Sanca Publicat Ianuarie 23, 2006 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 23, 2006 annie-xtreme - catelusul Jazzid="blue">id="blue">aysha - papagalul Guevara, 1 anid="green">louisea - motanul Banditid="navy">id="navy">viorela-hoff - catelusa Tinaid="red">conchita - catelul Kengiid="maroon">Ramonika si pisicile -id="orange"> Vladutzid="orange"> Bubulinaid="orange"> Fulgushorid="orange"> Sanca - id="blue">id="blue"> Ciuf - catelul Cezarid="red">Victoria - 3 pisici si 2 cateiid="brown">Motanik - id="navy">id="navy">missiday - id="green">id="green">maruta - id="red">,papagalul Perusitaid="red">orchid - id="purple">id="purple">Danna - id="teal"> si bracita Ambra id="blue">id="teal">lilandaid="blue"> - anamariame - id="orange">id="orange">laureta - motanul Pufiid="green">papadie - pisica wilde Marinaid="navy">scarmanus - id="purple">id="purple">blue13 - pisica Tzuka si motanul Cookieid="brown"> flori76 - id="orange">id="orange">corneliaa id="blue">- id="blue"> energy - catelusa Sonia si motanul Oliverid="teal">cinta - pisicuta Zuzeid="red">firicel - motanelul Tzetzeid="green">cafelutza - pisica Tzutzulicaid="purple">loredanap - motanul Tantzaid="orange">ionella3003 - pisica Gambuta si motanelul Caponeid="brown">Jazz - pisoiul Sighi, un beagle - Chomsky, un elkound norvegian - Angel si un Brittney Spaniel - Bentlyid="blue">Giana - chow-chow Samid="navy">Simonitza - id="red">id="red">tumpi - id="green">id="green">Daisy - catelusa Thea - printesa, catelul Pury - Giga - Conte de Savoya si testoasa Mamucid="purple">slakje - id="brown"> id="brown">roxy79ro - catelul Neroid="orange">carmita_baby - id="blue">gazella - id="brown">id="teal">sinzi_anaid="red"> -liana30 - catelusa Heraid="purple">adusca - catelusa lup alsacian Negrutaid="green"> anangel_lexi - pisica Matuca, cainele (lup ciobanesc canadian) Nero si pestisorii Cleopatra, Sticky, Cleo, Orange si Silver 2id="orange">mishulina - id="navy">id="navy">Sarita - motanelul Pissiid="blue">preda vicky - catelusele Cookie si Blackieid="red">hanna - catelusele cihuahua Hanna si Coliid="maroon">adrienne12 -id="orange">id="orange">ariadne - catelusa golden retriever Angelid="green">Darria - cockarita Taraid="blue">craciunitza - motanul Felix si pisica Otiliaid="red">LauraNicole - pisicile gemene Bebitza si Gipsy si Lady , o catelusa corky id="maroon">Laura B - motanelul Totane id="purple">Yrys78 - catelul collie Foxid="green">monagan - pisica birmaneza Vikyid="orange">Anderra - motanul Mitsos id="blue">Adrianai - pisica Mimoza si motanul Cenushid="green">Nicollid="navy"> -id="navy">Himmid="Andale Mono">elsduft - calutul Leoid="purple">Mennaid="red"> - id="red">id="red">cockerasul Ponnyid="red">teodora35 - id="brown">SunSmile - Alex - westie terrierid="blue">daniela_b - Bella Myaid="red">Svety - catelul Pufuleteid="brown"> mQQm - golden retriever - REXid="blue"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
conchita Postat Ianuarie 24, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 24, 2006 Ramonika, imi pare nespus de rau de Bubulina ta, imi dau seama prin ce treci...:-(( Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
firicel Postat Ianuarie 24, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 24, 2006 Buna fetelor. Imi pare tare rau Ramonika pt pisicuta ta[:(]. Si eu ca si multe alte fete de aici stiu cum este sa pierzi un suflet foarte drag.Multa putere Ramonika. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ramonika Postat Ianuarie 24, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 24, 2006 fetelor, multumesc pentru incurajare. intr-adevar nu te intelege ce simti decat cel care a trecut prin asa ceva. unii spun ca se exagereaza, ca la urma urmei nu sunt decat niste animale, nu oameni, dar ea era fetita mea, o iubeam foarte mult, nu era pur si simplu o pisica. inca mai sunt suparata. Ramonika [amoras] si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniela_b Postat Ianuarie 24, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 24, 2006 Doamne, imi pare atit de rau pentru Bubulina! Nici nu vreau sa ma gindesc ce-as face eu daca s-ar intimpla asa ceva cu pisicuta mea ( care nu e o "doar o pisica"), Bella Mya. Voiam sa va povestesc ceva: eu