Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Intoxicatie cu gaze

andora

Recommended Posts

Mama mea sta la curte si se incalzeste cu soba de gaze. Azi noapte a fost presiunea ff scazuta in sect.1 si probabil ca au fost si perioade de intrerupere a gazelor. Tata a gasit-o pe mama pe jos si nu au vrut sa sune la Salvare, si el s-a simtit rau dar nu cu pierderea cunostintei. A aerisit imediat si acum sta in pat... dar tot nu poate sa mearga, constienta este.

Care e intrebarea mea... Daca in situatia ei credeti c-ar trebui dusa la spital sau daca ati intalnit cazuri asemanatoare - ce trebuie facut? Eu am citit pe net ca ar semana cu o intoxicatie acuta, simptomele coincid, dureri de cap, voma, ameteli etc. Iar acest tip de intoxicatie ar trebvui declarata si tratata spitalicesc.

Va multumesc.

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes id="red">- Carl G. Jung id="orange">

site,id="orange">nunta,id="orange">nastereaid="orange">id="size3"> [hop][hop][hop]id="Comic Sans MS">

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Multumesc mult, incerc sa-i conving, oricum vreau sa merg cu tot cu bebe acolo si o duc orice-ar zice.

Saru'mana [pup]

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes id="red">- Carl G. Jung id="orange">

site,id="orange">nunta,id="orange">nastereaid="orange">id="size3"> [hop][hop][hop]id="Comic Sans MS">

[bang] ieri n-am reusit s-o duc, acum vad ca are senzatie de contractura musculara, imi vine sa mor ca n-am dus=o ieri la spital, mergem azi....

Aveti idee care sunt efectele pe termen lung... ?

[flo][flo][flo]Mama e ok, tata la fel, sper ca am scapat de orice efect nedorit [bis]

Cosul sobei era intr-adevar ffff infundat.. acum e desfundat si o sa fac cum zice Loma, detector neaparat...'

Va pup si va doresc numai lucruri bune si frumoase!!!!!! [pup][flo][flo][flo]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...