Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

HG nr. 53/2006 de modificare a Normelor la OUG 148

pd

Recommended Posts

Am gasit in Monitorul Oficial nr. 57/20 ianuarie 2006, HG nr. 53/2006 pentru modificare si completarea Normelor metodologice de aplicare a prevederilor Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 148/2005 privind sustinerea familiei in vederea cresterii copilului, aprobate prin HG 1825/2005.

La punctul 9 se spune asa:

La anexa nr. 1"Cerere si declaratie pe propria raspundere pentru acordarea indemnizatiei pentru cresterea copilului/stimulentului si alocatiei de stat pentru copii", dupa litera E de la punctul II se introduce o noua litera, litera F, cu urmatorul cuprins:

" F. Declar ca ma oblig ca, in termenul prevazut de Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 148/2005, sa comunic in scris primariei orice modificare a situatiei mele cu privire la cresterea si ingrijirea copilului sau la realizarea de venituri profesionale, care poate conduce la incetarea sau suspendarea drepturilor."

In M. OF. n-am gasit vreo anexa cu aceasta cerere cu modificarile de mai sus.

Intrebarea mea este daca stie cineva de unde o gasim si daca trebuie sa mergem din nou la primarie cu aceasta modificare?

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)

http://community.webshots.com/user/paloma297

Poze noi si Poze Craciun

Vacanta Antalya

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 24
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Multumesc, Marius!

Eu nu aveam posibilitatea de a pune tot actul normativ.

Totusi nu stie nimeni daca trebuie sau nu sa mergem din nou la primarie, daca am depus cererea deja in forma veche?

Eu asa inteleg ca trebuie sa depunem.

Poze noi si Poze Craciun

Vacanta Antalya

Christel, ce anume contine acea completare poti citi in prima mea postare la acest subiect.

In ziarul Libertatea de azi era dat un nr. de telefon la care se putea suna intre orele 10-12 pentru a vorbi cu directorul executiv de la DMSSF Bucuresti. Am sunat si am intrebat ce este cu aceasta completare si mi-a spus sa merg la sediul din Amzei sa iau de la xerox formular nou si sa il depun acolo la etajul 1.

Poze noi si Poze Craciun

Vacanta Antalya

Bun, mergem iar si refacem cozile (sper sa fie varianta "prin absurd" asta) si am noul formular in dinti. Cum identifica ei dosarul meu sa schimbe cererile? Ca tot ei nu au binevoit sa dea numere de inregistrare.

Ce diferenta e intre cele 2 cereri?

Cristina si [zana] Ale (30.09.2004)id="violet">[foto]

Aissa, diferenta intre cele doua cereri e asta:

" F. Declar ca ma oblig ca, in termenul prevazut de Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 148/2005, sa comunic in scris primariei orice modificare a situatiei mele cu privire la cresterea si ingrijirea copilului sau la realizarea de venituri profesionale, care poate conduce la incetarea sau suspendarea drepturilor."

Aceasta litera F, este adaugata pentru a ne scuti de a mai depune lunar, la primarie, adeverinta sau declaratie pe propria raspundere cum ca nu ne-am intors la servici sau ca nu avem alte venituri.

Cum o sa ne identifice dosarele nu stiu. Probabil ca o sa ia toate dosarele, pe sectoare, pana o sa ne gaseasca dupa nume. Dar asta nu e problema noastra. Lasa-i sa munceasca si ei, ca si asa pe noi ne-au zapacit de cap si ne-au pus pe drumuri de o mie de ori.

Eu am fost ieri si la primarie la sectorul 4 si habar nu aveau de capul lor. Asteptau dispozitii scrise de la DMSSF.

Luni ma duc in Amzei sa vad care e treaba exact si va tin la curent.

Poze noi si Poze Craciun

Vacanta Antalya

Pai nu-mi faceam eu griji pentru ei ca stiu ca e treaba lor. Problema mea e cum dovedesc eu ca am depus sau nu noul model de cerere. Ca asa cum nu am numar nici din Amzei, nici de la Primarie mi-e teama ca in caz ca nu gasesc ceva vor da vina automat pe noi.

Am inca in minte cum se depozitau declaratiile de CAS pe vremuri cand depuneam in Amzei. Pe holul ala lung de la etaj erau saci cu dosare cu declaratii din care se puteau scoate hartii, se puteau lua cu totul... Asa ca ma tot gandesc pe unde or zace hartiile noastre. [bang]

Cristina si [zana] Ale (30.09.2004)id="violet">[foto]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...