iubesc mitzele de cind ma stiu...sora mea si mama mea nu le suportau deloc, de aceea nu am putut avea pisici pina cind nu m-am mutat la casa mea. Imediat mi-am si luat o pisica, Ariel ( de pe strada)si apoi inca una, Tzumpi ( siameza). Bineinteles ca de cite ori primeam vizite de la sora mea sau mama, trebuia sa le inchid in alta camera si de fiecare data auzeam povestea cum ca sint inconstienta ca tin asemenea "focar" de boli in casa... Au trecut multi ani si sora mea a cunoscut un tip cu care s-a si casatorit. Totul era minunat dar el avea pisica ( va spun cu mina pe inima ca era cea mai splendida pisica pe care am vazut-o eu in viata mea, era ca o printzesa). Si-au facut sicane reciproc in primele saptamini ( sora mea o ocolea cit putea pe Mya- asa o chema pe pisicutza- ginditi-va ca ea nu atinsese in viata ei o pisica si nici nu putea sa stea in preajma lor...iar Mya o scuipa tot timpul si miriia toata ziua, nu mai spun ca facea pipi in locul in care dormea sora mea iar cele care stiu cum e treaba cu pisicile inteleg ca in mod normal ele nu fac asa ceva...niciodata!). De la o vreme, ea l-a rugat pe sotul ei sa duca pisica in alta parte si el a dus-o la parintii lui dar pentru ca l-a vazut atit de trist dupa aceea, a spus "bine, fie, adu-o inapoi dar tine-o departe de mine...". Cu toate astea, dupa o vreme au inceput sa se accepte una pe alta si sora mea a inceput sa o iubeasca atit de mult incit n-o recunosteam. O rasfata, o giugiulea si era topita dupa ea. De fapt, nu aveai cum sa nu o iubesti, era o scumpa. Intr-o seara geroasa de iarna, sora mea vorbea la telefon cu mama si mama a auzit prin telefon cum ea ii spunea cumnatului meu sa inchida fereastra ca e prea frig. In acelasi moment a auzit-o cum tzipa disperata: Mya, Mya, Doamne, Myaaaa!!!! Mya statea pe fereastra si cind el a impins geamul s-au auzit gherutzele ei cum incerca sa se salveze...Cred ca va puteti inchipui ce a fost!!! Ei stateau la etajul 5 si au mers imediat sa o caute, au gasit-o, au dus-o la spital dar Mya a murit dupa jumatate de ora. Au fost distrusi, DISTRUSI! Mai ales sora mea care se considera vinovata. Dupa aceea, mult timp nu si-a mai gasit linistea... Ca o paranteza...intr-o zi am mers la un priveghi, murise tatal unui prieten de-al sotului meu si sotia unui alt tip care era prieten cu el, plingea de-i sarea camasa. Eu nu sint o insensibila dar nici nu lacrimez atit de usor, nu-l cunoscusem pe omul respectiv si nici ea asa incit mi se parea ca e prea mult ca plinge in hohote...Cind am iesit de acolo am primit un mesaj de la surioara mea cam asa:...." e vineri seara si de obicei stateam cu Mya, ne uitam pe geam ca proastele si il asteptam pe Andy, acum sint singura si pling, niciodata n-o sa mai fie totul la fel..., mi-e dor de Mya mea!" Mi-au dat lacrimile si am plins ca o nebuna minute in sir. Sigur, tovarasa mea m-a intrebat ce s-a intimplat, eu i-am explicat si atunci m-a intrebat ceva ce mi-a ramas pe creier: "vrei sa spui ca plingi pentru o mitza dar nu ai putut plinge pentru un om?" Asta-i tot, sper ca nu v-am intristat. Intre timp a venit in viata noastra Bella Mya ( i-am spus asa ca sa ne reaminteasca si de Mya) si ne bucuram de ea, e frumoasa de nu se mai poate si foarte-foarte cuminte. Atit cit poate sa fie un tigru mic! Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Himmelsduft Postat Ianuarie 24, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 24, 2006 la Romonika, sintem alaturi de ea. O saptamana buna la toate, Himmelsduftid="navy">[biz] calut Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sanca Postat Ianuarie 24, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Ianuarie 24, 2006 Daniela B, mi-a placut povestea ta. Cand mi s-a imbolnavit motanul meu, si stiam ca o sa vina momentul sa ne luam adio, am plans zile in sir. Am deschis si un subiect pe forum ca-mi moare iubitul, si cate suturi am primit . . . Are mormantul in curte, si i-am sadit un pom, i-am pus vasul in care manca langa mormant. Ii duc lipsa si acuma, cu toate ca am 2 pisici bengoase. Aseara l-am prins pe Mishu dormind cu juniorul in pat (fiul meu de 7 ani). Toate bune si frumoase, dar mai tarziu cand m-am dus sa-mi fac rondul de noapte, Mishu il lingea