Gabriela19 Publicat Ianuarie 22, 2006 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 22, 2006 Stie cineva reteta de Salam de biscuiti cu crema de unt?? Am mancat mai demult si nu stiu unde as putea sa gasesc reteta. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hanako2004 Postat Ianuarie 22, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 22, 2006 [biz]si mi-e imi place salamul de bisacuiti[pofta][pofta][pofta] nu stiu sa-l fac insa poate vine cineva cu reteta[:D][;)] sunt pe faza[biz] INGERASUL NOSTRU poze Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lavinai Postat Ianuarie 22, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 22, 2006 hanako2004 id="red"> este cea mai usoara reteta de desert!!! eu nu ma iau dupa retete scrise, dupa cantitati ci dupa ochi pun ingredientele! pui laptele la fiert in care adaugi cacaoa si zaharul. amesteci pana se topeste zaharul si iasa o pasta. lasi un pic sa se raceasca apoi o adaugi peste biscuti sfaramati. tot acolo pui esenta de rom, rahat taiat marunt daca vrei, nuci taiate marunt sau stafide. daca vrei cu umplutura ai o gramada de posibilitati : crema de unt, crema de nuca, de fructe....etc. totul se pune pe o folie se ruleaza si se baga la frigi cateva ore.asa il fac eu. daca vrei sa te iei dupa cantitati, gasesti reteta asta pe toate situ-rile culinare (fel si fel de variante) http://pg.photos.yahoo.com Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.