Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Angajate in sanatate-cat ati primit indemnizatie?

anyc79

Recommended Posts

Am o prietena in Timisoara, medic oftalmolog. Lucreaza in Sannicolau Mare. A nascut in martie anul trecut. E in CIC dar niciodata nu a primit 7830000 lei vechi. In fiecare luna a primit 7630000 lei vechi. Vi s-a intamplat?

Stiu ca se calculeaza niste impozite pt asigurari dar se deduc si firma nu plateste nimic!

"numai un om destept isi poate permite luxul de a face pe prostul"

Pozele noastre

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Nu e normal , trebuia sa primeasca 7830000 lei.

Sa se intereseze la Casa de Pensii ca de acolo se trimiteau banii pentru indemnizatii. Dupa mine, institutia a primit de la stat 7830000 dar au dat mai putin. fiindca banii de fapt ti dadea institutia ca apoi sa ii primeasca de la stat. Asa stiu eu sper sa nu gresesc.

Dia & printesele : Caroline Iulia (14 iulie 2002), Stephanie Daria (09 martie 2004)

http://fr.photos.yahoo.com/ph/dia_codat/my_photos

De la institutie i s-a raspun ca i s-a oprit o suma de 200000 pt Colegiul Medicilor, dar atata timp cat este in CIC sunt suspendate raporturile de munca si nu e corect sa se mai opreasca aceasta suma. Vroiam sa stiu daca si la alte spitale s-a facut asa. Merci pt raspuns!

Pozele noastre

am vazut. Nu stiu ce sa mai cred. Adevarul este ca sunt sigura ca sunt multe mamici care lucreaza in sanatate pe aici pe forum dar vad ca numai tu ai raspuns! I-ar fi de mare ajutor daca ar sti cam cat au luat celelalte mamici! Azi zicea ca merge la Tribunal sa deschida conflict de munca. Problema este ca are sotul sarb, nu are drept de lucru, decat de sedere si toti banii lor sunt cei din indemnizatie. Vreau sa o ajut dar nu stiu cum. Oare ar putea sa deschida un cabinet si sa-l poata angaja? Nu pierde astfel dreptul la indemnizatie?

Pozele noastre

Buna, si eu lucrez in sanatate,sunt angajata la spitalul Targu-Mures si am primit pana acum banii pe card,in valoare de 7.830.000.C at despre acel salar bonus pt nastere,am facut si eu cerere,dar inca nu am primit un raspuns oficial.Dar oricum se pare ca va fi un raspuns negativ...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...