kover Publicat Ianuarie 24, 2006 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 24, 2006 sint in CIC din 9 ianuarie 2005,dupa baietelul nascut pe 23 noiembrie 2004.acum sint insarcinata cu al doilea .data estimativa a nasterii este 15 septembrie.in acest caz cum e cu acordarea indemnizatiei?sint zvonuri ca nu primesc,alte zvonuri ca se acorda. Carola Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amalisimona Postat Ianuarie 24, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 24, 2006 Sunt cam in aceeasi situatie si nu-mi imaginez cine ar fi putut sa-ti spuna ca nu beneficiezi de CIC pentru bebe 2. Din cate stiu, CIC 1 se considera stagiu de cotizare pentru CIC 2. Unde ai auzit ca nu se acorda? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kover Postat Ianuarie 26, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Ianuarie 26, 2006 da!ai drepate!ieri am sunat la directia de munca,mi-au spus acelsi lucru:se considera stagiu de cotizare,am dreptul la indemnizatie dupa 42 de zile de la nasterea copilului.m-am speriat pt.ca cunosc mamica ce s-a dus inapoi(unele firme nu stiu ce drepturi au angajatii?) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tanti Postat Ianuarie 26, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 26, 2006 Pt ca esti in CIC se considera stagiu de cotizare si mai ai dreptul la inca un CIC din momentul nasterii copilului Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.