Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

subventie centrala termica

lumitan@k.ro

Recommended Posts

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul răspuns

ne pare rau, dar e prima data cand aud de asa ceva. Si cred ca si cei care au citit mesajul tau sunt in aceeasi situatie ca si mine. Statul tine cu dintii sa nu se mai faca debransari, nicidecum sa ne ajute sa cumparam centrale termice. Se dau ajutoare celro care se incalzesc cu ajutorul gazelor sau lemnelor, dar de aici si pana la a da bani pt centrala, cred ca e cale lunga.

Nu te supara dar cred ca asta e realitatea!

"numai un om destept isi poate permite luxul de a face pe prostul"

Pozele noastre

Distribuie pe alte site-uri

Ba sa stiti ca era ceva cu reducerea bazei de calcul a impozitului pe venitul global cu cheltuielile facute pt reabilitarea termica a locuintelor. Nu am raspuns pt ca nu am avut timp sa verific daca mai este in vigoare, stiu ca pt anul trecut era.

nu mai este... era numai dupa campania electorala dar era vorba despre imbunatatiri in locuinta. La mine s-au dedus din masa impozabila cheltuielile cu geamurile termopan... dar nu din impozit... nu te ajuta cu mare lucru... am platit 8000000 lei geamurile si am cam 500000 de luat de la ei... cine stie cand... anul asta nu mai e valabila ordonanta.

Pozele noastre

STIRE DE ULTIMA ORA, AM VORIT CU TATAL MEU CARE ESTE LA CURENT CU TOATE: 15.000.000id="blue"> LEI VECHIAJUTOR PE ACHIZITIONAREA UNEI CENTRALE TERMICE PT CEI CU VENITURI MICI. ANUL TRECUT A FOST MAI PUTIN. NU STIU INCA CE ACTE TREBUIE SI UNDE DEPUSE. MA INTERESEZ. SCUZE PT DEZINFORMAREA DE IERI... AM AFLAT ACUM SI M-AM GANDIT SA-TI SCRIU.

Pozele noastre

http://www.centrale-termice.ro/index.php?option=content&task=view&id=47&Itemid=42

Gasesti aici ordonanta de urgenta. ma intereseaza si pe mine subiectul. Ai mai aflat ceva?

SDe vb despre o Directie teritoriala a muncii si soliodaritatii sociale

Claudiu Cioca-a inceput drumul spre Lumina

Maini condamnate la tacere

Dragostea de Dumnezeu rezolva toate problemele

toate informatiile si actele perntru dosar le gasesti in ordonanta, fa o copie la imprimanta, dosarul si il depui la Directia teritoriala a muncii si solidaritatii sociale. din Suceava. Primesti un cupon .. cu care iti iei centrala. Cam asta e. Da-le in cap cu legea. Succes

Claudiu Cioca-a inceput drumul spre Lumina

Maini condamnate la tacere

Dragostea de Dumnezeu rezolva toate problemele

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...