Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Cluj rulz (33)

Recommended Posts

NOIid="red">id="size4">

descantecid="green">

roxana1974id="orange"> - [copil] Serbanid="blue"> , 22 iunie 2004, pozeid="size1">id="green">

Danaid="purple">

carrieid="brown"> - [copil] Theodora Alexiaid="red"> , 30 mai 2003, pozeid="size1">id="green">

Ralucaid="teal">

dpintilieid="maroon">

mariana tacheid="purple"> - [copil] Stefan Adrianid="blue">, 20 aprilie 2004, - poze1id="size1">id="green">

[copil] Simon Andreiid="blue">, 30 august 2005 - poze2id="size1">id="green">

pufymicid="limegreen">

ad_riannaid="green">

carinaid="orange">

caaraid="purple">

baby-boomid="brown"> - [copil] Eliseid="red">, 9 iulie 2004

canuta-om-sucitid="teal">

tuchiid="maroon"> -[copil] Dragosid="blue">, 3 aprilie 2003 - [copil] Medeaid="red">, 10 aprilie 2005

Moniqueid="limegreen">

laura_sid="green">

TatianaGid="orange"> - [copil] Clara-Mariaid="red">, 31 ian 2004, pozeid="size1">id="green">

nana_simid="purple">

Tinabeveid="brown">

AdelaPid="teal"> - [copil] Tudorid="blue"> , pozeid="size1">id="green">

m_monicaid="maroon">

Anneliseid="limegreen"> - [copil] Anaid="red"> , 9 iulie 2004

scarmanusid="green">

ra 75id="orange">

ancuzzaid="purple"> - [copil] Alessiaid="red">, 7 august 2004 (18,42), pozeid="size1">id="green">

lauradariaid="brown">

Ripleyid="teal">

nonnaid="maroon"> - [copil] Vladid="blue">, 20 octombrie 2003

scumpyy19id="limegreen">

Ilinca79id="green">

impreunaid="orange"> - [copil] Saraid="red">, 25 noiembrie 2004, pozeid="size1">id="green">

mihaela emaid="purple"> - [copil] Dariusid="blue">, 20 noiembrie 2004, pozeid="size1">id="green">

ralucamesid="brown"> - [copil] Stefaniaid="red">, 19 septembrie 2004, pozeid="size1">id="green">

asiid="teal"> - [copil] Razvanid="blue"> , 7 martie 2004, pozeid="size1">id="green">

codruta_grgid="maroon"> - [copil] Petra Alexandraid="red">, 9 august 2005, pozeid="size1">id="green">

henyid="limegreen">

paralutaid="green">

steauaid="orange"> - [copil] Alexandru Tudorid="blue">, 11 iulie 2005, pozeid="size1">id="green">

Flavia Mariaid="purple">

Monaganid="brown">

Daraid="teal"> - [copil] Dariaid="red"> , pozeid="size1">id="green">

Alexa-Ioanaid="maroon">

joszaerikaid="limegreen"> - [copil] Norbertid="blue"> , 7 decembrie 2003, pozeid="size1">id="green">

Ralu-Catid="green">

svetyid="orange"> - [copil] Dan Emilianid="blue">, 26 iulie 2005, pozeid="size1">id="green">

machetutzaid="purple"> - [copil] Lucianid="blue">, 3 martie 2004, pozeid="size1">id="green">

Oaspetzi:

Tzuniid="orange">

jubicaid="purple">

Luciaid="brown">

Linusaid="teal">

Csyllaid="maroon">

ana_bid="limegreen">

sasoid="green">

Silvia Popaid="orange">

babygirlid="purple">

Olimid="brown">

country girlid="teal"> - [copil] Ilincaid="red">, 10 septembrie 2005, pozeid="size1">id="green">

enjoy!!!

Svety, felicitari pt dincutz! La mai mare! [bis]

ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual [^]...id="red">id="size1">

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 154
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Eu sunt p-aci.....[:D]...fug sa mananc, ca mi-e o foame fomicioasa!!!!

Azi am onoarta 2 vizite: una la nasha si alta la nashu'....

...Elise doarme, si dupa cum am mai zis, fug, ca ma usuc de foame!!!

Chiar asa, unde umbli, Stanca??

p.s. Roxa-boxa, v-au placut vafele??? Mie mi le-a dat pe amandoua cu cioco, si m-am gandit necurat la vafa ta cu frisca[:D]...a fost buna, macar???[:D]....