pe cap pe fiul meu, de parca era o alta pisica. . .Fiul meu dormea, habar nu avea, cu cata pasiune il lingea Mishu pe cap... Si pe mine m-a apucat gelozia. . . copii ca ai mei nu are nimeni Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ramonika Postat Ianuarie 25, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 25, 2006 fetelor, multumesc inca o data pentru incurajari. daniela, m-a emotionat povestea ta, mi-au dat lacrimile din nou. fetelor, am o dilema. sa va spun mai pe larg despre ce e vorba. as avea nevoie de un sfat, mai ales de la voi, care aveti animalute. stiti ca a fost foarte frig pe la noi (Iasi) si zilele astea (de duminica incoace) am tinut motanelul Vladut in casa fortat. stiti ca el era invatat sa iasa afara. problema e a sta prea mult afara, chiar si 3 zile in sir, fara sa vina in casa. numai el stie pe unde se duce, dar lipseste mult si imi fac griji pt el, mai ales de cand s-a intamplat ce s-a intamplat cu Bubulina. asa ca ar fi doua variante din care trebuie sa aleg: 1. sa las motanul necastrat sa umble pe afara, ca si pana acuma, dar cu riscul sa pateasca ceva, sau sa nu mai vina acasa niciodata intr-o zi. el mititelul pare fericit pe afara, parca e mereu in calduri si umbla dupa pisici. intr-un fel unii ar spune sa nu-l scot din mediul lui, ca asa e normal pt o pisica sa iasa pe afara, sa umble brambura. pe de alta parte, 2. Sa il castrz si sa il tin numai in casa. in primul rand as avea nevoie de confirmarea ca, daca il castrez, nu mai umbla sa faca pipi unde nu trebuie. chiar, btw, ieri a facut pipi pe covorul de la bucatarie... pt ca s-a dezvatat sa faca la pietricele si trebuie invatat iar, era cam dezorientat prin casa. mama mea nu prea vrea sa-l tina numai in casa, si ma gandeam sa il iau eu cu mine cand o sa ma mut. apropo, ma voi muta cu prietenul meu in alt apartament cam peste vreo luna. dilema e ca nu stiu ce sa fac. pe de o parte l-as castra, sa stea numai in casa, pe de alta parte ma gandesc ca se ingrasa si se face un bleg. dar iarasi, dandu-l afara, daca il pierd??? nu stiu ce sa fac. sfatuiti-ma voi fetelor, va rog. pt ca dupa ce trece frigul mama a zis ca il lasa din nou pe afara. Ramonika [amoras] si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anamariame Postat Ianuarie 25, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 25, 2006 Ramonika, in primul rand vreau sa iti spun cat de rau imi pare pentru pierderea ta. Sper ca durerea sa treaca cat mai repede si sa ramai cu amintirile frumoase... Cat despre motanelul tau, eu te sfatuiesc sa nu il castrezi din urmatoarele motive: odata castrat, nu inseamna ca o sa se obisnuiasca in casa. Daca iti amintesti, aceeasi problema o aveam si eu cu pisoiul meu, ca toata ziua vroia afara. L-am castrat si daca i-as da voie, tot s-ar duce cu orele in cercetare. E drept ca nu mai miauna ca inainte pe la usa, insa tot il mai apuca. Daca il castrezi, si il lasi si afara, eu zic ca e mai rau pentru el, pentru ca o sa ia bataie de la ceilalti motani la greu. Asa a patit al meu cand a venit un motan necastrat in vizita. Sticky a vrut sa il miroase, insa el l-a zgariat si l-a scuipat. Pe de alta parte, daca te hotarasti sa il castrezi, sa stii ca nu se ingrasa ft tare (al meu arata ok acum), dar trebuie sa ai ceva mai multa grija cu ce ii dai de mancre, si daca vezi ca are tendinta de a pune pe el, sa treci pe mancare dietetica. Si de activ, e activ, toata ziua fuge prin casa si incearca sa ne provoace si pe noi sa alergam dupa el. Iti urez succes in a luat cea mai buna decizie pentru Vladutz. Ana-Maria Don't worry about what people think, they don't do it very often.id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Danna Postat Ianuarie 25, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 25, 2006 Ramonika , imi pare rau pentru Bubulina, stiu cum e sa iti moara un sufletel drag. Stiu prin ce treci. Timpul o sa iti vindece ranile. Trebuie sa fii tare. Cand am trecut printr-o asemenea pierdere, cum bine spune Sanca si pe mine m-au ajutat pozele puse intr-un loc special in casa. De cate ori ma uit la ele ma linistesc si imi aduc aminte de momentele frumoase petrecute impreuna. Azara Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.