Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

dieta cu cruditati

Recommended Posts

eu am inceput de doua zile, mananc doar fructe si salate cu ulei de masline, lamaie, sare sau fix pentru salate, se pot manca si struguri si banane dar nu seara, in general orice leguma sau fructa cruda se pofteste.

A mai tinut cineva asa ceva? am auzit ca se slabeste multicel, eu vreau sa tin cate 2 saptamani cu pauze de 1 saptamana in care sa mananc salatele cu ceva carnitza la gratar

mi se alatura cineva?, haideti sa slabim pana de Paste impreuna!

va astept[;)]

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Ajutati-o pe Alinutza sa vada

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul răspuns

eu am tinut 3 luni de zile regim numai de cruditati (incluzind telemea, galbenus de ou in maioneza samd) dar nu am slabit. Dimpotriva, am luat vreo jumatate de kg. Insa nu am tinut regimul pentru ca sa slabesc.

"Trebuie-n viata sa te grabesti incet de vrei la timp sa-ntirzii - Pavel Stratan, Amintiri din Copilarie, III"

teoretic ar trebui sa slabesti.

in primul rind este un regim de viata sanatos, bun de folosit pentru dezintoxicarea corpului, dar asta daca adaugi cit mai putina sare sau alte prostii.....eu iti recomand sa folosesti doar uleiul de masline, lamiie si condimente gen busuioc, cimbru, oregano....ce se potriveste cu salata.

ideal ar fi sa maninci dimineata fructe, iar celelalte mese sa fie cu salate!!!

spor la slabit!!!

mama domnisoarei Cristina [majoreta] (28.09.1993)

mama lia, multumesc pt sustinere

nematics, eu regimul il am de la o prietena a carei mama l-a primit de la dr. pt. dezintoxicare si l-a tinut neantrerupt o luna, dar fara branzeturi, oua... sau orice altceva este leguma sau fructa cruda, si prietena mea ca tinut 2 saptamani, doar ca ea nu este grasa- kiar f slaba, asa ca a slabit 2 kg in 2 saptamani, io am de unde sa dau jos asa ca sper mai mult

meniul meu suna cam asa:

cand ma trezesc fructe- mere, portocale

la pranz salata- salata verde cu ceapa, ardei si castravete, ridiki daca am, as pune si rosii da nu-mi plac

seara salata

inainte de culcare daca nu mai pot suc de portocale facut de mine

apa plata cat cuprinde

cand ma taie foamea raaau iau o banana

asta e!

hai, nu se mai baga nimeni:(

va pup

draga mea, e greu de urmat un astfel de regim [bang].

eu am tinut acum citiva ani buni un regim similar, numai cu cruditati si sucuri facute de mine. perioada cam 4-5 luni. dar l-am tinut pe motive medicale, eram foarte speriata, eram suspecta de ceva...nu are importanta, si de frica am citit tot felul de carti despre vindecari, hrana naturista.....

nu stiu daca am slabit ceva, eram oricum slaba, recunosc ca sub spectrul bolii nu prea ma inghesuia foamea.....

nu am folosit sare deloc, nimic artificial....doar condimente din plante, ulei masline extra virgin...apa la greu....

dar tin sa iti spun ca eram in forma, tenul arata super.....

dar e un regim care te solicita ca timp, e scump si e greu de tinut daca ai si familie si trebuie sa te ocupi de ea....

eu eram proaspat divortata, fata era la mama, asa ca nu mi-a fost greu.

dar dupa lunile alea mi se acrise de pasune....

anca,

regimul pe care-l propui e dezechilibrat, ii lipsesc proteinele - daca vrei neaparat vegeterian, atunci maninca si ciuperci (care au f. multe proteine), alune, nuci, seminte de dovleac sau de floare - nu multe dar macar o linguritza doua pe zi.

succes, oricum!

"Trebuie-n viata sa te grabesti incet de vrei la timp sa-ntirzii - Pavel Stratan, Amintiri din Copilarie, III"

nematics, ai dreptate, am uitat sa specific, ca pap cam 2 ciupercutze pe zi, si in salata pun cateva seminte de pin

mama lia, ma bucur ca acum totul este bine, eu am intales ca dupa 2 saptamani de asa regim scade pofta de mancare, si kiar reusesti sa-ti skimbi stilul alimentar, tu ai simtit vreo skimbare?

sincer, nu mai imi aduc aminte ce schimbari au mai fost...ti-am spus ca la mine erau 2 probleme majore - sanatetea si divortul.....numai de mincat nu imi ardea in perioada aia...si nu ma preocupa ce greutate am decit ca eram prea slaba atunci......

insa iti spun clar ca de citiva ani buni incoace maninc orice, chiar am devenit o mare pofticioasa....plus ca beau constant bere neagra [alcool]...nu zilnic, dar de 3 ori pe saptamina cu sigurantza!!! de cind m-am recasatorit am o pofta de mincare beton!!! unde pui ca sotzul meu face niste bunatati in bucatarie, ingrasatoare rau!!!

mereu am avut un metabolism alert, dar dupa operatii, mai ales dupa cea de colecist si de cind am intrat la premenopauza, mi s-a lenevit metabolismul ceva de speriat.....

regimul urmat de mine nu era ales la intimplare. am urmat sfaturile din cartea lui Ernst Gunther (parca), dar acolo erau regimuri pentru diverse afectiuni.....si mincam nuci zilnic si alte seminte, dar iti reamintesc ca totul era in stare naturala.....

daca tii mortis sa devii vegetariana sau vegana, trebuie sa te documentezi ce inseamna asta, sa vorbesti cu un doctor in prealabil (sa ai niste analize facute), deoarece (de ex.) daca esti anemica un astfel de regim nu te ajuta.....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...