[pup]

Simo, ce faci, rescrii lista cu "most do-urile"[:D] pana miercuri???[pup]

Florina

Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!

poze cu noi

quote:Originally posted by baby-boom

Eu sunt p-aci.....[:D]...fug sa mananc, ca mi-e o foame fomicioasa!!!!Azi am onoarta 2 vizite: una la nasha si alta la nashu'.......Elise doarme, si dupa cum am mai zis, fug, ca ma usuc de foame!!!Chiar asa, unde umbli, Stanca??p.s. Roxa-boxa, v-au placut vafele??? Mie mi le-a dat pe amandoua cu cioco, si m-am gandit necurat la vafa ta cu frisca[:D]...a fost buna, macar???[:D]....[pup]Simo, ce faci, rescrii lista cu "most do-urile"[:D] pana miercuri???[pup]FlorinaAlex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!poze cu noi

id="quote">id="quote">puahahaha [:-)))] Flo, ai pacatuit, ai? si io...Flo, ca si ale mele erau ambele tot cu cioco!!! [indecent] si-am zis ca alea indragostite ti le-or fi dat tie pe ambele cu frisca!Noi am fost dezamagiti de ele, Vic nici nu le-a mirosit, asa ca de foame le-am inghitit io pe amandua...nasol e ca erau doar usor manjite cu cioco si nu m-au satisfacut...2,5 de ron o vafa de-aia amarata..am uitat sa zic ca una era rebut, nu ajunsese aluatul in forma aia pana la capat [xx(]Acu viu din bucatarie unde cu mari chinuri am pus niste strudele congelate in tava sa le coc. Le-am ars si nu-s prea bune...vreau cuptor cu microundeeeeeeeeeeeeee!!! [q]Serbanica talharica

Svety, nu am fost cu Serban, era prea mic, am zis eu sa-l luam pe drum cu noi, dar ulterior mi-a parut rau..... si mi-a fost un dor de el de-am zis ca ma prapadesc, nu alta...a fost frumos, doar noi 2 cu masina, am vizitat Schonbrun, am vazut-o si pe Sissi si rochiile ei si camera ei si multe chestii ale ei, am fost incantati...

Oricum daca-l luam cu noi nu puteam vizita atatea locuri, la anul facem vacanta cu el, dar mergem doar la odihna, poate la Rimini, nu si la plimbare. Pt back-up vrem s-o luam cu noi pe coana mare si atunci sa stea ea cu bb cat noi vom da ture...daca ne tzine, sa vedem...

Hinta e Jumper, l-am luat de la Metro, cu vreo 75 de RON, acum se da Darius pe ea, ca Serban a crescut repede in greutate si cica nu tine decat pana la vreo 14 kg...

Serbanica talharica

Roxana, scria pe site la Miniblu ca se poate cumpara online. Ne-am gasit nimik.

Acuma mi-a venit sotu frant de oboseala de pe partia din Feleac (ca el a fost la munca, nu ca altii la distractii [hot]). Chiar, daca vreti si saptamana viitoare (si inca 2 week-end-uri) sunt Serbarile Zapezii pe partia din Feleac. Noi am pus traseul pentru concursurile de schi.

Codrutaid="orange">id="Georgia"> &id="orange">id="Georgia"> [copil] Petra Alexandraid="orange">id="Georgia"> (9 august 2005)id="orange">

Poze cu noi

Povestea nasterii & Varsta lui Petra

Scoala de Ski

Asa deci?????

...maine fugutza cu tzadula cu plangerea, mama lor!!!![:D]

Vezi, Roxu, daca perdem vremea prin baruri in loc sa mergem la biserica???...asta patim, ne incurca astia vafele....hiihii, la un moment dat si io ma gandeam ca-s la tine amandoua cu frisca....[:D][:D][:D]....

...si ultimu' lucru legat de vafe :nici noua nu ne-au placut...io am mancat un sfert, restul Mihai....si nu mi-au placut in primul rand ca aia se cheama finetti(nici macar nutella, frate) si nu ciocolata...macar in alte locuri ii zice "clatite cu finetti, placinte cu finetii"...[xx(]

Gata!

Codruta, nu stim sa schiem...e voie si cu sania???[:D]

Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!

poze cu noi

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...