skosa Publicat Ianuarie 23, 2006 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 23, 2006 am si eu 2 intrebari referitoare la CIC 1. in cazul in care al 2-lea copil se naste cu 2-3 luni dupa terminarea CIC, mama are dreptul la cic2, cic se mai considera stagiu asimilat? 2. in cazul in care in timpul CIC se naste al 2-lea copil, tatal are dreptul la CIC, adica au dreptul la 2 indemnizari in aceeasi timp? (are 12 luni lucrate anterior) sanyi Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laura radulescu Postat Ianuarie 23, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 23, 2006 cic se considera stagiu asimilat nu ai dreptul la 2 indemnizatii in acelasi timp Laura si bebe Cristina ( 20.06.2005 ) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skosa Postat Ianuarie 23, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Ianuarie 23, 2006 Merci mult sanyi Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ili Postat Ianuarie 23, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 23, 2006 Eu cred ca mama are dreptul la CIC pentru primul copil ,iar pt.al doilea tatal , ili Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.