Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

acte pt.stimulent 3 milioane?

iacobica

Recommended Posts

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Trebuie sa mergi la Minis cu o dovada eliberata de angajator din care sa rezulte ca realizezi venituri de tip salarial, copie dupa buletin, dupa certificatul de nastere al copilului conforme cu originalul. Ar trebui sa te interesezi si la primarie ca s-ar putea sa mai trebuiasca si altele.

Laura si bebe Cristina

( 20.06.2005 )

Distribuie pe alte site-uri

Subscriu la intrebare!

Eu de Minis am auzit. Adresa acelei chestii de "protectie sociala" (ca nu stiu exact cum se cheama [:D]) este asa: "Bd. 1 Decembrie 1918 nr. 12-14 (Piata Minis)". Asta e cu Minis-ul.

Stie cineva sa ne explice si noua exact cum ajungem acolo (ceva tramvaie, troleibuze... etc).

Mersic!

Flavianaid="green"> si [copil] Tiana Mariaid="red"> (20.03.2004)id="navy">

Album Tiana

Flaviana

Pai Minisul este aproape de tine, mama draga.... Pe unde trec troleibuzele spre Costin Georgian, pana in statia de metrou... Cred ca tot acolo unde stiam eu este...(tii minte ca parca ti-am zis, da' nu eram sigura..) Cat despre actele necesare sunt cele enumererate aici, dar intereseaza-te daca nu trebuie depus un duplicat al dosarului si la Amzei (pentru mine firma a depus si la Amzei, sa stii..)

Dovada de la angajator este un tipizat anexat la lege, iar copiile de BI al tau si al sotului, si se mai completeaza si o cerere (ti-o dau ei..)

Hai pupici (ne auzim) - si depune odata actele alea...iti mai da stimulentul si pe ianuarie..???!!

Denisa, mami lui Cosmin

Aoleu, Denisa mama, m-ai ametit de tot, nu te dezminti! [:D]

Una la mana - unde ma trimiti tu cu troleul e bd. Lucretiu Patrascanu, astia dau adresa 1 Dec 1918, asa ca nu ma duc unde ma trimiti tu [:p]

Doi la mana - io sunt cam aiurita pt ca am senzatia ca tre' sa iau adeverinta de la aia unde am lucrat si care mi-au platit CIC si alta de la astia unde lucru acuma si unde am "venituri profesionale... tra-la-la". Adev asta cu veniturile n-o gasesc pe nicaieri. E o chestie literara pe care o face angajatorul??

Trei la mana - io vreau demult sa le depun, da' daca n-am bolentin... ce sa fac?

Mi-am schimbat buletinul sapt trecuta, azi s-a dus barbatu-meu sa le ia. Erau gata, cica i l-ar fi dat lui si pe al meu, da' mi-au gresit numele!! [:(]. Asa ca... mai astept, ce papucii mei sa fac?!

Habar n-am daca mai iau bani pe ianuarie, oi vedea eu..

P.S. Tu esti prima pe care o aud ca zice ca firma are vreo treaba cu noi, astea cu stimulentul...!

Sa revin la subiect: imi zice si mie cineva exact cum ajung la "protectia aia sociala de la sect 3"?

Multam!

Edit: in respectiva adeverinta trebuie scrise urmatoarea chestie: " stagiul de cotizare care a fost avut in vedere la stabilirea indemnizatiei pentru cresterea copilului este urmatorul:...".

Aici se trec 12 luni (ca asa e legea mai nou) sau se trec 10 luni (cum era atunci cand am fost eu in CIC)??

Flavianaid="green"> si [copil] Tiana Mariaid="red"> (20.03.2004)id="navy">

Album Tiana

in ce conditii iei acest stimulent? eu am nascut in octombrie si am carte de munca din iunie, care merge in continuare, deci nu beneficiez de indemnizatie crestere copil. In conditiile in care realizez venituri doar eu, adica salariul minim pe economie, chiar nu beneficiez de nici un fel de ajutor din partea statului?

http://community.Webshots.com/user/roxi_vasi

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...