andora Publicat Ianuarie 25, 2006 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 25, 2006 Mama mea sta la curte si se incalzeste cu soba de gaze. Azi noapte a fost presiunea ff scazuta in sect.1 si probabil ca au fost si perioade de intrerupere a gazelor. Tata a gasit-o pe mama pe jos si nu au vrut sa sune la Salvare, si el s-a simtit rau dar nu cu pierderea cunostintei. A aerisit imediat si acum sta in pat... dar tot nu poate sa mearga, constienta este. Care e intrebarea mea... Daca in situatia ei credeti c-ar trebui dusa la spital sau daca ati intalnit cazuri asemanatoare - ce trebuie facut? Eu am citit pe net ca ar semana cu o intoxicatie acuta, simptomele coincid, dureri de cap, voma, ameteli etc. Iar acest tip de intoxicatie ar trebvui declarata si tratata spitalicesc. Va multumesc. Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes id="red">- Carl G. Jung id="orange"> site,id="orange">nunta,id="orange">nastereaid="orange">id="size3"> [hop][hop][hop]id="Comic Sans MS"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanaz Postat Ianuarie 25, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 25, 2006 DA, trebuie neaparat mers la spital, macar pentru a se evalua starea generala. sanatate multa! Roxana Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andora Postat Ianuarie 25, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Ianuarie 25, 2006 Multumesc mult, incerc sa-i conving, oricum vreau sa merg cu tot cu bebe acolo si o duc orice-ar zice. Saru'mana Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes id="red">- Carl G. Jung id="orange"> site,id="orange">nunta,id="orange">nastereaid="orange">id="size3"> [hop][hop][hop]id="Comic Sans MS"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andora Postat Ianuarie 26, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Ianuarie 26, 2006 ieri n-am reusit s-o duc, acum vad ca are senzatie de contractura musculara, imi vine sa mor ca n-am dus=o ieri la spital, mergem azi.... Aveti idee care sunt efectele pe termen lung... ? Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes id="red">- Carl G. Jung id="orange"> site,id="orange">nunta,id="orange">nastereaid="orange">id="size3"> [hop][hop][hop]id="Comic Sans MS"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Loma Postat Ianuarie 26, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 26, 2006 iti doresc sa fie totul ok. pe viitor cumpara-le un detector de gaz si monoxid de carbon, si instaleaza-l in camera in care dorm.....cel mai simplu Loma Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andora Postat Ianuarie 27, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Ianuarie 27, 2006 [flo][flo][flo]Mama e ok, tata la fel, sper ca am scapat de orice efect nedorit Cosul sobei era intr-adevar ffff infundat.. acum e desfundat si o sa fac cum zice Loma, detector neaparat...' Va pup si va doresc numai lucruri bune si frumoase!!!!!! [flo][flo][flo] Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes id="red">- Carl G. Jung id="orange"> site,id="orange">nunta,id="orange">nastereaid="orange">id="size3"> [hop][hop][hop]id="Comic Sans MS"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.