sta putin si apoi pica in nas!! Uff!! Cred ca ar trebui sa-l tin mai mult nesprijinit, nu? Sa depuna si el efort sa stea in fund, nu? Ca sa i se intareasca muschii...Ca sa-mi fie mai usor, il tin cam mult in scaunul de masina....avand in vedere ca am si un copil mai mare de care trebuie sa ma ocup...Voi ce spuneti? Inca ceva: e cam dolofan...se apropie de 9 kg...poate si din cauza asta?....[pis]_Ella, [copil]Emma & [bibe] MateiPovestea nasterii lui Matei ;)http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58237http://community.webshots.com/user/emmaandreeaDeschide bratele spre schimbare, dar nu-ti pierde din valorile tale.

id="quote">id="quote">nu itzi face atatea griji![:)] va sta el cand va avea muschii formatzi indiferent de pozitziile in care-l pui pana atunci...eu stiu bebelini pe care parintzii nu i-au pus in funduletz (de teama)decat ff tarziu(7-8 luni) si atunci au stat din prima nesprijinitzi[hop] id="blue">[mamica][9cer]Anca &id="size3">id="Arial Black">[copil]Alex[bibe]id="blue">id="size5">id="Script MT Bold">Asa s-a nascut o mare iubire ...id="Arial Black">id="violet">Varsta lui Alexid="violet">id="Arial Black">Pozeid="violet">id="Arial Black">
...incep sa intzeleg ca nu-ntzeleg nimic... pavel stratan
id="right">id="violet">id="Times New Roman">

quote:Originally posted by sirimie

Eu nu l-am pus niciodata in fund intre perne.

id="quote">id="quote">

Nici eu nu l-am pus niciodata intre perne. De fapt nici nu intelegeam ce inseamna asta, eu credeam ca inseamna sa pui perne in jurul lui sa aiba unde sa cada. [alcool] Il mai punea tati seara sa stea in fundulet sprijinindu-l cu o mana. Am inceput de la 5 luni si la 5 luni si jumatate statea singur in fundulet.

Dar Tudor doarme numai pe burta, si-a tinut capul devreme, facem masaj zdravan la baita. Probabil conteaza.

Andreea, mami de [bibe] Tudor - 10.08.2005id="teal">id="size1">

POZE id="teal">

Archived

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru răspunsuri ulterioare.

• Adaugă...