Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

o problema

Recommended Posts

Salut fetelor si eu sunt noua pe aici pe forumul desprecopii care mi se pare super interesant.Daca stie cineva ceva medicamente ( nu anticonceptionale) care duc la intazierea ciclului cu cateva zile deaorece ma casatoresc in vara si se pare ca tocmai atunci vin acele zile...si va dati seama ce nasol e in situatia asta.Am auzit ca exista asa ceva mai demult, dar sincer nu retin numele acelui medicament. Va multumesc anticipat pt ajutor si va pupic pe toate.[dc]
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Dupa cate stiu eu, solutia cea mai utilizata sunt anticonceptionalele, care trebuiesc luate fara a face pauza de 7 zile, adica cand termini o folie, incepi imediat cu urmatoarea. Am o colega care a facut sport de performanta si povestea ca in perioada concursurilor, antrenorul le punea sa ia continuu cateva luni, pentru a nu le aparea ciclul. Oricum, te sfatuiesc sa mergi la un ginecolog, sa-ti dea niste anticonceptionale care sa ti se potriveasca, altfel risti sa te dereglezi complet hormonal.

[flo]

Se poate opri si cu o cantitate suficienta de whisky...dar nu cred ca la nunta ta ti-ai dori sa mergi pe 7 carari [:D]

In ce priveste vitamina K.... da, opreste hemoragia, mai exact produce coagulare - gindeste-te putin daca iti convine varianta asta....[medic]

Elise

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...